Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Cin' sa fie, cin' sa fie? Mamica de Mariuca, ingropata in munci si Mariuca vorbareata, bronzata si cu parul lung... Ne mai primiti?!

Pupam toti prichindeii si vizionam poze de n-avem aer, ca aproape nu va mai recunoastem .

Si special si foarte dulce pupam toate Mariucile si toti Mariucii mici si mari .

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Si cand vad atatea burtici harnicute si frumoase... parca mi se face pofta...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime,cica pentru constipatie ar fi buna coaja de portocala.N-am incercat,deci n-as putea sa-ti spun daca e adevarat sau nu.Dar e bine de tinut minte.Se fierbe timp de juma de ora coaja de la 2 portocale..Apoi se schimba apa si coaja se fierbe din nou in apa indulcita,cam 20g zahar la un litru de apa.Se pun cojile la racit si se mananca a doua zi dimineata.

Monica,felicitari pentru canin! La noi au iesit toti patru si n-am simtit nik!

Otilia,da scoate si limba,dar numai cand vrea el.Daca-l pun io sa se schimonoseasca nu vrea! Bafta multa cu viza!

Raluca,voi va sarbatoriti Mariuca maine? Si...bine ai revenit!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Aveti aici o dedicatie pentru toti piticii care au renuntat la pampers! http://www.danicico.rdsor.ro/babies.html

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI PENTRU MARII SI MARIUCI!

Raluca, lasa vrajeala, baga poze sa vedem Mariuca bronzata, ca ieri ai reusit sa ma duci cu vorba!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani! si de la noi Mariilor si Mariucilor

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
In primul rand "la multi ani" celor care poarta numele de Maria,Marian,Mariuca...mamici,tatici si mai ales pitici!sa fiti sanatosi,cuminti si sa cresteti mari..mari.
Noi suntem in sfarsit in formula "intreaga" adica mama,tata si Mariuca.
Mariuca mea a inceput sa nu se mai trezeasca pesrte noapte sa bea lapte..se trezeste pe la 7.30 si daca ii dau laptele atunci,nu mai reusim sa mancam fructele la 9..si cand sa i le mai dau?asa ca nu stiu ce sa fac.La 9 manca fructe,la 12.30-13 ciorba si la 16.30-17 felul 2,la 7 iaurt si la culcare lapte,asta era meniul.E ceva daca ramane doar cu masa de seara de lapte?
Raluca,bine ai revenit..ai cam tras chiulul!Vrem poze...
Ncristina,concediu placut,vreme buna si....rabdare cu carul!
O zi minunata!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mariuce mari si mici, sa traiti, sa infloriti, fericite mereu sa fiti!!!

Oooooo, Ralucuto, ce surpriza! Da' pe scumpica ta nu ne-o mai arati?
Super clipul, ne-am permis sa ne uitam si noi la el...chiar de n-am scapat de scutec Da' vorba lui Aime...nu s-o marita fata cu pampers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La multi ani celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica!
Raluca, da, da, vrem poze ca suntem curioase . Ce spui tu acolo de burtica, te vad in stare sa faci bb si sa ne spui dupa ce ai nascut !
Andreea, bravo mai, tare bine cu tati langa voi. Inteleg ca gata nu mai pleaca de langa fetele lui.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

La multi ani mamici Maria si fetite cu numele deMariuca!

Otilico bine mai zici tu despre Ralu a noastrachiar ca e in stare sa ne spuna dupa ce a nascut!

mey Ralucutzo baga pozele alea ca sa te iertam!

Aimee l-am vazut pe Vladut cel cu parul ondulat(acum pana nu creste din nou) si sa stii ca e big boy acum cu figuritza asta.lasa sa vezi ce repede se intorc ei cretii la baiat!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput