Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Multumesc pt. urari, urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi.
Eu sunt terminata cu David a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des noaptea nu stiu ce metoda sa mai aplic cu el, i-am dat si apa si lapte si suzeta si in patut si cu mine in pat si calare pe mine si degeaba ca tot se trezeste plangand. Acum doarme d e1 ora si deja s-a trezit de 2 ori plangand. Am fost cu el azi la dr. are 13 kg si 87 cm, i-am spus ca nu doarme noaptea si dr. a zis ca asa l-am invatat de mic cum se trezeste sa-l iau in brate sa-l plimb si sa-l legan si are d[pretate si a zis ca nu se mai dezvata acum sa nu se mai trezeasca ca e deja mare si sa-i aduc aminte cand ma duc la c vaccin la 1 an jumate sa-mi dea o cura de 10 zile de diazepam poate reusim sa-i reglam somnul de noapte. Sa vedem ce-o fi ca nu stiu ce metoda sa mai aplic cu el.
Florentina superb colajul si felicitari pt. baietel.
Data mea de nastere e 30.01.1978.
Am scris in viteza ca deja iar plange disperrrr

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Adina - condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca !

La multi ani tuturor sarbatoritilor / sarbatoritelor zilei de
astazi!

Eu tot pe fuga... cautand filmuletul Tinei am dat peste povestea cu accidentul lui Elly...si mi s-a facut pielea de gaina. Noi pana in iulie nu am avut scaun de masina, si zgatia se plimba in voie pe bancheta din spate. De o saptamana eu am reluat condusul - ca si sotul lui Andutzy: la patru ani dupa ce mi-am luat carnetul.
Carina cred ca incepe sa isi dea drumul la vorbit, incetul cu incetul. La parc ne descurcam bine daca nu avem in raza vizuala un carucior de papusi sau o tricicleta. Daca vede dintr-astea, tabara pe ele si nu se mai da dusa , ceva de speriat. Probabil ca vom merge sambata prin Niro sa ii luam si ei ori una ori alta

Concedii placute, fetelor, fara incidente! O sa mai intru eu din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix, Elisor, Flori multumesc pentru compliment!
Androix ti-am trimis pe mail regimul.
Elisor nu sunt chiar asa de supla! Mai am una bucata burta de care nu scap decat cu ceva sport! Dulcica tare fetita ta!
TDI La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Nefertari fii linistita in privinta dintisorilor! David al meu are doar 4! Si lui ii place inghetata. Cum vede ca mancam se uita asa gales la noi si cand ii dau deschide gurita mare! Mi-e cam frica sa-i dau ca el musca mult din ea!
David nu mai vrea sa manace din castronasele lui. Vrea farfurie normala. Am constatat ca ii dadeam supa in castronul lui, sau o ceasca, si el se uita la farfuriile noastre unde aveam acelasi lucru. Ii dau din farfurie normala si mananca!
Adina condoleante pentru bunicul tau!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani de Sfanta Maria!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani celor care sarbatoresc Sfanta MARIA! Sa traiti cu numele si distractie frumoasa!
La Multi Ani Teddy! Multa sanatate si fericire!
Adina, condoleante pentru pierderea bunicului! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Florentina, multumim mult ptr filmulet si felicitari tuturor mamicilor petru asa copii frumosi!

N-am prea reusit sa citesc din urma, am vazut ca Loreen n-a mai scris, eu n-am mai reusit sa vorbesc de duminica dim cu ea, asa ca o sa o sun acum sa vad cum se simte Delia. Alex este mai bine (sper), o tin inca la regim, ii dau doar seara laptic cu mucilagiu. Nici nu mai stiu ce sa cred - daca intr-adevar are ceva la burtica sau are scaune mai moi de la dintisori. I-au aparut 2 maselute o data si inca 2 sunt pe cale sa apara.

Azi am fost la ziua Marinei, era o mare de oamaeni - ca de obicei. Am reusit sa vedem si noi cateva vaporase si avioane, mi s-a parut mai slabut spectacolul fata de alti ani, poate la Tv s-a vazut ceva mai interesant.

Eli, pupici albastritei, sper ca se simte mai bine. Super pozele si comentariile

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am tras o sperietura de nici acum nu mi-am revenit!

Maya a alunect si a cazut pe gresie. Nu stiu cum a reusit sa ajunga jos ca o tinea mama de mana si a cazut cumva pe o parte. De lovit nu s-a lovit foarte rau, mai grav a fost ca s-a speriat cred. Am luat-o in brate si dupa cateva secunde am simtit-o moale ca o carpa, era alba ca varul, avea buzele vinete si ochi erau dati peste cap. Am simtit ca mi se taie picioarele. Am inceput sa o strig, sa o zdruncin si si-a revenit.
Aveti idee ce ar putea cauza asta? Sa fi fost o sperietura sau o durere prea mare? Cert e ca la cap nu se vede nimic, nu e rosie si nici umflata. Acum a adormit desi abia se trezise inainte sa cada. Pare ca si-a revenit insa mie inca imi salta inima in piept si am un nod in gat.
Pot lesina copiii din cauza plansului?

Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mari - nu stiu cat de dintos e pustiul - poate ii ies ceva masele .

Problema cu trezitul peste noapte ne macina si noua nervii - adoarme pe la 22 , se trezeste pe la 2 noaptea si nu e chip s-o potolim pana n-o luam langa noi in pat . Asa o ducem de luni bune .
Am incercat intr-o noapte s-o lasam acolo - ceai , mangaieri - nimic . A plans 1 ora jumate aproape neintrerupt si a adormit intr-un tarziu cand deja eram hotarata sa ma arunc de la fereastra.Singurul lucru care m-a tinut sa n-o fac a fost satisfactia de a-mi sti vecinii oripilati - razbunandu-ma astfel pentru toaaaate weekend-urile in care m-am trezit in ciocanituri, trosnituri si alte zgomote suave . De atunci ne-am invatat minte .

Freya nu mai articuleaza macar mama sau tata . Doar cand vrea apa spune ap . In rest arata cu mana sau se repede direct spre obiectul dorit .
Intelege aproape tot - stie unde e nasul,parul,ochii . Daca ii spun sa ia un lucru si ii arat unde sa-l puna , il pune .
Distractia incepe cand se apuca de "curatenie " . Isi scoate toate hainele din dulap apoi le pune claie peste gramada de-mi e mai mare dragul . Sau , mai nou , inainte de a arunca gunoiul musai e sa verific sacul - altfel risc sa arunc lucruri importante .
Intr-o seara a stat cam o ora sa-si studieze incaltarile si s-a chinuit sa se incalte .
Sambata s-a descaltat in Bricostore , a profitat de momentul nostru de neatentie si a zvarlit ghetuta pe jos . Bineinteles ca n-am mai gasit-o .

Hai ca va mai povestesc si alta data !
O seara buna !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tina - daca s-a lovit la cap prea tare poate fi somnolenta. Trebuie s-o urmaresti sa vezi daca e altfel decat de obicei - daca vomita sau e somnolenta sau e plangareata... Era scris intr-o carte (Elisabeth Fenwick, cred) care sunt semnele astea... in caz ca s-a lovit la cap.
Eu am patit-o cu Carina cand avea 3 luni - si am stat cu inima stransa sa nu faca convulsii. Cel mai bine e sa suni pediatrul - eu asa am facut atunci. Eventual ii poti da fenobarbital (cred), sa nu faca convulsii. Sper sa n-aiba nimic.

Tdi sa fii fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Oooof Flori !!!! Imi pare rau !
A mai lesinat pana acum ? E o fire mai sensibila ? Ai controlat-o sa vezi daca nu cumva are febra ?
Aveti grija !!! Pupam puiutul si pe mami sa-i treaca sperietura !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetelor.

La multi ani Mariilor, Marianelor, Marinilor!

Elisor dor mi-a fost de tine. Eu supravietuiesc. Nu prea am nici putere nici timp sa scriu.

Flore poate sa fie din cauza socului. Probabil ca s-a speriat, daca zici ca nu s-a lovit totusi rau.

Mstroie, nefertati sunt dintre cei care va inteleg 100%. Am niste nopti de-mi vine sa-mi sparg capul de pereti. Doua nopti a urlat de la 12 la 3.30, azi noapte s-a trezit efectiv la fiecare ora. La 4 am cedat si l-am luat in pat cu noi ca nu mai rezistam. E o tampenie sa pui asta pe seama faptului ca nu i-am lasat sa planga. Eu l-am lasat pe al meu, si ce am rezolvat? Are ritualul lui de somn, baita, papa, spalat pe dinti, somn. Adoarme singur cu catelul lui... Am incercat orice pe lumea asta si tot nu doarme ca asa e el construit cred. Si asta se intampla de 14 luni, naiba s-o ia de lume.

Dupa cum spuneam a avut diaree 7 zile, si-a luat o pauza de 3 zile si ieri a reinceput cu diareea. Regim, orez, smecta, nimic nu-l ajuta. Din fericire mergem poimaine la pediatru si vedem si cum au iesit analizele.

Ieri a cazut de pe masa din bucatarie. In 5 secunde era inapoi pe masa. taraste dupa el scaunul de bucatarie si de pe el se urca pe diverse. Aseara incerca sa se catere pe televizor.

Concluzie, traim clipe superbe pe care nu le doresc nici dusmanilor si e tare greu sa fiu si draguta, sa raspund la telefoane, sa vorbesc. Nu mananc de stres zile in sir si ieri m-a pleznit o migrena crunta, ametesc si ma simt super slabita.

Cat despre cure de slabire... Eu am din plin. Totusi va recomand sa faceti sport ca sa slabiti si daca vreti sa si va mentineti. Altfel se pune la loc totul. Schimbarea trebuie facuta nu doar in dieta ci si in stilul de viata si nivelul de comoditate al fiecareia.

Va las si sa fiti iubite.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput