Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
paxela spune:
La multi ani! tuturor care serbeaza azi ziua , mamici tatici bunici si in special bebici
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
bits spune:
Paxello cum stai cu greturile?la mine vad ca au disparut cu toate ca ma mai incearca niste senzatii de voma.Silviu nu se alinta mai mult ca inainte de a ramane insarcinata?
octy
17,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
scurt si la obiect ai Ralule?
ti-am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca fii-miu s-a extaziat tot cand a vazut mandrete de Mamarutza!asta-mi place mult de tot!
octy
17,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
am adaugat si noi pozite in album cu escapadade ieri cand ne aniversam ziua de casatorie,zi de care s-a bucurta Kenzo cel mai mult caci noi eram franti de obositi![]()
octy
17,KENZO(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
la multi ani! si
celor care purtati numele Sf Maria sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu numai bucurii
mamarutza si kenzolino...tare frumushei mai sunteti

distractie placuta
monica
roserb spune:
Bitsule, La multi ani pentru aniversare!Kenzo iti seamana perfect, e frumusel foc, iar tu ai o burtica grozava!
Poza in care doarme e super, asa de dulce e...
Raluca, a meritat asteptarea, Mamaruta e o frumoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
La multi ani pentru toate Mariile si Marius-ii (cred)...si multumesc pentru urari (si eu sunt Maria)!
Raluca sunt superbe pozele cu Mamaruta ta...mai ales cele de la mare...e atat de scumpa.
Bits, Kenzulica al tau aveam impresia ca e un barbatel adevarat....dar pozele in care doarme m-au adus cu picioarele pe pamant...e ca o papusa, te face sa te intrebi daca nu e fetita...e atat de delicat...
Ana si Bianca-iubita
mariussimiuc spune:
Bits-ule ce cretofolin frumos ai! Iar in pozele in care doarme e bestial de-a dreptul. 
Raluca,mi-a placut tare mult poza asta Are niste ochi foarte frumosi!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Corina75 spune:
Intru si eu sa urez Mariucilor si Marianilor sa fie sanatosi si voiosi
.
Am vazut pozici noi cu pitici super, nu-i enumar ca-s multi....
Noi suntem raciti putin (piciulica adica), am umblat cu picioarele goale prin curte la mamaia duminica si acu ne e nasul infundat si avem temperatura.....dar cica ala e om sanatos, care raceste vara! sic
Corina si
Andrei (24.11.2004)