Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
LA MULTI ANI, TDY! MULTA SANATATE SI FERICIRE! 
LA MULTI ANI DE SF. MARIA! SA TRAITI CU NUMELE!
Neata
Mey dar voi scrieti in salturi... Ieri nu razbeam cu cititul si azi abia cateva mesaje care n-au umplut nici macar o pagina.
Filip a dormit relativ bine in deplasare, spun relativ pentru ca nu a adormit in tarc si nici la ora lui normala de somn ci in sufragerie pe la 11. S-a trezit o data in miez de noapte si dadea sa planga pentru ca nu cunostea locul (ma intreb cum a vazut pe intuneric ce si cum?) dar apoi a dormit dus pana la 8.
In schimb eu tot chiauna de somn m-am ridicat din pat, cred ca-mi trebuie o saptamana asa ca sa-mi revin, dar nuc red ca as rezista.
Eli, am vrut sa-ti zic aseara dar am uitat: incearca sa-i dai orez, morcov si alte cele de regim dar intr-o forma mai normala, ca sa aibe gust. Asa orez dietetic dietetic nici Filip nu manca. Dar l-am amestecat cu supa de rosii cu mult morcov si i-a placut.
Si eu vreau dieta balerinelor!!!
Ma apuc si eu zilele astea de bagaje, nu-mi vine sa cred ca a venit in sfarsit vacanta!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
eli, poze de la mare aici
aici
film
la multi ani,tdi!!!sa fii fericita!
lipsesc azi.a murit bunicul meu de la BM.
simiena spune:
Am reusit si eu in sfarsit sa vad colajul-o frumusete -multumim frumos Florentina.
Elisor-mii de multumiri.
Dar ce e cu Loreen si Delia , mai stie cineva ceva?
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
elisor spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si piticilor ce poarta numele MARIA!
Of, si am un munte de rufe de calcat si ma invart pe langa el si culmea e ca am si chef.
Simiena ti-am trimis pm cu regimul balerinelor de la Florentina. Ce frumusete de baiat ai, l-am vazut pentru prima oara, in colaj.
Azi a papat ceva mai bine si sper intr-o reusita pe parcursul zilei. Sa vedem la capitolul kk in scutec cum ne vom lauda.
O zi buna, va pup.
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
elisor spune:
Adina condoleante! D-zeu sa il odihneasca in pace!
Androix multumesc frumos, ieri am facut un pilaf pentru intreaga familie cu ardei si morcov si probabil asta e si motivul pentru care a halit neste lingurite aseara. Trimis pm cu balerinele.
Spor la facut bagaje, cand plecati?
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
patriciaRO spune:
Tdi, te-am pus in lista cu sarbatoriti. Cand se mai strang i-o dau Gabitzei s-o puna pe prima pagina. Asa stim si noi cui sa-i mai uram... LA MULTI ANI! pentru azi!
La multi ani si tuturor MARIILOR. Sa fiti sanatoase si fericite!
Adina, condoleante.. Off!
A mai vorbit careva cu Loreen? Ce mai face Delia?
Eu ma duc acu la buacatrie ca am o multime de treaba si nu stiu cand voi termina ca maine vin socrii si vreau sa fac o gramada de bunatati...
va pup!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Florentina G spune:
Salutare!
Aseara dupa ce am scris un mesaj lung l-am pierdut.... si nu am mai avut putere sa o iau de la capat!
Sa vad daca imi mai amintesc ce spuneam...
In primul rand "La Multi Ani!" tuturor celor ce azi isi sarbatoresc ziua onomastica si multumim si noi la randul nostru pentru urari!
La Multi Ani Teddy! - sa fi sanatoasa in primul rand, sa ai parte de multe bucurii si realizari pe toate planurile!
Elisor, am vazut pozele de la mare, sunt minunate! Bianca s-a schimbat mult, se vede ca a progresat, e o dulce si astept cu nerabdare vestea ca merge singurica, stiu ca se va intampla mai curand decat crezi! M-am uitat cu jind la pulpanasele copiilor pe care i-ai pozat si in acelasi timp m-am gandit ce as fi facut eu cu Maya daca ar fi fost la fel, eu abia o ridic acum cand are in jur de noua kg!
Iulia, intr-adevar arati exceptional, se vede ca si starea de spirit este la fel de buna! Ma bucur ca dieta a dat rezultate, mai ales ca la inceput nu erai foarte convinsa! David s-a maturizat foarte mult, e un dulce, se vede ca-i prieste la bunici si cred ca vazandu-l atat de fericit nu-ti mai faci atatea ganduri in privinta lui.
Laura, sper ca nu s-a intamplat ceva grav cu Delia de nu reusesti sa mai intri deloc. Chiar imi fac griji pentru voi, de fiecare data cand citesc mesajele sper sa fie unul si de la voi! Multa sanatate Deliei, sa dea Domnul sa se fca repede bine fiindca stiu ca tu esti mai bolnava ca ea in situatiile astea!
Anky, gand la gand cu Elisor - ai doi copii blonzi superbi si culmea e ca sotul tau desi olandez este brunet! Nu cumva ai tu gene de nordici?
Adina, imi pare rau pentru bunicul tau! Sper sa treceti cat mai usor peste acest necaz!
Simiena, chiar vroiam sa te intreb daca ai reusit sa vezi filmuletul. Ma bucur ca ti-a placut! Adevarul e ca si "materia prima" a fost de cea mai buna calitate, avem copilasi minunati!
Androix, cumva plecati in vacanta fara Filip? Ma bucur ca ai avut o noapte de respiro, imi amintesc ce bine am dormit si eu prima noapte cand Maya a dormit cu mama! Ai baiat mare de-acum, nu mai sta dupa fusta ta! Spor la impachetat bagaje! Abia astept sa mai vad o tura de poze!
Tina
21+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
nefertari spune:
LA MULTI ANI DE SF. MARIE !!!
Adina - condoleantze !
Androix - concediu placut !
Degeaba promit ca nu reusesc sa ma tin de cuvant .
Abia am reusit sa incarc niscaiva poze la gramada - vechi si noi - dar toate sunt facute dupa 1 an .
Freya e in "deplasare" de ieri, la bunici , ca noi suntem in reparatii si mi-e un dor nebun de ea . Paradoxal , nu ?? Cand suntem impreuna imi vine sa ma urc pe pereti de nervi.
Sunt obsedata ca nu-i mai cresc dintii odata . Are abia 5 si se itzesc vreo 2 masele .
Este fan inghetata si mananca fara probleme . Uneori , in graba , ii mai scap si cate un iaurt direct din frigider - No problem ! ,Slava Domnului !
E innebunita dupa mingii si masini . Am urcat-o saptamana trecuta intr-un cos cu mingii la mall - nu era fiinta mai fericita ca dumneaei . Are una cu imagini din desene Disney - n-o lasa din mana .
Cu masinile e mai rau - le sterge pe toate cele intalnite in drum . Mai bine o angajez ca spalatoreasa de masini ![]()
Nu stiu daca am apucat sa va spun ca la motz a luat din tava cheile de masina , surubelnita si aurul . Deci suntem in grafic !!!
Poze - http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=/804fre2
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
NewMami spune:
elisor, please dieta ptr. balerine si la mine. Tu pe asta ai tinut-o?
Sper sa pot intra mai tarziu cu un mesaj mai lung.
NewMami &
Patrick Ryan