Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Alessia Benny e bestial, ca de obicei!!! Am ras de m-a durut burta cand l-am vazut fericit in dulap si mutritele facute pe birou Multi -ici!
Si Ioana se catara pe tot ce prinde, dar nu-l egaleaza pe Benny! E si mult mai micuta - ca dimensiuni! S-a cocotat si ea pe scaunul Mariucai de la birou, un scaun pe roti, Mariuca a plimbat-o fericita si evident ca la un moment dat a cazut in nas... In rest, pe masa din sufragerie, pe canapea, trece pe fotoliu si inapoi, in patul Mariucai, in scaunul balansoar si in tot ce mai apuca...

Daria fetele mele au ceva bronsite la activ, nu le-am dat niciodata antibiotic. Nu e necesar la o bronsita virala. Medicii il dau ca sa fie ei siguri, ca la toate virozele. Fa cum crezi tu, eu nu i-as da.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Daria: my beautiful girl sorry ca nu te-am mentionat...
gaseam asemanari lui brien cu David al meu: exact asa este si el, e retras si nu comunica. sta chiar foarte cuminte si analizeaza persoana noua cu care intra in contact. daca o cunoaste nu are treaba... se joaca, vorbeste pe limba lui..Si sanatate multa. Se pare ca e un pic sensibil. incearca aerosoli sau cumpara un aparat de aerosoli. eu am cumparat costa 2 mil si e f util pt intreaga familie(daca sunteti din astia muciosi ca noi!)
Pisicuta si matei:sorry iertare si tie!!! eu nu am memorie foarte buna...mea culpa!merci de aprecieri!
Eu sunt mai "zgircita" cu laudele fiindca recunosc, intru mai rar sa vizionez poze!!
adrianafedorca: am fost in Bucuresti la gradina zoologica si mirosea rau de tot. am ramas un pic dezamagita fiindca ma asteptam sa vad ceva ca in filme. dar e f interesant pentru copii. eu il duc la mall la petshop ca au foarte multe animale si astazi l-am scos cu greu de acolo. si referitor laintilnire:chiar! de ce nu va intilniti. aici in Iasi fetele o numesc "cuconiada". deci: faceti o cuconiada si voi!
zuzunachi: incepem si noi cu ce sfaturi stim. David nu e fan legume i le dau intii sa se joace cu ele cind ii este foame(am vazut la tv)si pina la urma tot le gusta. il hranesc cu ce ii place si il las in timpul asta sa se faca ca porcul cu rosiile.
sau:? mincam noi la masa inaintea lui si vine singur cere ii dau,scuipa dar se invirte pe acolo si dupa muuuulte zile a acceptat si pastaile.
dar nu am incercat mai multe legume odata, recunosc. dimineata am exclus biberonul cu lapte si i-l dau la prinz. asa accepta dimineata orice si salata de vinete.cartofii ii dau din supa si morcovii la fel. pe zi ii dau un singur fel de leguma, maxim doua ca nu accepta.
eu sunt multumita asa deoarece una din surorile sotului meu nu maninca absolut deloc legume, salate si ma uit cind maninca friptura cu cartofi cum da cu apa pe git ca se ineaca.
nu trebuie sa manince legumele toate odata! dovlecelul il maninca cu carne(adica asa il gatesc cu suc de rosii si carne de pui). cam atitea legume maninca, mai multe voi mai ncerca treptat. si carnita nu maninca niciodata asa cum e in filmulet. trebuie sa fie cu sos.acum depinde de specificul zonei.succes si rabdare.
alessia : chiar aceeasi intrebare vroiam si eu sa postez: ce sa fac sa nu se mai catere pe scaun???

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Allesia ce mai face fratele tau?Cum a rezolvat cu spitalizarea?
Off Daria.multi pupici lui Brien sa ii treaca repede si fara probleme bronsita.
RRox si eu am remarcat ca in multe chestii "ne potrivim".si ma gandeam eu(de mai mult timp) cum toata lumea isi gaseste pereche pe aici,si daca Ioana nu are inca un pretendent cred ca lu Matei i-ar placea sa ii faca niste curte.
Mamacita tinem pumnii sa nu trebuiasca sa te trezesti din visul frumos !
Zuzu l-am vizionat pe Bubu cum refuza legumele!Eu cand Matei refuza ceva ii spuneam:"sa inteleg ca nu iti este foame.sa ma anunti cand iti este si iti dau" si nu ii mai dadeam si apoi cand nu mai putea de foame manca tot ce ii dadeam.Sigur ca asfel de probleme le aveam fffooooarrrteee rar,iar acum cred ca ar manca si pietre numai sa-i dam.Oricum iti urez putere sa rezisiti in continuare

Cea mai tare faza pe care mi-a facut-o Matei a fost ca intr-o dimineata nu l-am mai gasit la el in patut si pe birou.Patutul lui era pozitionat in apropiere unui birou si el s-a trezit si s-a prins cu mainile de marginea biroului si s-a suit pe birou.evident ca eu era sa fac infarct.Suitul pe scaune este la ordinea zile,saritul din patutul lui(de fapt numai tentative pentru ca ii stopam noi avantul,ca altfel...)si multe alte nebunii care nu imi vin acum in minte

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Cenia si eu l-am vizionat pe David.si ti-am zis asta si mesajul anterior.

M-am gandit eu si cred ca in plus la faputul ca scriu aici doar de cateva luni se mai adauga si varsta mea "frageda" si probabil ca de asta nu sunt asa bagata in seama .Las' ca am sa cresc eu [:P]

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

..hop si io ..hai ca imi fac norma de mesaje pe sapt asta

Acu sa fac haz de necaz sa va spun cum a fugit flacaul meu cel mic de acasa duminica ...a venit "scumpul" meu cumnatel cu scuterul in vizita..si a lasat poarta deschisa (adica a pus lantul doar de forma )..dl meu Benny s-a dus si ce o fi facut ca a deschis poarta si a luat-o la plimbare pe strada ..io ca o mama denatura ce is am intat o secunda in casa ca de ...aveam de dat "un fax"..nici nu am apucat sa imi ridic bine pantalonii ca aud soneria de la usa principala...am crezut ca imi sta inima in loc ..era o doamna (sa-i de-a D-zeu sanatate) aducea fiul ratacitor acasa ..mi-a fost o rusine si pana la infarct cred ca am avut numai un pas ..nu am mai stiut nici doua cuvinte sa leg ..doar am zis multumesc si am inchiat disperata poarta ...ce or fi crezut saracii oameni ca io si omul din neanderthal suntem rude ....de injurat am injurat cumnatelul din dotare rau de tot ..in toate limbile cunoscute de moi ...noroc ca nu intelege romana..luni a venit julit la maini si pe picioare ca a cazut de pe scuter (ah cineva acolo sus ma iubeste) si mi-a parut rau ca l-am boscorodit ..stiti cum se spune ca l-au ajuns belesteme dar si-o merita din plin ....

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Rrox ..sarut mana de complimente ...si celorlante fete daca cumva am omis sa o fac ..ce dee is batrana si nu imi aduc aminte daca am facut-o sau nu

Pisi
e mai bine ...sau cel putin asa zice ...e obisnuit cu astfel de crize ..face astfel de crize de cel putin 2-3 ori pe an (are malformatie congenitala -nu stiu cum ii spune- are 2 uretre in loc de una pe fiecare rinichi ....e mostenire de la mama care are 4 rinichi...io am scapat ..desi cred ca la cum le adun eu pe toate ..ar trebui sa am pe putin vreo 5)..io numai cand aud ca iar are o criza ma apuca nelinistea si forfota ..parca inebunesc ..deee e frati-miu..daca is acasa plec din casa ..ma duc ..ma plimb ca nu pot sa il vad suferind ..el s-a obisnuit ..acu are criza si dupa ce trece parca nici nu s-a intamplat..de data asta trebuie sa se inteneze ca pietrica de 18 mm e fffff colturoasa si daca e de Doamne fereste sa fie sub observatie ..dar pana atunci are pasul cel mare -LICEENTA

Cenia ....Scaunele pe masa...pupici piticului si mamicii frumosi amandoi ca niste fotomodele

Mamcita ... cu curcanu congelat

Gata am plecat sa imi iau somniferele si in pat la culcarica

Cu drag,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,cu curcanul mi-a venit ideea de la minunatii psihologi americani,care numesc lipsa de reactie(si de prezenta) la plansetele copilului metoda"cold turkey",ultima dintre cele recomandate,adica i-as zice eu metoda disperarii [sau a nesimtirii,daca e aplicata de la inceput si fara exceptie].

Alexut doarme noaptea,de cand cu metodele educative,10ore20min!
Iar dupa-amiaza,ma rog,cu trezirile scurte la 40 min,2 ore.Asa mai zic si eu.

Mamici,au inceput piticii care dorm singuri in patutul lor sa incerce sa sara din el?Si cum ati actionat,preventiv,ca sa nu-si rupa gatul?Ca ma gandeam aseara ca momentul nu va intarzia si ca probabil ai vostri,putin mai maricei,au avut tentativa

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Alessia super nazbatios Benny,am ras de una singura cand am citit .Multa sanatate fratelui tau,imi imaginez prin ce treci
Mamacita noi nu pot zice ca am luat masuri,caci Matei doarme singur in patul lui,dar cu noi in camera si cand se trezeste percutez imediat ca sa nu se intample vreo nenorocire,iar in timpul zilei cand se mai intampla sa mai petreaca ceva timp in patul lui suntem cu ochii pe el si cand vrea sa sara ii infrangem tentantivele,cum am mai spus.
Referitoa la scaune,noi ca sa nu se mai suie bagam scaunele sub masa sau birou.Evident ca a gasit el o metoda si trage de el ca sa il scoata de acolo.Si daca reuseste mamai sau tati il baga la locSi incercam din raspunteri sa il facem sa inteleaga ca nu are voie pe scaun,dar fara nici un succes.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

...buna buna ...hop si io...

E a 3 oara cand scriu mesajul acestea ...ca umbla teroristul la pc..

Pisi sarut mana de coplimeste si grija ...

mamacita ....Ehehe subiectul meu preferat ..saritul din pat ..pai sa va povesteasca moi ce traznaie a facut Benny acu cca 1 luna ...Intr-o dimineata ..mama dormea pe canapea ...mama denaturata ce e...si vine cumnatelul in vizita ...intra si imi zice "Benny mi-a facut cu mana de la fereastra ..nu e cam dezbracat la ora asta???" Asa ca fugii sus la copil...si copilu'...copilu se juca in camera ..fara haine ...fara pampers ..si..si ..si..facuse kk...si il intinsese prin toata camera ..fugi ..ia copilu' ....imbraca-l curat ..si apucate de Alesio ...am curatat tot ...spary in camera la sfarsit ca sa iasa mirosul...Acum am tras patul in mijlocul camerei ca am vazut eu ca ii e fica domnului sa sara daca se simte in nesiguranta ...si numai are acum pe ce sa se sprijine si cand se vede sus i se taie avantul pioneresc...se catara pe tablia patului de acolo pe calorifer si de acolo sarea in patul lui Sebi ...e acu nu mai are nici un sprijin..Am zis ca o sa il mut in pat mare dar nu am avut timp sa ma duc sa caut si sa iau o www.shopping.com/xPC-Dex_Dex_48_Bed_Rail" target="_blank">opreliste (nu stiu cum sa ii spun ) ... ehehe ...o ma intreb cum ii vom spune lui Benny ..ca Sebi e clar "Viteza ,viteza"..asa striga el cand mergeam cu masina sau cu bicicleta ..."vreau vitezaa vitezaa vitezaa" ..si asa ia ramas numele ...e cum sa ii spunem acu lui Benny ...supervitezoanul???? ...s-a nascut in 15 min de la prima contractie dureroasa ...creste cu viteza luminii ...numai prostioare face .... ceva idei????

Am fugit ca a vazut ca is la pc si a venit sa il ascultam pe GHITA...pe care va invitam si pe voi sa il vedeti..Benny e ...trebuie sa il vedem de cel putin 6-7 ori pe zi pe Ghita si pe minunea asta mica

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!

alessia ha-ha! benny! iar pt cumnatu'G .
rrox pai si ce d-zeu sa fac? Nu le am chiar asa bine in ale medicamentatiei si repercursiunilor pro/contra administrare si nu ma bag. NU le stiu indeajuns de bine,ascult pe cineva care le stie,prin urmare, doctorul.Nici eu n-as fi vrut antibiotic si chiar l-am intrebat putin enervant("sunteti sigur ca trebuie antibiotic?"-noroc ca-i un tip calm, ca la cate noduri in papura caut eu...altul m-ar fi trimis in origini de mult)Am mai spus-o, nu e deloc,dar absolut deloc,un fan al antibioticelor,ne-a prescris strict cand a fost nevoie(la infectie cu e -coli,stafilococul auriu si...de data asta. E a 3 bronsita intr-un timp relativ restrans, presupun ca stie el de ce a ales aceasta cale. Multam de grija, mie-mi sunt neclare "treburile medicamentoase",trebe sa ma pun putin pe citit.
cenia cred ca n-as reusi sa-l tin la aerosoli...intr-o mie de ani. Urlaaaaaa,ceva de speriat. Dar cred ca ar fi util in casa,Mircea fiind tinut de mama lui pe antibiotice(infiorator de des) de la 6 luni pana l-am preluat io . Ei ii era mila sa vada copilul chinuindu-se cateva zile sa razbata boala. I-au distrus sistemul imunitar total. Nu cred ca ati vazut asa ceva. Mircea e cel mai mare pescuitor de boli. Si acu' el e bolnav inca. El a pescuit si la mare virusul si cam tot ce-i boala,el aduce in casa.

of.veste proasta pt mine,s-a complicat treaba cu autograful de la Umberto Eco,Cei care au intermediat treaba,cica s-au hazardat sa promita... nevorbind cu domnia-sa.Nici n-au ajuns la el,le-a taiat elanul un amic de-al dumnealui. Mai este o varianta. Primesc adresa(SPER) si ii scriu eu.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput