Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
onitza spune:
TRY, ne rugam pentru voi!!! multa sanatate si abia astept momentul cand bebe va fi la tine in brate sanatos si scumpic foc!!! 
Cu cine credeti ca m-am intalnit azi la cresa cand m-am dus dupa Paul? cu PAXELA!!
dulce, zambitoare cum numai ea stie sa fie, venise dupa copilul ei 2, MIhaita!
asa ca am profitat de ocazie si l-am pupacit pe Mihaita, cred ca in numele intregului grup de mamici 
..am vazut cat a progresat in putin timp, e un scump, are un ten de invidiat, stiu ca majoritatea copilasilor asa il au, ca sunt fragili, dar el are un ten super!! e delicat, ca Alba-ca-zapada!!!
sper sa ne vedem mai des, Paxela, Felis, poate reusim sa ne rupem un pic din timp si sa ne vedem wee asta! ce ziceti????
Maine e ultima zi de cresa, copiii trebuie luati pana la ora 4.30 am sa il iau eu! Se va deschide pe 4 sept, pana atunci acasa cu Paul!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FELIS spune:
Va pup pe toate
si va multumesc ca nu ne uitati
TRY... Dumnezeu sa va ajute si sa fie totul bine... Ma rog pt tine sa ai putere si tu si bb si tot ce se intampla acum sa treaca precum un vis urat... Citesc mesajele tale si nu-mi vine sa cred prin ce treci... Of... nu am cuvinte sa iti zic ce simt cand citesc randurile tale...
ONITZA... 
ELIZA... sanatate si noroc sa iti dea Dumnezeu.
la baiat... mi-e dor de voi...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Corina75 spune:
Onitza,
, esti o scumpa...
Aime, am reusit sa vad si eu pozele de la mare....si bine am facut, ca pierdeam rasaritul ala super (ca anul asta numai cu poze ne alegem
) si pe voi, asa frumosi cum sunteti cu totii (ce bine seamana bb cu mami!!!!)
Felis, si noi te iubim!!!
Si pe la voi e tot asa o vreme oribila, cu 15 grade si
din aia care iti intra in oase??? Ca numai chef de servici nu poti avea....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
andreap spune:
Aime,am reusit sa vad si eu ceva poze,sunteti superbi,tu esti frumoasa si bronzata iar de Vladut..ce sa zic,are niste ochi superbi si niste carlionti de invidiat!(daca mariuca nu are,poftesc la ai vostri
)
Try,multa sanatate!
Corina,e urat si-n Bucuresti,ploua,mi-e dor de 35 grade!
Noi azi plecam la Pitesti...si de saptamana viitoare avem si tati cu noi in Bucuresti!
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
'neata!
Onitza
cate complimente, ma coplesesti, multumim si pupici la okisorii de Paul care e in prima lui vacanta de "cresar".
Corina multumim, rasariturile au fost absolut superbe si ma bucur ca le-am prins, acu vrem sa le prindem undeva la munte.
Andreea multumim, donam ceva carlionti la Mariuca ![]()
aime si
Vladimir
onitza spune:
quote:
Originally posted by aime
'neata!
Onitzacate complimente, ma coplesesti, multumim si pupici la okisorii de Paul care e in prima lui vacanta de "cresar".
Corina multumim, rasariturile au fost absolut superbe si ma bucur ca le-am prins, acu vrem sa le prindem undeva la munte.
aime siVladimir
Fiecare poza in parte a avut farmecul ei si fiecare exprima altceva..de-aia poate mi-au si placut asa de mult!

Daaaa,e prima lui vacanta, in curand o sa isi ia si Mihai concediu si mergem si noi pe undeva, mare, munte, vedem noi!
Vacanta placuta la munte!!!
Onitza si
Corina75 spune:
Aime, Onitza,
daca ajungeti prin Brasov, dati un tel sa ne vedem!!!! 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
aime spune:
Si la noi ploua si e super nasol....activitati casnice prin urmare
...
Pe unde sunteti fetele?
Noi sigur n-ajungem in partile Brasovului, mergem in Bucovina, ca e mai aproape si apoi eu ador peisajele din Bucovina, manastirile, linistea locurilor...cel mai mult imi place la Sihastria Putnei (si Eveline cred ca stie ce spun) e mirific, parca nu esti pe pamant, asta pana n-o invadeaza si vandalizeaza turistii ![]()
onitza spune:
quote:
Originally posted by aime
Si la noi ploua si e super nasol....activitati casnice prin urmare...
Pe unde sunteti fetele?
Noi sigur n-ajungem in partile Brasovului, mergem in Bucovina, ca e mai aproape si apoi eu ador peisajele din Bucovina, manastirile, linistea locurilor...cel mai mult imi place la Sihastria Putnei (si Eveline cred ca stie ce spun) e mirific, parca nu esti pe pamant, asta pana n-o invadeaza si vandalizeaza turistii
CORINA, e posibil sa ajungem pe la munte la icneputul lui septembrie..poate ne vedem!!!

AIME, stiu si eu ce spui!! nimik nu se compara cu zona Bucovinei! peisajul parca e decupat din povesti!! e sueprb intr-adevar!!! va invidiez fetelor pentru aerul de acolo si toate bogatiile Bucovinei care pot fi admirate de oameni iubitori de liniste, pace sufleteasca si acolo chiar simti ca esti mai aproape de Dumnezeu!!

Onitza si
ncristina spune:
Buna fetele!
Try - ma rog pentru tine si ma gandesc la voi in fiecare zi. Fii puternica asa ca pana acum, da-i curaj lui bebe, ai incredere ca totul va fi bine. Dumnezeu te va ajuta! De abia astept sa aflu ca ai nascut si ca bebe si tu sunteti bine. Hai, fruntea sus trebuie sa fie bine, am doua fete de maritat. Te pup si iti doresc tot binele din lume.
Andreap - vrem sa ne inscriem cu coronita in clubul de olite. Fetele mele se aseza pe olite si dupa 5 secunde se ridica, isi pun olitele in cap, baga manutele in ele, le cara prin casa, se aseaza din nou, se ridica iar...si tot asa, pana acum nu ne-a scapat nika in olite
Cu suzeta n-am fost prietene deci avem din start un stres in minus,
Am vazut o gramada de poze cu bebei frumosi si destepti.
Super baieti Roseb si Bits, inventivi si destepti, pupam.
Despre noi ce sa zicem: Alexia repeta din ce in ce mai multe cuvinte si trebuie sa recunosc ca este mai isteata decat Teodora. Daca nu-i convine ceva te intreba: "Ce ma?" Stiu sa spuna ca au 2 ani, parca incep incet incet sa ma inteleg cu ele...Sunt pline de viata, foooooarte active, se iubesc mult, se pupa, se musca, se imping, ca de...Le iubesc de nu mai pot.
Pupam pe toata lumea si bebicii si burticile.
Week-end placut si insorit.
Am pus si noi poze noi : http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_negoita2004/album?.dir=69b6re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_negoita2004/my_photos