Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Androix spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri si abia acum citesc ca sa recuperez.
E casa goala.
Filip pentrece prima noapte in deplasare la socrella...
Gabitza, super flori! Eu zic ca nu ai de ce sa le desfiintezi ca n-o sa le strice Andrei. Ar fi pacat ca sunt superbe.
Anky, super tare
Cum ai slabit, ai mai tinut monty?
Cornelia, sa nu te superi pe mine, dar Stefan chiar seamana cu mr. proper
. M-a distrat Maria. SI mie mi-a placut poza cu el cel mai mult, mi se pare cea mai reusita. Bine toti bebeii sunt frumosi, dar ca poza aia cu Stefan e cea mai haioasa. Sper sa nu se mai trezeasca peste noapte si sa va puteti odihni si voi.
Emanuela, scuze eu sunt obosita tare si in afara de intrebarea din final nu am inteles mare lucru din mesajul tau. Filip mananca singur urmatoarele kestii: biscuiti, napolitane, caise care sunt preferatele lui, banana, cartofi prajiti, bucati de piept de pui la gratar, paine cam atat... Am inteles bine? Ii dai inca mancare pasata? Sa fie asta problema oare, incearca sa-i faci mancare normala: supe, ciorbe cu legume date pe razatoare (kiar pe razatoarea mare de morcovi), orez, carnita taiata cubulete, chestii d-astea.
Am citit si al doilea mesaj al tau. O fi vreun dintisor care o supara, din ce scrii nu prea vrea nimic. Sau poate a venit vremea sa manance singurica, ppoate vrea singura. Ia-ti inima in dinti si las-o sa se monzoleasca.
Denisa, multa bafta! Ca de bafta ai nevoie la ce ghinion ai avut cu toata povestea asta. Cum dreq ma sa nu stie ce e ala metotrexat? Offf, sunt si pe la voi niste poame
Oricum eu sper sa scapi neoperata.
Margott, felicitari pentru plimbaretul David. Ai pus poze cu keliutza? Deci acum ma uit la poze: MAMICA
ce beton arati!!! Deci mor, vreau si io regimul ala ca nu stiu ce sa mai fac
Adik stiu sa fac sport in mod constant nu numai din doua in trei saptamani.
Mikka, scrie si tu mai des, si da-ne si noua pontul cum a invatat sa faca tot ce povestesti
iar daca iti iese faza cu vasele neaparat vreau sa-mi explici cu scheme cum ti-a iesit. A mai zis Mihai ca abia asteapta sa creasca fi-su sa-l trimita sa-i cumpere bere 
Adina, mi-e rau, cum ma in garantie si sa-ti ceara 7 mil? Fa reclamatie. In ro. reclamatia rulz!
Iti dai seama ca avem grija, tot caut o companie de asigurari ca vreau sa-l asigur, ca la cat a costat 
Filip, nu se incalta. In schimb imi vaneaza papucii pe unde ii prinde, pe hol, in picioarele mele, nu conteaza...
Cu magarusul ala nu stiu, dar EU citesc ane ghedes
nu inseamna ca e si corect insa.
Eli, pupici la grasuna poate ii vine pofta de mancare.
Cuscraaaaaaa, ce face Delia? Da o veste. Sper ca sunteti spre bine si voi. Pupici multi 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
anky spune:
Androix,nu am tinut Monti.Maninc doar foarte sanatos,fructe,legume,salate,peste si lactate.
Am pus AICI poze cu noi de la nunta lui cumnata-mea
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Tdi spune:
Ciaooooo!
azi e ziua mea
...va invit la o felie virtuala de tort si un paharel de ce vreti voi!
apropo, vreau si eu pe lista: 14.08.1977
sper ca sunteti toti ok, n-am apucat sa citesc nimic din urma ca intru pe net foarte rar. suntem foarte bine, Alyssa s-a adaptat bine pe aici, chiar mai bine decat noi chiar, papa destul de bine, doarme mai mult decat acasa si reusim sa ne odihnim putin si noi ca eram ajunsi efectiv la capatul puterilor.....sper sa nu ma fi laudat degeaba si sa-si reia proastele obiceiuri acum c-am laudat-o!![]()
va pupam!
Album Alyssa
monu spune:
Ola fetelor,
TDI La multi ani mamico!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de multe bucurii din partea celor dragi.
eu sunt terminata. este tare greu fara tati, alexia face numai figuri, mananca numai cand are ea chef si cat are chef, nu sta locului o secunda si e bine sanatoasa
astept ziua de maine cu infrigurare deoarece maine se fac 7 zile de la vaccinul de ROR. daca e sa fie ceva maine incepe distractia.
13+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elisor spune:

LA MULTI ANI TEDDY! 

Sa ai sanatate si fericire, sa te bucuri de familia ta si sa traiti clipe minunate pana la adanci batraneti!
Tdi eu m-am servit cu o felie de pepene (de fapt au fost vreo 3) cat se poate de reala, mutumesc. Conced placut in continuare
Monu va tin pumnii maine sa nu faca Alexia nici o reactie, nimicuta ca asta ti-ar mai lipsi, sa nu-mi spui ca tati e in spital (n-am citit din urma, inca si nu sunt la curent)
Androix stai linistita ca va veni si clipa cand Filip isi va trage un scaun langa chiuveta, isi va sufleca manecile si va purcede la spalat vasele, tu sa ai nervii pregatitit si rabdarea necesara la cata apa va face. Nu mai e mult!
Cum de doarme Filipache in deplasare, aveti program artistic?
Mie in poze mi se pare tare cuminte sau mutrisoarea lui angelica ma inseala? ![]()
Lucas atentie sa nu va prajiti, sper sa aveti o vacanta binemeritata.
Anca ai inceput sa faci bagaje?
OlgutaM nu te speti cu bagajele, mai baga un ochi si p-aici.
OlgaT sunteti bine? N-am mai vazut mesaje de la tine...
Laura s-a intamplat ceva de nu mai apari? Delia cum mai e?
Oana, Elly, Lili, Cornelia voi pe unde sunteti? Bagati un ochi sa vedeti pozele de la intalnire...Sergiu si Alex cum se mai simt?
Simona cat timp ai la dispozitie sa iei decizia?
Ma declar multumita in seara asta ca a bagat cateva lingurite de pilaf, nu o fi el chiar orez fiert, dar e destul de dietetic. E prima zi din viata ei in care nu am avut supliment parfumat la scutec, adik zi fara kk, om fi pe drumul cel bun...
Va pupez!
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
elisor spune:
Anky am vazut pozele de la nunta...chiar sunteti o familie fericita si frumoasa, Bianca e si ingeras, si domnisoara de onoare, si manechin, si fotomodel, si printesa, si as mai adauga si zana si tot ce vrei, e magnifica in rochita alba, Cristian e un printisor cu maniere, tinuta ireprosabile...tu esti senzationala, parca tu ai fi olandeza nu sotul tau, desi dupa cum le stiu nu sunt nici pe departe atat de frumoase ca noi romancele (cata modestie).
Adina mai pot vedea undeva pozele cu Ema de la mare, le-am ratat cand ma pregateam si eu de plecare
Daca tot e liniste in casa profit sa mai citesc cate ceva din urma...
Noapte buna!
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
LA MULTI ANI, TEDDY!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e bun pe lume si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

LA MULTI ANI, MARI(mstroie), MARIAMUNTEANU !

O zi de nume superba va doresc, sa petreceti bine si sa mai intrati pe aici sa ne spuneti de voi si de copiluti.

LA MULTI ANI, MARIA(Cornelia), MAYA MARIA(Florentina G), TEODORA-MARIA(Cloreta), DIANA MARIA(Iuliana), DARIA MARIA(Mickyyy), GEORGIA MARIA(luluku), MARIA CRISTINA(Micorint), ANA MARIA(tzumpiloi), LUANA MARIA(gabitrifan), BIANCA MARIA(Ile), MARIA MONICA(Robotica cucului), MARIA ANTONIA(Geanina Anghel)!

Sa cresteti mari si frumoase Mariucilor
!
monu spune:
LA MULTI ANI de Sf MARIA!!!
Tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de azi le doresc multa sanatate, dragoste si bucurii.
Alexia a dormit tare agitata. S-a trezit de 2 ori si s-a foit mult.
Eli, tati e plecat in misiune o saptamana dupa care, la intoarcere, se opereaza.
13+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
simiena spune:
La multi ani tuturor Mariilor!
La multi ani Teddy!
Noi suntem bine , nici o problema deosebita , Elian merge din ce in ce mai bine tinut doar de o manuta , dar nu vrea deloc singur - va veni si momentul asta cand se va simti el foarte sigur . Altfel e un cuminte si un vesel mereu - de cate ori merge afara il deoache cineva -s-ar duce la toata lumea si s-ar tine dupa toti copiii.
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
simiena spune:
Cine poate sa-mi spuna si mie care e dieta aia a balerinelor?Pliiiiiz!
Mamicul lui Elian
povestea nasterii