Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 23
Anca Micaela spune:
Felicitari, Ocrainic! Sarcina si nastere usoare! Multa sanatate si fericire!!!! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
dariaevelin spune:
ancamicaela sanatate Emei.
fetelor,nu ma bag la meniuri,n-am nimic sapectaculos de afisat. In schimb,
postez lista zilnica de traznai 
ora 13 : ii pregateam mancarea, Brien ma seconda, stand in scaunelul lui de masa si fiind ocupat cu diverse(am avut grija sa-i dau de lucru). Am dat jos carnea de pe oase, apoi am fugit pana la baie sa ma spal pe maini. 30 secunde si cand m-am intors am auzit un fasait
. S-a lungit cum a putut si-a invartit de butoanele aragazului
. L-am certat
,a incercat figura cu plansul si manute ridicate,nu l-am impacat ca sa priceapa ca acolo si la masina de vase(pt care are o atractie diabolica) e strict interzis.
ora 14:30: s-a gandit ca o baie pe uscat nu-i strica. A ridicat frumos,artistic chiar
o vaza si si-a turnat apa pe el. A facut baltoaca si s-a asezat fericit in ea...mimand un soi de inot
ora 15:15 :se trezeste plangand insistent,dupa 20 minute de somn. Alerg ca disperata,nu carecumva sa se fi intamplat ceva. Ce credeti?!Fii-miu plangea si gesticula si striga "ugo-ugo, nuni!!"- bata-l vina,sa-l bata! , adica plangea dupa lego("ugo") si robotelui nino( NUNI)(pe care i-l construiesc din lego de 1 mil de ori pe zi). Credeti c-a mai adormit?!?!? 
Aveti o incercare!
ora 21: pregateam baia impreuna cu asistentul sef
, cat am verificat temperatura apei si amestecat in vana apa , Brien a furat deodorantul din wc si a zbughit-o cu el in bucatarie, "tamaind" tot ce i-a iesit in cale. Faza "faina" e ca deodorantul e lichid,
asa ca...am urmat calea darei albastre
.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
Caramella concediu placut si felicitari pt noii dinti.
Adriana am vazut si pozele voastre si pana sa-l vad bine pe Cezar m-a luat o foooameca as fi mancat snitelul din poze.m-ia placur cea cu prosopul si atunci cand studiaza cum se fac surcelele.
Nino ce frumoase poze cu bunici fericiti cu 3 nepoti si tortuul
.
Alessia l-am vz pe Benny la picnic si zau ca eu fac urat cand da mancare pe jos.E nazdravan mare daca deja pleaca singurel la plimbare si independent.
Andira sincer nu am vrut sa te incurc in legatura cu CIC .asa stiam de la tv este o emisiune"ne priveste"pe B1 miercurea unde este invitata o dna subsecretar de stat care raspunde in direct intrebarilor adresate de mamici.Cum va mai e cu colicii?
Oanamaria luiza din poze se vede ca Rares s-a simtit f. bine,i-a placut la taraa vazut multe lucruri noi.e frumos si inainte si dupa tuns,v-ati obisnuit cu noul look?Eu zic ca-i scoate in evidenta ochii.
Ocrainic si Danuta multe felicitari,sarcina usoara si copilasi ffff.sanatosi.
Ligiaconcediu placut si vreme buna in continuare.
MAMANATI nastere usoara si bb sanatos ,asteptam vestile bune.
Anca mihaela sanatate Emei
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
andira spune:
Daria - si noi am facut credit pt masina acum 2 ani, la Raiffeisen. M-am jurat atunci ca nu mai fac nici un credit la ei. Te freaca cu toate tampeniile, te purica de parca esti ultimul infractor, iar cand am inchis creditul, dupa 1,5 ani (binenteles, din alt credit
), am avut un circ nebun cu ei, ca uitasera sa ma stearga din arhiva electronica, si s-au trezit dupa 3 luni de la plata integrala sa-mi spuna sa platesc nu stiu ce dobanda, care a mers in continuare din cauza asta. Iar eu binenteles ca le-am facut un scandal monstru, si le-am zis ca n-are decat sa le plateasca dobanda angajatul care ma asigurase cu 3 luni in urma ca nu mai e nimic de plata.
In rest, am platit rata in fiecare luna (vezi ca au comision de administrare in fiecare an, pe langa ce platesti la inceput), iar in cazul creditului cartea de identitate a masinii ramane in posesia bancii pana iti termini creditul. Asa ca daca vrei sa iesi din tara cu ea, trebuie cerere la banca pt a ti-o da.
Iti trebuie avans, si banii nu ii vezi tu, ci se duc direct la firma de la care cumperi masina. Va trebui sa le trimiti copie dupa chitanta care dovedeste ca platesti asigurarea masinii, la fiecare termen. In rest, e ca orice credit obisnuit, din cate imi aduc aminte.
Studiaza oferta bancilor pt creditele auto, ca sa vezi care e cea mai avantajoasa. Din experienta mea iti spun ca cei de la Rfs sunt niste idioti. (faza hilara e ca in perioada in care eram in meciuri cu ei m-au sunat de la HR ca aveau CV-ul meu, sa ma intrebe daca sunt interesata de un job la ei
).
lui Brien cel nazdravan, mi-a placut faza cu deo de wc! ![]()
Laura - stiu si eu emisiunea, stai linistita ca eu daca am indoieli oricum intreb in 3 parti pana ma conving ![]()
V-am lasat, ca azi botezam terorista mica (apropo, devine din ce in ce mai cuminte - sper sa nu ma hazardez in elogii
) si mai am o groooaaaza de treaba pe aici.
Iri si Nati
alessia105 spune:
buna buna ...hop si io...
Andira
sa va traisca micutza crestina sa aiba parte de ce e mai frumos in viata sa fie sanatoasa si voioasa si sa se bucure multiiiiiii ani de niste parinti grozavi si o surioara frumoasa ....La multi ani!!!

Acu sa raspun si io pe scurt la dezbaterile forumului ...
Cu schimbatul patutului patutul(parca cenia
a intrebat ...mii de scuze daca fac confuzie )...eu cred ca depinde si de copil si de cum "simte " el sa faca nani ...noi am schimbat deja odata patutul (pe motiv de sarit parleazu ) am luat 1-3 ani(tot
) ...deci teoretic e pana la 3 ani..practic ...ne pregatim sa il schimbam cu unul normal cu opritoare (am pus un link la raspunsul ptr mamacita
cu patul)
La meniu ...la noi e cam simplu
Mic dejun : lapte 250 g cu sandvici sau cereale
Pranz : o supa ,un fel 2 ..ex ieri a fost supa crema de ciuperci si ca fel 2 stampot ( un piure traditional olandez din spanac si cartofi ) ...
Gustare (pe la 4) : un fruct si/sau o un baton de fructe +biscuite
Cina : ce servim noi ...aseara de ex a papat pui gril cu cartofi naturi
Sa mai spun ca intre mese mai bea iaurt de baut cca 500-750 ml pe zi ..din cel simplu ..nu fructe sau alte minuni ..si cateodata mai scapa la prajituri
( ca il alimenteaza aliatul nr 1..Papa
)
Nu pot sa pun niste ore ca nu avem ore fixe
...totul se face dupa cum spune burtica...
Gata am fugit ca a plecat la plimbare cu masa de la scaunul lui de mancat si cum intalneste un obstacol in cale incepe sa urle de parca il taie cineva ![]()
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
pisicuta si matei spune:
Anca Micaela ce ma bucur sa te mai vad
multi Emei sa ii trea ca burtica si sa nu o supere prea tare dintisorii.In rest ce mai face Ema?Niste pozite nu ne mai pui? 
Daria tare haios Brien
am ras de nazbatiile lui.
Andira sa va traiasca minunea botezata
Distractie placuta va doresc.
Eu nu prea imi amintesc pe la ce ore a mancat Matei si sincer nici ce
asa ca azi am sa fac pas la meniu.am sa scriu diseara ce o sa manance azi.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
am reusit sa fac un album nou cu Matei tunsulica.Daca aveti timp si dispozitie il puteti vedea aici
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Daria Brienut cel timid trece la actiune!!!
Am vazut ce ti-a scris Andira, nu te ingrijora, nu e chiar asa de rau. Dacia lucreaza cu BRD-ul si te asigur ca nu-ti opreste banca nici un act al masinii, poti sa iesi din tara cand vrei cu ea. Doar daca o iei in leasing nu ai toate actele si toate cheile si iti trebuie aprobare sa iesi cu ea din tara. Leasingul este foarte avantajos pentru firme, nu insa la fel de bun si pentru persoane fizice. Daca o luati pe persoana fizica eu zic ca-i mai bun creditul (mai putina bataie de cap), daca o luati pe firma e mai bun leasingul insa. Se deconteaza ratele ca chirii in fiecare luna si valoarea de cumparare a masinii e doar valoarea reziduala. Discuta cu persoana care va tine contabilitatea si o sa vezi avantajele. Mai e si avantajul TVA-ului de care scapati daca o cumparati pe firma si aveti activitate cu firma (recuperati TVA-ul de la stat). Eu la Solenza am facut credit pe 2 ani si l-am rambursat integral dupa 1 an fara sa platesc ceva in plus. Creditul l-am luat foarte usor, cerere, adeverinte de la servicii (pe care le-au verificat telefonic) si atat.
Anca Micaela
Emei! Poate a fost doar de la eruptiile dentare.
Laura bine ati revenit! 
Eu azi am ramas singura acasa! Ma simt cam ciudat, nu mi s-a mai intamplat de mult... Dan a plecat la pozat si se intoarce abia maine si fetele sunt inca la tara, abia joi le recuperam.
Sunt bucuroasa fiindca mi-a spus mama ca Ioana a inceput sa manance cas afumat!
Pana acum nu accepta nici cas, nici cascaval. Dealtfel ea inca scuipa orice paine care are unt sau smantana pe ea... E cam problematic cu micul dejun din cauza asta. Ou fiert moale nu pot sa-i dau, stiti si voi de ce, paine cu ceva nu accepta (nici macar cu miere!), de obicei bea lapte si roade paine neagra sau integrala si/sau biscuiti. Daca ii dau cremvusti de pui il mananca cu pofta, dar i-am dat doar ocazional, incerc sa o feresc totusi de mezeluri. Pe la 11-12 mananca iaurt sau branzica cu fructe si cereale; pe la 16 carne cu legume in diverse asocieri si suc de fructe (asociem vitamina C cu carnea pentru o mai buna asimilare a fierului), pe la 19 fructe bucatele si seara pe la 21 lapte cu cereale (de pitici sau gris, orez, paste). Cam asta e meniul de baza, avem variatii. Incerc tot mai mult sa nu-i mai gatesc separat. In plus daca fac o prajitura, evident ca primeste si ea, dar asta nu se intampla zilnic. Si rosie mananca de fiecare data cand vede asa ceva
Carnea inca i-o pasez (mai putin cea de peste, pe asta o papa bucatele), legumele nu, doar le zobesc putin cu furculita. Cam asta despre mancare. N-am ce meniuri sa va dau, ca e protagonista in deplasare ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Pisi Ce baiat mare pare Matei asa tunsulica!
E dragalas foc si zambeste foarte frumos!
Imi place si tricoul albastru si mamica absolventa care arata foooarte bine! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adrianafedorca spune:

noi am fost la zoo , ne-am intalnit cu andrruzza ,rares si bogdan, eu una sunt tare dezamagita, 90% dintre animale sforaiau, in afara de niste lupi si niste ponei ...una peste alta nu prea e de mers la zoo ...poate peste vreo 6-7 ani daca o mai fi pana atunci gradina zoologica
fug sa-l culc pe cezar
we placut la toata lumea
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea