Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
Corina75 spune:
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun, eu nu mai pot intra pana luni, asa ca va sarut pe toate.
Un gand bun pentru Try, asteptam vesti bune si ne rugam pentru voi....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
aime spune:
Cristina ai 2 bombonele, is ceva de vis fetele tale, frumoase, distinse si super elegante, in rochitele alea beige sunt ca niste domnisoare
.
Azi l-am tuns pe pui mic, am pastrat zulufii, in caz ca Andreea se hotaraste si-i vrea
, a stat exemplar de cuminte, da' eu
, parca taiam din mine
(tare-s pacatoasa, offff)...acu ziceti si voi ce-am facut...pletos si zulufat si tuns ca baieteii mari, mami oricum etopita dupa el ![]()
aime si
Vladimir
paxela spune:
quote:
Originally posted by aime
Cristina ai 2 bombonele, is ceva de vis fetele tale, frumoase, distinse si super elegante, in rochitele alea beige sunt ca niste domnisoare.
Azi l-am tuns pe pui mic, am pastrat zulufii, in caz ca Andreea se hotaraste si-i vrea, a stat exemplar de cuminte, da' eu
, parca taiam din mine
(tare-s pacatoasa, offff)...acu ziceti si voi ce-am facut...pletos si zulufat si tuns ca baieteii mari, mami oricum etopita dupa el
aime siVladimir
aime, vladut e un dulce si cu si fara zulufi
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
cristina, cred ca asa o fata ar vrea si sotul meu, ce fericita trebuie sa fi ca ai 2
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
CRISTINA, floricelele tale ALEXUTAsi DODUTAsunt delicate si frumoase foooc! si cretzuline cum imi plac mie copilashii, mai ales fetitele!!!

AIME, pupam pe Vladut si fara carliontzi! mie imi placea la fel de mult si cu carliontzei!! ii creste lui la loc!! ia sa vezi la iarna ce tin de cald pe la ceafa!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
monica-elizabet spune:
mie imi vine sa-l mananc si cu si fara zulufei![]()
pupici
la baietelul proaspat tuns
va pup
pe toate fetelor si pe puisori sa aveti un we minunat
monica
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
mie imi vine sa-l mananc si cu si fara zulufei
pupicila baietelul proaspat tuns
va puppe toate fetelor si pe puisori sa aveti un we minunat
monica
Si noi va pupam pe voi dragii nostri MONICA, ALEX, RUXITA!!!

Onitza si
Otiliav spune:
Try, ma gandesc mereu la tine, cum iti faceai griji pentru mama si bunica ta, prin grele clipe treceti. Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor, sufar cand citesc ca totusi esti pragmatica si rezervata in asteptari. Sper sa se descopere cauza cat mai repede.
Am pus cateva poze proaspete, cu Ana numarand la bani, asa si-a petrecut seara, are o noua pasiune
, nu mai spun ca am fost la baie cu ea si la intoarcere i-a luat din nou la numarat ca poate s-au inmultit intre timp
.
Am vazut si noi doua domnisoare
, Alexia si Teodora(sper ca nu am gresit
). Am remarcat ca au o bratara rosie la mana si decat sa presupun mai bine te intreb care ii este rostul
?
Aime, wow ce frumos te-ai bronzat, super ten ai. Nu plange dupa carlionti, in curand va trebui iar sa tunzi baiatul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
eveline spune:
ncristina fetele tale sunt exact ca doua floricele....sa-ti traiasca!
aime , chiar daca l-ai tuns scurt, zulufeii se pare ca tot mai sunt....si el oricum tot dulce e...
otiliav ana e o dulceata....cel mai mult mi-a placut poza asta, e nemaipomenita! Si, btw, cu ce e ea rosie acolo in baie, ca e simpatica foc?
Ana si Bianca-iubita
onitza spune:
OTILIA, am vazut-o pe Anuta!!! Mihai zice ca a inceput sa semene cu o norvegianca! blonduta si ochii ei albastri superbi!
...i-am aratat-o si rujata!! a ras de s-a stricat si imi amintea de Paul ca si el a avut pasiunea asta!
imi plac pozele, super!!!
Onitza si