Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianafedorca spune:
vaiii fetelor nu pomeniti de iarna ca ma apuca groaza ....cred ca innebunim la iarna aproape toata ziua in casa, sper sa-mi cumpar masina pana atunci si sa pot sa ies cu el pe la mall pe la un loc de joaca pt copii altfel...nu ma vad bine
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
zuzunaki spune:
Va scriu scurt ca nu ma lasa teroristul sef.
Mamacita,
noi avem 2 saltelute.cea de jos e coborata la maxim si peste ea e cea pe care doarme Bubu(coerenta fusei,nu?
).Deci lui patutul ii ajunge intre gatisor si piept.Nu e cazul sa -mi fac griji,desi il urmaresc
.Insa pozitionarea patului e cam in mijlocul camerei si la noi.Iarasi gasesc ca e f ok,pt ca nu are unde sa se cocoate.
cenia,
patutul nostru e "decapotabil"
.E pana la 7 ani.Din cate stiu si eu ,in jur de 3 ani poti sa-l muti in pat normal.Probabil noi vom elimina zabrelele si va ramane in continuare.(Asta in caz ca mai stam aici si nu ne mutam in Gr pana atunci-iar acolo nu stiu inca ce mobila/camera le voi amenaja).
Ne-a venit azi lego-ul
.Cata dreptate avusesi Marox cu calcatul pe piese!Si -l mai luai si pe-ala XL sa aibe copilul activitate
II place f mult,chiar incepe deja sa construiasca singur,dupa ce i-am aratat doar de cateva ori cum functioneaza
Sper sa-l tina.
Buna ideea cu meniul:
10-lapte-120
11-cereale vollkorn cu fructe(capsuni,zmeura si mar de la hipp)
intre timp a molfait si o feliuta de paine
(13-baton nestle musli -fructe si calciu nu stiu sigur daca ii va fi foame)
17-piure de cartofior(incerc iar ,ieri a refuzat desi era lihnit
)alternativa in caz ca nu papa:cascaval bio cu painica
(18-batonul nestle in caz ca nu-l papa la 13)
20-iaurt cu fulgi de cereale
22-lapte-200 si somn
Pup si fug ca se crizeaza si ma calareste pe-aici![]()
dariaevelin spune:
salve!
geani imi imaginez ce trebuie ca s-a speriat daria,dar si voi. Dragii de voi!Fiind in "ograda" lui, n-ai ce-i face
.Sfatul mamacitei mi se pare cel mai bun. Delimiteaza zona cu ceva.
cenia patutul lui Brein ii ajunge pana la gat,e sp`atios si noi intentionam sa-l tinem acolo pana la 3 anisori. Apoi vom schimba direct cu patut fara gratii(protectie,nu ca de bebe)si la o inaltime joasa.
mamacita da,asa mi-au spus si mie. Mi-au garantat ca-l voi primi(autograful). S-au hazardat sa promita(stii si tu cum fac unii pe grozavii si promit mare cu sarea,chiar daca nu le sta in puteri
) inainte de a pune macar problema in cercul d-nului Eco. Eram si eu ferm convinsa ca au vorbit cu dumnealui.Ei,acum am intrat "in filmul asta",imi doresc autograful cu ardoare si ma voi lupta sa-l obtin.
carmenduta abia acum primul contact cu marea??
sa va fie de bine
si sa repetati experienta,ai vazut doar ce frumos se joaca si ce incantat era.
.cat despre scaune...si brien are mai moi,mai tari,in functie de ce mananca.Sunt zile,in care are 3 scaune mai moi(nu apoase) si nu ma impacientez.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Daria, nu am fost prea des la plaja, pentru ca nu prea fac plaja, nu-mi place. Iar in mare am intrat abia acum pentru ca Rares are un tatic superprotector, care se speria la gandul ca poate raci odorul lui daca se balaceste in marea rece. Acum apa marii este foarte calda si am profitat de ocazie. Am mers cu el la mare fara taica-su, care s-a convins ca nu sunt probleme dupa ce a trecut o zi si nu i-a racit comoara.
Asa ca vom mai merge si in weekend sa ne balacim, daca n-o ploua cumva.
Poze Rares
caramella spune:
CARMEN v-am admiratla mare,tu arati foerte bine iar Rares e un scump cum se joaca el in apa si deja vrajeste fetele!![]()
GEANI of ce intamplare,saracuta ce s-a speriat,bine ca nu au muscat-o.Alicia mergea sa puna mana pe orice animal,eu nu o lasam doar daca cunosteam stapanul si animalul era bland.Intr-o zi insa a latrat-o foarte tare catelul vecinei cand s-a apropiat de el si de atunci pastreaza distanta.
OANAMARIA am vazut si pozele tale dar am uitat sa mentionez,rares e tare dulce ,iar cele cu fructe sunt foarte reusite!
Va las ca s-a trezit printesa si plange.
Carmen si Alicia
gegea spune:
alessia, mamacita, carmen, rrox, adriana, daria, caramella, multumesc! 
Si eu ganesc la fel ca rrox. Fiecare creste cate animale si ce animale vrea in curtea lui, dar in asa fel incat siguranta vecinilor din jur sa nu fie periclitata, pentru ca, la urma urmei, eu nu imi pot considera copilul ca fiind safe in propria curte. Asta e... Vom avea totusi o discutie ca altfel nu se poate. Intr-adevar, faptul ca au atatia dulai e oarecum motivat... casa e imensa, palat, cel putin 4 masini si teren in jurul casei foarte mare, conac in toata regula, DAR, eu de ce-as intelege si ei sa nu miste nici macar un deget in directia solicitata? E un copil la mijloc, nu noi, adultii.
Cautam o solutie impreuna si probabil ca vom dubla despartitura, nu stim inca. Si in curte si la plimbare, nu o las deloc singura pe Daria, pericole exista la tot pasul, dar pentru cand va mai creste trebuie negociat.
Referitor insa la atinsul animalelor, Daria nu a facut-o inca. Ii plac si atat... Faptul ca le-a vazut mai intai in carti si apoi pe viu isi spune cuvantul, probabil.
Multumesc inca o data pentru grija, fetelor! 
carmen, si la noi e aceeasi poveste cu scaunele moi, dar e ceva normal, cum au zis si fetele. Sa mai mergeti la plaja, e clar ca Rares e fan inrait. 
EDIT: aaaa... uitasem, inspiratia vine postand ![]()
mamacita,
... mi-a scapat cand ziceai ca ii ajung laturile patutului la buric... Eu am dat un raspuns bazat pe realitatea de la noi.
Scuze!
Meniul il scriu la finalul zilei. 
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
dariaevelin spune:
o intrebare off topic
stiti careva cum e cu luatul masinii prin credit sau easing? Vrem o dacia logan,vroiajm ceva vw,dar e scumpa,greu de intretinut si,deocamdata, e bun si logan.
am intrat pe linkul asta , dar nu inteleg ce-i aia "valoare reziduala la final"
http://www.dacia.ro/cum-cumpar/calculator-finantare
Si mai ceva(scuze ca indraznesc,dar nu stiu unde sa intreb si ma gandesc ca poate vreuna stiti si puteti sa ma directionati): cam in cat timp am putea primi masina? Asta in ideea ca luni,marti putem merge deja sa facem erere pt una.
multumiri anticipate
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
Aseara am trimis in pripa doar un inceput de mesaj caci s-au intors cam repede de la plimbare baietii si Georgica drept la calculator se repezea,asa ca am dat repede trimite cerzand ca voiintra repede.Vad ca discutati de timiditatea copilasilor,al meu nu se teme de straini.nu a plans niciodata daca sa oferit cinva sa-l ia in brate,dar e putin circumspect cand vede o persoana noua ,o studiaza putin dupa care isi vede de treburi.Adica cocotat cat mai sus,sambata s-a urcat pe masa de calculator,in ritmul asta i-a mai ramas doar teracota si sifonierul.taica-su a zis ca-l face gimnast.in ziua cand am fost la inmormantare ne-am gandit ca nu e bine sa-l luam cu noi.e la 170km,trebuia sa schimbam 2 microbuze si sa trecem cu bacul la Galati.Asa ca l-am lasat cu fina mea,care are si ea un baiatel de 1.5 ani.A stat de dim. la 8 pana seara la 21.30 cand am ajuns.Ei erau in parc,i-am asteptat si cand au venit nici macar nu a zambit la mine,nu s-a bucurat sa ne vada,a intrat in apartament si si-a vazut de joaca.Ma intristat acest lucru dar sper ca va fi de folos cand vom merge la cresa.sau poate a crezut ca a trecut putin timp,mai ales ca s-a jucat toata ziua cu finutul.saraca fina era terminata cat au fugarit-o amandoi si a spus cu tarie ca nu-i mai trebuie doi copii.
Cand iesim pe faleza sau in piata civica unde este aglomerat si mult spatiu alearga si nu se intoarce dupa 10-15m cum fac alti copii.il stig se uita la mine,rade si pleaca mai departe,e adevarat ca si eu merg in spatele lui mereu,dar nu cred ca ar veni la mine daca as sta pe loc.oricum trebuie ferit de biciclete,role si mai nou de masini
ca-i lasa astia de la primarie sa se plimbe cu masinile pe faleza.
In legatura cu patutul inca nu a reusit sa-l sara,dar exista tentative.grilajul ii ajunge pana la umeri,dar se sprijina cu picioarele de patul nostru.mai mult de 2 ani nu il mai tin in patut,dar atunci voi face unul de comanda cu un grilaj de 20 cm la margine,pt. ca se intoarce in somn in toate pozitiile.asa se va putea urca si cobora singurel si nici nu va cadea in somn.oricum sper ca in aceasta toamna sa ne mutam la casa noastra,si sa scapam de scarile astea ca imi pun serios nervii la incercare.si de cateva zile domnisorul meu se trezeste noaptea si concerteaza serios.ii trece doar cu tzatza si cu noi in pat.cum ajunge la el urlete de mama focului.la-m luat cu noi ca am tot avut musafiri care au si dormit la noi si trezaam toata casa.credeti ca pot sa-i iasa premolarii inaintea incisivilor laterali inferiori,ca prea plange si a facut si un 38,3 intr-o noapte.nu mi se pare umflat locul dar nu sa repetat febra ,dar plange cam mult si e indispus.
MAMACITAfelicitari
pentru adormit si sa nu mai aveti recaderi.v-am admirat in poze si filmulete si sunt in acord cu fetele sunteti tare frumosi,isteti si eleganti.si ai o silueta de invidiat.
PISICUTAFELICITARI PT LICENTA
si nota e f. buna ,mai ales ca ai si un baietel frumos de crescut.v-am vz si pe voi si va dorim sa fiti si mai grasunei,adica sa fiti sanatosisi tu sa fii la fel de vesela.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
Ana71 spune:
Buna,
Multumim mult pentru complimentele voastre
( nu nominalizez pentru a nu uita pe cineva).
Abia a adormit Eva si sper sa apuc si eu sa mai scriu ceva. Am avut musafiri zilele astea (sora mea si familia ei, care locuiesc in Luxemburg) si am tot umblat prin Bucuresti pentru a distra copiii (nepotelele mele au 8 si 10 ani) si nu numai pe ei. A fost super, verisoarele sunt inebunite dupa Eva, Victor s-a inteles foarte bine cu ele si parca mi se pare casa goala de cand au plecat ei. Eva le tot cauta peste tot si se tot intreaba unde sunt (asta se vede pe mimica ei-foarte expresiva, de altfel). Intentionam sa mergem si noi week-end-ul asta in Constanta (familia cumnatului meu este de-acolo si ei mai stau o saptamana in tara), dar suntem destul de incurcati pentru ca bunica mea este foarte bolnava (este si foarte batrana-98 ani), de cateva zile nu a mai baut nici macar o picatura de apa si nu prea ne vine sa ne urnim la drum in conditiile astea. Mi-e asa mila de ea, nu mai poate vorbi, n-a mancat nimic de 2 saptamani, dar totusi e constienta (cat de cat). Of, Doamne!
Carmendutza, am admirat pozele lui Rares. Abia acum a facut cunostinta cu marea? E un copil foarte frumos!
Ocrainic si Danuta, felicitari pentru sarcina! Sa aveti parte de niste sarcini si nasteri usoare si de niste copii sanatosi si frumosi!
Mamacita, am vizionat filmuletele voastre. E un scump Alexutu cum daruia el scoici.. Iar tu arati foarte bine! Cum mai merge cu bona? Imi poti trimite si mie chestionarul ala, te rog? Din toamna voi demara si eu actiunea "bona" si deja ma trec fiori gandindu-ma. Incerc sa gasesc pe cineva din zona mea, cu referinte "solide", dar oricum o voi testa si eu. Eu tot urmaresc si prin parc diverse bone: unele sunt super, f. grijulii cu copii dar altele stau si sparg seminte pe canapea, barfesc si mai tipa cand si cand la copii. Chiar la un moment dat se lipise o fetita (2 ani si jumatate dupa spusele ei)de mine si de Eva si tot insista sa mergem impreuna la masinute. Asta dupa ce ne-am tot jucat (cam o jumatate de ora) timp in care nimeni nu dadea vreun semn ca ar fi cu fetita. Cand am vazut ca se tine dupa noi (ma luase de mana) am intrebat-o cu cine e. Mi-a aratat bona, care era la o distanta zdravana de noi (intoarsa cu spatele si discutand cu alte doamne). Unde mai pui ca era si drept niste copaci, deci nu prea avea cum sa urmareasca fetita. Am dus-o acolo, i-am spus ca vroia sa mearga cu noi si i-a zis "Aaa, nu-i frumos! Mai du-te si mai joaca-te la nisip" si si-a reluat discutia cu celelalte doamne. Imi venea s-o strang de gat, gandindu-ma ca parintii ei stau linistiti la servici. Referitor la patut, Eva a patit-o (ii venea marginea putin deasupra buricului). V-am spus atunci -eu ii faceam poze si ea se bucura, tipa si la un moment a cazut drept in cap. A plans vreo 10 minute, dupa care n-a mai avut nici o treaba, dar eu mi-am facut mustrari vreo 2 saptamani. Cred ca ar fi bine sa scoti sertarul ala de care spuneai si sa nu te bazezi pe perne (Victor la saltelele elastice a sarit in cap-pe la vreo 4 ani- si nu a mai putut sa-si miste gatul vreo 10 minute eu m-am speriat rau de tot, dar apoi si-a revenit. Dar tine minte si acum si nu mai are idei de-astea (chiar zilele trecute le povestea verisoarelor lui de aceasta isprava).
Daria, multa sanatate micutului Brien! V-am admirat in poze, sunteti niste frumosi toti! Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Ai un suflet atat de deschis, e o placere pentru mine sa-ti citesc mesajele. Ce bine ar fi daca toti oameni ar avea un suflet macar pe jumatate atat de frumos ca al tau!
Zuzu, am vazut filmulete voastre. E un dulce Bubu! Cand e vorba de masa de legume si Eva face figuri asemanatoare. Ii dau ceva care o atrage (si la care nu are acces in mod normal) si isi face de lucru iar eu ii dau sa manance. Am aplicat si metoda de care spunea Rrox, cu alergatul cu mancarea prin casa (si inca o mai practic uneori, cand nu se poate altfel).
Gegea, of ce patania urata pentru micuta carliontata. Si eu as face la fel, as izola eventual cu o tabla ceva. Oricat ai supraveghea-o tot poate sa scape si sa repete patania. Victor a patit-o anul asta (l-a muscat cainele unor rude-un animal ultra rasfatat) de-mi venea sa-i strang de gat si pe caine si stapanii. Si nici macar nu se bagase pe el, s-a repezit sa-l muste (ne-a luat prin surprindere pe toti). Eva e la fel ca si Daria innebunita dupa animale, ar pune mana pe toti cainii si pisicile care-i ies in cale. cand vede vreun animal o ia la fuga disperata sa-l atinga.
sa-i treaca repede sperietura.
Danuta_t, am admirat pozele voastre. Superbe si personajele si peisajele! Mihai e o dulceata de copil!
Simonela, mi-ar placea sa ne intalnim in Moghiorosh. Noi de obicei stam in zona buturugilor, sau la pietris. Sper sa ne vedem!
Buna idee cu meniul bb-ilor:
5.00: 210 ml lapte (Nestle junior);
9.30: masa de fruct:piersica, banana si branzica vaci;
13.30: borcanel (Hipp) cu morcov, carnita (am evitat azi dovlecelul, conopida si cartoful pentru ca a avut scaunul cam moale);
O sa urmeze: iaurt (campina) pe la 17.30
Pe la 20-20.30 cereale (Milupa 7 cereale) si apoi la culcare (22.00) 200 ml lapte). Intre mese, mai gusta biscuiti, paine cu unt, orez cu lapte (daca-l vede pe Victor ca mananca).
Va pup ca m-am lungiiiiiit!
pisicuta si matei spune:
scuze ca ii raspund doar Dariei dar acum ma grabesc sa ajung la denstist.
So este mai avantajos sa faci leasing(nu ma intreba motivele ca sunt multe).Acesta presupune un fel de inchiriere,voi inchiriati masina de la firma de leasing si o folositi pe perioada contractlui:2-5 ani,iar la sfarsit cumparati masina la valoarea ei reziduala(adica o suma modica care se presupune ca este valoare pe care o are masina dupa ce a fost folosita).Cel putin teoretic nu sunteti proprietarii masinii pana nu se termina contractul de leasing.Timplu in care va primiti masina depinde si de firma pentru care optati.
Eu ti-am raspuns din cunostintele mele,dar nu am cumparat inca o masina,poate iti vor da mai multe detalii fetele care au facut leasing pt una!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor