Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare fetelor dragelor!
Multumim de urariule de sanatate.Brien a primit tratament cu antibiotic,expectorant,picaturi si nurofen. Am incercat doar odata sa-i fac aerosoli...si urlaaaaaaaaaaaa, de zici ca-l tai.
mamacita ba,are bronsita.Din pacate, n-ai dreptate.:( Eu asta spuneam iesi, ca nu tuseste numai stand pe spate. Probabil ca ai inteles gresit. Uite:
"Daria (8/8/2006 4:10:32 PM): nu tuseste numai la orizontala
Daria (8/8/2006 4:10:39 PM): si e putin iritanta tusea"
Ce mi-as fi dorit sa fie asa si sa nu te fi inselat. Sa nu fie bronsita in plina vara. Si tratament cu antibiotice .

oanamariala mare s-a procopsit cu bronsita,dar acolo,fiind aerosolii,parca nu si-a spus "cuvantul" asa de tare.

andruzza frumoase versuri. si

va multumesc si pentru complimentele adresate siluetei mele. Totusi,am inca 4-5 kg in plus fata de inainte de sarcina, care la inaltimea mea de frigider Fram (de pe vremuri)- 1,58, se cunosc. Toata lumea spune insa,ca atunci eram de-a dreptul anorexic de slaba. Mie-mi placea asa,si nu m-ar deranja daca as ajunge acolo, din nou . Dar va tampi Mircea,care oricum e suparat ca am slabit putin prea mult pt gustul lui. Ma vroia mai...femeie.

Zuzu io zic asa: ore fixe, mancare extrem de gustoasa(daca vezi ca accepta preponderent gust dulce, gateste spre dulce,baga mai multa smantana etc) si nu-l tine la masa fara ocupatie.Se pliciseste. Distrage-i cu ceva atentia de la obligativitatea de a manca. Io-i dau fie o lingurita,un castronel...ceva al lui si care-i fura gandul de la "trebe musai sa mananci".Si lasa-i sa-i fie foame,ca altfel....nu cred ca poti incerca. Atunci va accepta orice,sau ma rog,aproape.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ghici ce fac eu?Intarzii la cabinet ca sa scriu pe forumNu e decat pe 1/2 adevarat,ptr.ca m-a anuntat gine ca pot sa intarzii 0 ora,ca mai are consultatii
Alex doarme
rrox,m-ar fi uimit fantastic sa fie eticheta"fumuri",mai degraba m-am distrat copiosAsta este cel mai important,sa ne simtim bine in pielea si cu tabieturile noastre,iar cand mai cresc copiii,sa-i facem sa se simta si ei liberi.deocamdata,fascism
andira,mai bine denumiri neaose,decat ,de exemplu,"L'amour"care troneaza deasupra intrarii unei bodegi infecte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Aoleu,Daria,net-ul asta!!!Am fost convinsa ca ai mancat virgula de la "nu,tuseste numai la orizontala";mie mi se intampla des pe mess sa mananc diverse semne.Imi pare rau de scump.
La capitolul distras atentia la masa,eu ii turui la povesti,poezii si canteceeeee...de ma dor muschii faciali dupa 3 feluri de la pranz

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

...buna buna...hop si io...

am intat sa ii raspund lui Rrox..pozele lui Benny is la poze de pitici voinici ..ca site-urile copiilor mama asta nu a fost in stare sa le updateze si a uitat sa le si scoata de la semnatura
Zuzu ...multa rabdare ..din filmulete ...am recunoscut personajul Sebi..la noi nimic nu a mers ...si-a mai dat drumul la mancare dupa ce l-am inscris la cresa si mai apoi la gradi ..manca ca ii vedea pe ceilanti mancand ..dar cu carnea a fost ,este si va fi problema mare ..nu o accepta nici acu la 9 ani (asa stie el )..nu a mancat in viata lui o friptura sau carnea din mancare ..totul trebuie sa fie camuflat sa nu o vada ...nu am avut probleme de sanatate cu el chiar daca nu manca ...dar a trebuit sa ii facem analize din 6 in 6 luni sa fim siguri ca nu se anemia..acu manca relativ bine ..dar fara carne ...ti-am povestit asta ca sa vezi ca unii copii asa is ei de la natura si nu e vina nimanui ca nu se impaca cu mancarea ...(na ca pe Benny la fel l-am crescut si ar manca si pietre)..rabdare de fier iti doresc draga mea si sper din tot sufletul ca Princepessa Sofia sa fie ca Benny ..o mancacioasa si poate de la ea se molipseste si Bubu
Am fugit ca iar s-a urcat pe masa...Fetelor ce solutii adoptati voi de legare a scaunelor sau de anti-catarare pe scaune ????..ca pe mine m-a disperat dl Benny ..unu -doi si gata e pe masa ...am ajuns sa stam cu scaunele pe masa de la bucatarie ca la autoservirile inchise de pe timpul lui nenea Nicu (asta imi inspira mie)

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Zuzu draga, sunt de acord cu Mamacita, mi s-a parut si mie ca lui Bubu nu prea-i era foame. Am vazut ca el nici macar sa guste nu vrea...poate ca nu-i place cum arata? Sau stie dupa aspect ca acolo e mancare si el nu vrea sa manance? Sunt sigura ca ti-ai pus si tu zeci/sute de intrebari. Eu nu i-am dat carnita separata de legume; ii fac manacarea ceva mai legata cu un sos/orez, depinde de inspiratie. Si Daria zice bine, fa-o extrem de gustoasa si pe gustul lui.
Ufff sincer nu stiu ce sa zic mai mult decat au zis fetele. Cu siguranta as incerca metoda descrisa de Rox. Eu singurul tric pe care-l folosesc cand Rares mai face mofturi e sa iau o gura (sau ii dau lui taica’su) din manacarea lui si sa spun ‘mmmm ce bune e’ si apoi mananca si el ca ne-a vazut pe noi mancand din manacarea lui, deci probabil se gandeste ca e buna.

Mamacita, Adriana

Mamacita, bunicii sunt socrii mei. Socru’meu e marele gospodar, ca omul copilarit la tara si apoi trait la bloc. Dupa ce am cumparat pamantul i-a zis lui barbat’meu ca i-a prelungit viata cu 30 ani...acum sta tot timpul acolo, dupa cum spune soacra-mea. Mamaliga si pestele (crap) au fost pofta mea...nu stiu cum il prajeste, pe sare, de mananc pana pocnesc

Alesia, la noi scaunele stau bagate unele in altele in stiva; numai unul langa masa si ala la distanta; daca-l tinem aproape de masa e pe el in doua secunde si apoi pe masa. Deci metoda anti-catarare n-avem...toate fotoliile sunt ale lui dar cel putin de acolo nu mai are unde se catara. Pe mine cel mai mult ma dispera ca pe scaun sta in picioare si poate aluneca in orice moment

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Daria ..ti-o iei ..iar te plangi ????...Io ti-am zis ca fac cu mare drag Donatii generoase pe ici pe colo...

Oana...ce cunoscuta imi pare descrierea ta ..noi din 6 scaune ..mai sunt doar 2 langa masa (a se citi PE MASA)..restul stiva ..folosite doar cand vine cineva ...la fel si cu statul in picioare ....canapeau ,fotoliile ,scaunul de la birou nu au secrete ..si unde mai pui ca de vreo doua zile a inceput sa incerce sa se catare pe poarta sa incerce sa o descuie..si cand te gandesti ca avem doar un an si 5 luni...ce ne-om face la 3-4 ani????Io i-am zis lui Ben ,,daca nu ne-o anunta intr-o zi ca el vrea sa escaladeze Everestul ..mare minune ..si uite asa se alege mama cu o inima slaba

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Am venit si eu de la cabinet unde,contrar a ceea ce frumos credea cineva despre mine,eu nu le conving pe toate pacientele sa tina copilul,pentru ca,de exemplu,unei virgine care a patit-o si ea odata si a ramas gravida,si asta la 12 sau la 14 sau chiar la 17 ani,nu poti sa-i spui "da,draga,tine-l,vei fi o mama exceptionala,cu multiple resurse de toate felurile si cu o cariera minunata!"Nu mai continui....
Voiam sa va spun ca am ajuns la ultimul paharel dintre cele trei de seara ale lui alexut[de lapte,nu va ganditi la prostii],am stat cu el 5 minute,apoi am stat ca un curcan congelat 15 secunde,cat a plans el intens,dupa care a adormit!!!In ultima saptamana si jumatate traiesc un vis frumos

alessia,deja catarari de genul asta?Oare ce ma asteapta?!La 1an si 3 luni avem catarari pe canapele si fotolii,cu plonjeuri dintr-unul in altul si topaieli in picioare in patul matrimonial.Noroc ca n-avem scaune prin casa,chiar numai strictul necesar....

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Zuzu nu mai stiu ce sa adaug pt.ca fetele au spus aproape tot!La Antonia tine faza cu cititul de povesti,aratatul de poze din carti etc;si ea se ridica de pe scaun dar atunci zic:wow vrei sa vezi/stii ce a facut pisica?Sper sa reusesti si sa castige batalia!
Daria imi pare rau ca ati ajuns la bronsita!Va doresc sanatate si pt.Brian
Mamacita ce recorduri aveti la adormit!Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Alessia la noi inca nu s-a ajuns acolo;Antonia se catara doar pe fotolii,canapea,bancuta din curte si pe un leagan de plastic;astazi s-a urcat cu picioarele pe el si a intins mainile in sus ca sa-mi arate ca face gimnastica!Vorba Mamacitei:ce ne va mai astepta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

quote:
Originally posted by mamacita

....am stat cu el 5 minute,apoi am stat ca un curcan congelat 15 secunde....

Esti tare cu curcanul congelat!!!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput