Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

DARIABine ati revenit.ne pare rau ca vacanta sa incheiat cu imbolnairea voastra,multa sanatate.Cum se mai simte Brien?ca sa respire mai usor poti sa-i pui pernita la culcare,pana se vindeca.am vz si albumul si aratati superb.
GEGEAce speriata trebuie sa fie mititica.si eu cred ca ar trebui dublat cu ceva gardul macar pana la 1m.este un fel de plastic semitransparent care lasa si lumina sa treaca si arata bine pe care a-i putea sa-l folosesti.si eu am o vecina care are caine mare si-i da drumul pe srada.are prostul obicei de a-si marca teritoriul si a fact de vreo 2 ori pe carut cand eram pe strada.si mai sunt incostienti si prin parc cu cate 2 javre fara lesa si care mai si musca si sunt f. linistiti.cand incepuse George sa mearga am intalnit un specimen dintrasta.el era inca nesigur si se dezechilidra frecvent,eu dupa el ,ne spune f. linistit ca musca dar nu schita nici un gest sa tina cainele.Nu stiu cum pot veni in parc unde sunt atatia copii cu caine nelegat sau cu botnita
CARMENGeorge face 3-4 scaune pe zi si aproape toate moi,nu apoase dar si mananca destule fructe si lactate.vam vz si pozele s-a distrat copios Rares,ba chiar parea ca vrea sa inoate.sa mergeti mai des mai ales ca sunteti la mare.Multumesc pt. condoleante.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Daria valoarea reziduala e suma care ramane de plata la sfarsitul leasingului. Daca pastrezi masina platesti suma respectiva, plus taxele aferente ei si masina trece pe numele tau. Cred ca stii care e diferenta dintre leasing si credit. Noi am cumparat masina cu credit, ne-a convenit mai mult fiindca a fost de la inceput a noastra si am rambursat si creditul anticipat si am scapat repede de el. Daca mai vrei lamuriri spune-mi.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

daria uitasem sa-ti zic si asta... in cat timp primesti masina depinde de magazinul de la care o cumperi, daca au sau nu pe stoc ce vrei tu si in cat timp o pot aduce.
Dar de ce esti asa grabita? Luati-va intai carnete, doar n-o sa stea masina in garantie parcata frumos cat faceti voi scoala...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

multumesc de rapiditatea raspunsurilor pisicuta si rrox.

ha-ha rrox,ba exact asata vreau. sa vad masina acasa,ca sa ma ambitionez cu scoala si luatul examenului(pt ca altfel,te rog sa ma crezi ,nu ne atrage deloc,deloc condusul.Pe nicicare dintre noi. Mai degraba io decat M). Si apoi...mai e ceva: scoala dureaza 3 sapt. O incep sapt asta sau viitoare,sau,cel putin asa intentionez. Si as vrea sa am masina,s-o conduc imediat ce tremin cursurile,pt ca fiind imcepatoare si fara pic de experienta, si 1-2 luni de pauza ar necesita macar 1-2 sedinte de "reamintire". Deci,as vrea sa am masina si cand termin scoala,daca iau carnetul sa pot conduce direct si sa capat macar putina experienta pana vine iarna si ghetusul.
Merci de promptitudine si de explicatii. Nu stiu care-i diferenta intre credit si leasing(inafara de faptul ca,prin leasing,nu esti proprietar pana la achitare). Habar nu le am in ceea ce priveste masinile. Nu m-au interesat niciodata. Doar cat m-am ferit de ele pe trecerea de pietoni si pe drum.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita unde sunt filmuletele cu voi ? vreau si eu sa va vad

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sa va zic si eu meniul de azi

laptic la ora 6,30
iaurt cu painica la 10.30
1 ardei umplut si 1 dovlecel umplut cu piept de pui si smantanica la 14,30
banana cu piersica si cerealela 17.30
laptic pe la 21,30

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

of gegea pentru Daria.cred ca i-a stat inimioara.sper sa rezolvati treaba cu cainii.
carmenduta l-am admirat pe Brad cum se distra in apa si e un scump,de asta si agata atatea fete .si tatal lu Matei este ipohondru si noi patim uneori asa,noroc ca eu am mai mult tupeu
Laura multumesc pentru aprecieri.esti o scumpa

am si eu o intrebare:stiti cumva o cresa,asezamant pentru alergici sau celiachi? ca as vrea sa il duc pe Matei ca poate ma anhgajez si in plus recunos efectul benefic care il are cresa asupra unui copil.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Gegea cred ca ti-a stat inima in loc!fetitei scumpe!
Carmenduta era foarte incantat piciul in apa!Si ce cucerire a facut!
Rrox merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DAria: noi ne-am luat Logan laureate in mai prin credit pe persoana fizica,am platit 20%avans aprox. 2000 Euro)din valoarea masinii 312 mil a costat masina si am imprumutat 242 mil(parca, daca vrei ma uit pe grafic)am imprumutat de la BRD pe 8 ani fiindca asa am vrut eu. creditul il poti restitui integral dupa 4 ani fara nici o penalizare sau dobinda, sau inainte de 4 ani cu 3%comisionul bancii din suma.
rata lunara o platesc 3 660 000 lei. banii imi intra pe card de la indemnizatie crestere copil si tot de acolo isi iau cei de la BRD rata, fara sa fac eu nimic. extra plati: casco 9,7 mil pe an (platesti trimestrial adica de trei ori pe an sau lunar si adaugi la rata respectiva suma) si 30 mil cheltuieli extra: comision banca,numere, RAR,asigurare obligatorie prin efectul legii, cotiera(costa 3 mil) si presuri(1 MIL),ultimele doua nu sunt obligatorii!!)
masina vine in 3 saptamini zic ei, dar eu am avut-o in 4 saptamini fix.
Consuma foarte putin, e pe motorina, un plin costa 1,8 mil si faci dus-intors C-ta si ramin inca 130 km aproximativ ca ne-am mai plimbat prin C-ta.consumul mediu cu aer conditionat a fost pe computer 5,2 litri ceea ce e foarte bun.
daca vrei mai multe detalii da un semn pe PM sa nu fim extratopic

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Fetele, sunt in urma rau cu cititul! Va salut acum si ma apuc, ca-s cu vreo 25 de pagini in urma :D.
Ema a fost bolnavioara sapt. trecuta, cu puseuri de febra si acum ia siropuri pentru posibila enterocolita. Insa in acest episod i-au iesit 2 masele si un dinte, asa ca tare ma tem ca eruptia e baza, ca asa a facut la fiecare masea...
Pup si sper sa revin!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput