Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
paxela spune:
onitza vezi ca pozele nu se pot vedea, daca mai iesiti da-ti si voi un semn sa venim si noi
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
quote:
Originally posted by paxela
onitza vezi ca pozele nu se pot vedea, daca mai iesiti da-ti si voi un semn sa venim si noi
Alexa8+ si
Multam ca mi-ai zis, am facut ceva modificari in album, probabil de-aia nu se puteau vedea pozicile!

Intentionam sa iesim si maine in parc, dar nu stim sigur ora, ca si azi, ne-am tot scancit si eu si Ioanadu, daca sa iesim, cand, cum...Biencuta era obosita, la fel si parintii ca nu dormise bine noaptea, dureri de dinti, ceva, Paul al meu era un pic martait, eu cu mancarea pe foc, nu eram sigura ca termin intr-un timp util.....in fine, maine dam semn daca iesim in IOr!

Tu cum te simti? SIlviu ce face?
Azi Paul s-a comportat exemplar in parc, parca nici acum nu imi vine a crede, adica a papat tot, un borcan intreg cu pilaf de orez, ficatel si painica! MIe in schimb mi-a fost foarte rau, ca trbuie sa vina rusii si ma doare burta rau...cand am ajuns acasa, m-am rugat de Paul cu cerul si pamanmtul sa faca nani, n-a vrut cand am vrut eu, pna la urma a adormit pe la 15.00 si nici acum nu s-a trezit, cred ca intru la el sa vad ce face!!
..mai trebuie sa si pape nu de alta!!!
Pupicei!
Cine mai vine maine in IOR?

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Otiliav spune:
Eram convinsa ca Bia de Ioana_du este vorba
. In sfarsit o mai vedem si noi , piu ce frumoasa este aici si comentariul de aici, ce mutrisora scumpa are.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Eram convinsa ca Bia de Ioana_du este vorba. In sfarsit o mai vedem si noi , piu ce frumoasa este aici si comentariul de aici, ce mutrisora scumpa are.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Da, despre Bianca Ioaneidu este vorba, o dulceata intr-adevar!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
paxela spune:
am vazut doi jucausi, dar cred ca comentariile sunt gresite, in loc de parinti ar merge mai degraba frati, surori, alte neamuri![]()
noi maine iesim dupaamiaza, dimineata baieti mei pleaca la munca la tati iar eu am un pic de treaba
Alexa
8+ si
monica-elizabet spune:
ana, paulica si bia, mai ce copilashi frumushei...nu ma mai satur sa ma uit la poze...si fetelor(ioana si onitza)...are dreptate paxela parca sunteti surorile lor
...si tinerele si frumushele
...si cand va aude omu' vreti sa slabiti
pupici
la mamici si la bebici... noapte buna
monica
daniella4 spune:
Neatza!
Ce mai faceti? Noi am facut rost de o enteroviroza si am avut discoteca toata noaptea, pe la 6 am ajuns la urgente, acum in sfarsit piciurina a adormit, iar pe mine ma bate gandul sa-l scot in parc cand s-o trezi. Ce ziceti, avem voie? Ca am uitat sa intreb. Ma gandesc ca poate facem si putina pofta de mancare..
PS. Onetzica, ce mutrita de ingeras cumintel are pustiul tau...asa o fi?
mariussimiuc spune:
Helauuu!! 
Scuze pentru lipsa din peisaj de pana acum...Ma duc sa ma pun la curent cu noutatile piticilor si revin 
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Fetele...mare problema mare avem
Andrei e indragostit de Crazy Frog (We are the champions) si de Cleopatra lui Stratan....ce ma fac oare, ca plange de mama focului cand se termina melodiile...
Tre sa le caut pe Internet frate sa i le pun pe calculator pana se satura, ca se streseaza copilu'
Corina siAndrei (24.11.2004)
Si Robert la fel.E disperat dupa melodiile astea.Le cunoaste de la primul sunet si in orice parte a casei s-ar afla fuge mancand pamantul pana la televizor!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Andrei (24.11.2004)