Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 29
b_irina_c spune:

LA MULTI ANI PETRA!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si mereu frumoasa!!!!
Jadi ca de obicei m-ai bine dispus!
Mai dau si eu semn de viata. Vladut e in continuare cuminte, dar extrem de curios, vesel si vioi. Doar o chestie ma innebuneste, abia mai papa ceva pe la 7-8 (adica un sfert de gustare). La pranz papa f. bine, dar pana la biberonul de lapte de la culcare abia se atinge de cate ceva
.
Cu dormitul la noi e relativ simplu, ca dupa bibe se intoarce cu spatele la mine si gata... Daca nu mai stau langa patut si aberez pe marginea povestii Alba ca zapada, dar asta dureaza maxim 15-20 min. Cat despre ridicat in picioare Vladut mai face si acum asa daca nu e destul de obosit si daca se trezeste noaptea il gasesc in picioare (deci nu trece cu 1 cu 2 ca el faca asta de vreo 5 luni deja
). am asa o senzatie ca mesajul meu e discontinuu ![]()
Nanadana cum ii faci ciorba? Ma refer la cat de groasa e (la mine toata mancarea e solida si i-as da ciorba lunga dar nu prea stiu cum).
Si asa ca intrebare generala: voi ce mai dati de mancare la copii? Ca mie mi se pare (asa si e
) ca bat pasul pe loc. In capul meu s-a "infipt" ideea ca ar trebui sa manace mancare cat mai apropiata de cea pe care o mananc eu (atunci cand gatesc
), dar nu stiu incotro sa o iau. Astept sfaturi!
Noapte buna
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
marinela79 spune:
La multi ani scumpica domnisoara Petra, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii cuminte si sa-i bucuri pe mami si pe tati.
La multi ani micut si celorlalti sarbatoriti ai zilei, si pupici de la noi
Bine ai revenit Jadi, oau ce program ai, mama-draga,mai rezisti?
Antoanela, la fel patim si noi, imi ia peste o ora sa-l adorm si nu mai vrea in patul lui, trebuie musai sa-l culc in patul nostru si apoi sa-l mut.cand ii spun ca trebuie sa faca nani plange, se ridica in fund apoi in picioare si striga "dus", si imi arata cu mana ca vrea in alta parte, adica in cealalta camera.S-ar plimba prin casa cat e ziua de mare si n-ar dormi chiar daca ii pica ochii in gura.nu mai pot sa fac nimic,nimic de el, tot dupa fundul lui trebuie sa fiu acum ca vrea numai pe jos.Daca il pun sa stea in fundel sa se joace plange cu niste lacrimi mari si suspina de parca l-as bate.Eu sper sa vina momentul cand se va juca singurel si imi va spune "hai lasa-ma singur,iesi din camera mea".Atunci voi recupera toate noptile nedormite si toti neuronii pierduti acum.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
nanadana spune:
Kristinutza eu pastele le fierb in apa cu un pic de sare le scot ,strecor(dar nu le clatesc) si pun un pic de unt pe ele si un pic de carnita,jambon sau peste in bucatele
Irina ciorbita o fac lichida, de ex ieri am facut ciorbita de pui am facut-o asa;"am pus pulpite de pui in apa rece la fiert ,am luat spuma si dupa ce am terminat cu spuma am adaugat legume taiate in cubulete(morcov,ceapa,gogosar,telina) si un pic de sare le_am lasta sa fiarba toate astea dupa care mai spre sfarsit am adugat 2 rosi curatate de piele (taiate in bucatele)am mai lasat sa fiarba citeva minute si am adaugat la sfarsit patrunjel verde si gata
poze
alinam spune:
neata! ce faceti? dormiti? hheeh pe pagina 2 ? se poate?
Treaba asta cu mancarea ma roade si pe mine, eu ii mai dau paste cu branzica, mamaliga cu branza si smantana si vesnicele legume la cuptor cu carnita pe care nu le mai papa cu interes ....normal si eu m-as satura da nici alte idei nu am, imi mai spusese cineva ca ii face copilului musaca, sau un fel de musaca dietetica, da pana la urma tot cartofi la cuptor cu carnita sunt .....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
si pentru ca tot sunt singura pe aici sa urez LA MULTI ANI copilashilor care azi mai fak o lunita: Clara Maria, Maria Ilinca, Maria, Iustin, Alexia si Antoine Nicolas sa fiti sanatosi !!!!!!!!!
poze
codruta_grg spune:
Va multumim din suflet pentru frumoasdele voastre urari 

Va invit sa vedeti pozele de ieri:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pagrigoras/my_photos
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
alinam spune:
Codruta vazut poze Petra e dulce si tortul ala fluturash cred ca a fost bun tare ![]()
poze
codruta_grg spune:
I-am facut pana la urma tavita cu: chei apartament, chei masina, seringa, carte, bani, mouse, farduri,
Ea a luat seringa
si cheile de la masina. Apoi a mai vrut....si a luat aproape tot. Banii i i-am dat eu in mana, dar i-a aruncat jos.
Acuma interpretati-mi ce e? Ca eu nu stiu ...![]()
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
cge spune:
'neata!
"La Multi Ani" sarbatoritilor zilei : Clara Maria, Maria Ilinca, Maria, Iustin, Alexia si Antoine Nicolas.

Nici eu nu stiu ce sa fac cum mancarea Ancutei, de cand cu febra numai mananca decat ce poate tine ea in mana. De exemplu, gratar din piept de pui mananca cu succes, dar piure (nici piure de cartofi, facut normal) nici gand.
Ar manca rosii, castraveti.
Mananca pepene rosu cu asa o pofta.
M-am chinuit in weekend si am produs ardei umpluti cu piept de pui.
Nici gand sa manance.
Asa ca asteptam idei de pacalit fata.
Jadi, ce bine ca ai dat un semn de viata. Te pastea un telefon.![]()
Lasa ca recuperezi tu copilul, si de voie-nevoie treci la program normal. Sa stiti ca eu am vorbit cu sotul, si am constat ca din cauza de copii noi avem un program mai echilibrat: scarbiciu, casa, parcuri etc.
AlinaM, felicitari ptr dintisorul cel mult asteptat.
Lasa ca dupa dinti , se linisteste Vladut.
Si eu l-am adormit pe Victor la san, si apoi mi-a fost foarte greu sa il adorm cand n-am mai produs.
Irina, pupici lui Vladut.
Si Anca cand se hotaraste sa adoarma, se intoarce pe o parte si adoarme.
Dana, si Antoine mananca ciorbita cu painica sau cum ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
sofia_misicu spune:
Foarte frumoasa petrecere, familie, tort, mama, tata .... FATA. Sa-ti traiasca doctorita cu masina, nematerialista!
Nuka si Mama la Nuka