Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
Gata am citit tot! Ma bucur ca toata lumea este bine!
Try,totul va fi bine ai sa vezi! 
Am vazut multe poze frumoase cu copii frumosi! Ca de obicei,nu ma pot abtine sa nu o laud pe Ana,e superba fetita asta!
Apoi,prietenul nostru de joaca,pe care nu l-am mai vazut de mult ce-i drept,e un scump chiar si asa tuns.
Aime,cand ai spus ca l-ai tuns ma gandeam asa...la o periuta,cheliuta...
Si Paulica cu prietena lui in parc...
Si Alexia si Teodora... 
In curand vom reveni si noi cu poze noi,ca ne-ati facut pofta. ![]()
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
florypop spune:
Salutari in voteza s de la noi. Sunt distrusa din punct de vedere timp dar in rest totul e ok. Piticii sunt foarte bine.
Andrei a fost la mare si a fost super incantat. Urmeaza muntele.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
mariussimiuc spune:
Am reusit sa pun cateva poze aici 
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
roserb spune:
Cristina, gemenele sunt superbe!
Otilia, o pupam pe Ana, e o frumoasa cu ochisorii el albastri si zulufi!
Aime, si eu ma asteptam ca l-ai "chelit" de tot pe Vladut, asa nici nu se cunoaste diferenta, stai linistita.
Miha, e mortal Robert in poza cu cate o prajitura in fiecare manuta.
Onitza,l-am admirat pe frumuselul Paulica si noroc cu tine ca le mai vedem si noi pe Ioana si Biencuta
.
Noi am fost la munte(mai bine zis deal
)in week-end, am prins o vreme superba, au alergat copiii de n-au mai putut , iar noi bineinteles ca am venit mult mai obositi decat am plecat. Au avut si distractie suplimentara, cateaua de care avem grija acolo are 6 puiuti superbi si ai mei au fost innebuniti.
Ne laudam ca am cam rezolvat si noi problema cu olita, mai tinem pampers in timpul somnului si afara (desi a descoperit placerea de a face din picioare "la copacel", preferam sa-i punem inca pampers)
Vorbeste si el din ce in ce mai binisor, cel putin incearca sa imite cam tot ce spunem.
Flory, ma bucur ca sunteti bine sanatosi cu totii, si ca mai bagi cate un cap si pe la noi.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
buna dimineata si de la noi
In we am fost plecati la Pitesti,duminica am sarbatorit pe Mariuca la un gratar,mai mult noi decat cei mici
...urmeaza faza II din Sf.maria,maine cu nasii.
Aime,multumesc de oferta,dar nu cred ca zulufii blnduti ai lui Vladut se potrivesc cu tenul negru al fetei mele
.....desi ne-ar prinde bine niste par
!
Onitza,frumoase poze,noroc cu tine,mai vedem si pe Bianca
Flory,bine ai revenit din concediu!
Roserb,ce ma enervezi!
..vorbesti de funie in casa spanzuratului..adica de olita!
O saptamana buna
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
ncristina spune:
Multumim pentru aprecieri: aime, paxela, onitza, eveline, roseb.
Aime - este un scump Vladut asa tunsulica
Paxela - iti doresc un bebe sanatos in primul rand, dar sa fie si cum va doriti, adica fetita
Otilia - ata rosie de la mana....
nu, nu este de la Kabala
, le-a pus-o bunica-mea ca deh se deoache fetele.
Try - sunt alaturi de tine, sanatate multa
Va pup pe toate, vorbim in 2 saptamani. De maine intru in concediu, iar sambata plecam la mare...numai noi cu copiii, acolo sa vezi spectacol. Venim cu poze![]()
Paaaaaaa
Otiliav spune:
Ncristina, si eu tot la deochi m-am gandit, la mine nu a tinut faza cu ce zic rudele, sunt si mai incapatanata cand au idei. De exemplu a venit socrul meu cu ideea sa-i ia fetei lantisor la picior, si am luat foc, i-am spus ca-i copilul meu si eu hotarasc ce poarta si ca eu nu am fantezii din astea, plus ca nu are copilu ce pierde/rupe. Concediu placut si drum bun!
Flory, ma bucur ca v-ati simtit bine. Pe cand niste poze de la mare?
Roxana, bravo lui Mihnea, deci acum ajuta copaceii sa creasca mari
!
Daniela, cum mai este Alexis, sunteti pe drumul cel bun sper.
Miha, din ce in ce mai strengar Robert, are Silviu (Paxela) concurenta serioasa. Imi place poza de aici si inca o privire pe sub spancene aici, nu mai spune ca scoate si limba
.
Eu sunt plina de nervi, am fost la politie si dau din umeri ca nu pot face nimic cu viza, sa asteptam sa-i vina randul, ca asa se intampla vara doar au si ei dreptul la concedii. Ca de ce vrem sa plecam in vacanta? Ca asta-i riscul, sa mi-l asum. Oricum nici tata nu putea sta 15 saptamani, dar preferam sa plece de aici cu 2 saptamani inaintea mea in Decembrie decat sa vina la 2-3 saptamani dupa mine acum, iar sa stau cu emotzii ca nu se descurca in aeroport sa schimbe avionul. Si uite asa daca pana acum parea o varianta posibila sa vin fara copil acum este aproape sigur, pentru ca si daca rezolv cu viza in urmatoarele 2 saptamani tot mai trebuie sa gasesc si bilet de avion.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
aime spune:
Buna seara fetele!
Ma bucur ca Vladut e "mumusel" si tunsulica, m-am obisnuit deja, desi mi-a parut rau dupa ineluse, dar asta e...doar n-o sa-i impletesc cosite ![]()
Despre noi, pe scurt: suntem cu kk-utza in vacanta, azi fiind a3a zi deja...si nu i-au lipsit smantana,ciorbica, fructele...azi chiar a papat 2 prune...asteptam, asteptam...In rest...spunem din ce in ce mai multe, ca le repeta, ca le spune singur
...ma rog...vb sotului meu, intr-o luna iti iei dopuri de inot ptr urechi, aaaa....a descoperit ca stie sa cante
. In top ramane cuvantul "poua" (ploua)
chiar si pe soare. Am trecut si noi pe lapte de "alimentara" si frica era mai mult a mea, ca sa-i combin cu formula, ca nu stiu ce...ei, dupa o zi de combinatii, a papat baiatu' laptic simplu fara nici o problema, astfel ca am ramas si cu o juma de cutie de formula (buna ptr cand plecam in deplasari). Asa ca asta am bifat-o
...mai ramane olita, problema in care n-am avansat deloc, da nu ma tem, ca nu l-oi insura cu pampers
.
Va doresc o seara buna!
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
buna fetele,
anuntam aparitia celui de-al doilea canin
...a aparut asa cam din senin fara tipete si urlete![]()
monica
onitza spune:
Felicitari Ruxi! Anunt si eu aparitia unei masele de mine
...la mine! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)