Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
aime spune:
Bitsule
-ici. Anul trecut Vladut avea 8 luni neimplinite, asa ca mare lucru n-a prea inteles el, da anu asta a recuperat. Dots=baton de branza invelita in ciocolata ![]()
Cookie cate asemanari mey ![]()
eveline spune:
Corina.....sper ca nu tre sa-ti mai spun ca si Bia e indragostita de crazy frog....drept urmare ai ei parinti i-au luat de la mare o crazy frog de jucarie pe care o apesi de putza (aia pe care o are si in videoclip) si canta si i se aprind si ochii....la 350.000 era si una calare pe o racheta care cica ar canta toate melodiile....
Asa ca daca stii pe cineva care merge la mare da-i 250.000 sau 350.000 si zi-i sa-ti ia si tie una pt ginerica meu.....eu am luat-o din satul de vacanta din Neptun da-s convinsa ca sunt peste tot....
Cat despre Cleopatra....nemaipomenita fetita....ii dam voie sa o placa...
Ana si Bianca-iubita
Corina75 spune:
Eveline...

Copiii astia...oricum Bia e cea mai frumoasa 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
cookie spune:
Corina, ostoieste-i dorul piticului cu www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8" target="_blank">asta
Enjoy!!! 
daniella4 spune:
Mai fetelor, frumusei copii aveti, sa va traiasca.
Intru in goana sa va anunt kk nr.2 la olitza, era sa renunt, piciul nu stau singur, trebuia sa-i iau olita cu rotile...or fi existand ? sa pot sa-l car dupa mine prin casa.
Corina75 spune:
Cookie,
, tocmai am gasit si clipul cu Crazy Frog...Andrei o sa fie incantat!
Daniella, esti o figura! Olita pe role...
..poti breveta chestia asta...o sa fim primii beneficiari!!
Corina si
Andrei (24.11.2004)
try spune:
Roserb, acum avem 31 sapt. si 4 zile. Sunt exact 2 sapt. de la prima transfuzie. Speram din tot sufletul sa fie bine. Faptul ca nu se stie cauza ne tine pe jar pt. ca nu stim la ce sa ne asteptam de acum incolo. Cand stii cauza, ai ideee si de diferitele scenarii viitoare. Daca era spre ex. Parvovirus-ul, dr. stiau oarecum cum vor evolua treburile, dar asa, nimeni nu ma poate asigura de nimic.
Plus ca anemia cu care a fost el gasit acum 2 sapt. a fost atat de puternica incat nu pot rasufla usurata ca nu a produs ceva probleme, ma refer la brain damage. Celelalte organe par sanatoase. Doar ficatul este marit (ca urmare a solicitarilor, infectiei - daca e vorba de-o infectie cu un virus) si inima este marita (mai putina hemoglobina in sange inseamna mai putin oxigen carat in corp, iar inima, ca sa suplineasca aceasta lipsa, bate mai repede si mai puternic astfel incat in acelasi timp sa duca o cant. cat mai mare de oxigen). Dar odata trecuta anemia si restabilit totul, inima si ficatul revin la marimea normala, deci sunt doar modificari temporare datorate existentei acestor conditii.
Asa ca pana nu ne vedem cu bebe-n brate nu stim la ce sa ne asteptam, incerc sa ma pregatesc pentru orice.
.......in 31+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
LuminitaB spune:
Try ne gandim mereu la voi si ne rugam sa va faceti bine.
Multumim mult pentru aprecieri Otilia, Adriana, Daniella, Roserb, Corina, Andreap, Aime, Cookie, Miha. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Aime, multumesc de grija. In general citesc cam tot dar nu prea ma indemn la scris. Am avut o perioada mai dificila pentru toata familia, cea cu adaptarea la noul loc unde traim acum. Tudor s-a adaptat cel mai usor, nu l-am avut bolnav deloc.
In link-ul cu poze ce l-am pus in mesajul trecut sunt multe poze dar nu toate cu Tudorica, multe sunt cu peisaje de pe unde ne-am mai plimbat in ultima vreme. O sa incerc sa fac un album numai cu Tudor.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
onitza spune:
CORINA, e asa dulce si simpatic feciorasu tau ca nu am mai putut sa acord atentie altor griji, e deliciooooos ca si pepenle din manutele lui!!! uite aici in poza astami se pare ca nu are! cred ca ati putea merge cu el la un control cand vii in BUcuresti acolo unde zicea Monica ca se fac controale la ochi si la copii mici, ca sa te linistesti.
Am ceva urgent de facut, si pe urma ma uit la pozele cu Vladut de AIme!
ADRIANNA, iubita, cum esti? imi pare rau ca ai avut o zi mai grea la sv!!! sa intri pe la noi sa te inveselim!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
onitza spune:
AIME, frumoase pozele de la mare! Lui VLADUT ii vine super bluzita asta!! si ce carliontzi are!!
Baietii nostri vad ca sunt adevarati barbatei!! se dau la berica!!
hihihi, si noi ne juca la fel ca voi!
SUPERB RASARIT
...AIME, O MAMICA FRUMUSHICA FOC!!!!
...La asa parinti frumosi, cupilu' cum sa fie???? o familie reusita!!! ...Vaaaaaaaaaaaaaaai!!! ce mult imi place Vladut in poza asta!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)