Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 28
BiuMil spune:
Anto, la noi cu somnul e aceeasi poveste, doar ca dureaza mai putin...eu il pun in pat,ii dau ursuletul si pe suzi, incep sa ii cant "bate vantul frunzele" si il mangai pe cap si pe spate. cam in 15- 30 de minute adoarme. asta daca nu face kk si tre sa o luam de la capat. el ziua mai doarme de doua ori si folosesc aceeasi rutina...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
S-au si smecherit, pe Anca daca o mangai imi ia si mana cealalta sa o mangai si cu asta. Si radee.
Altadata cand eu zic ca a adormit, si ies din camera, ea incepe sa bazaie.
Ma intorc si cand ma uit la ea, ea agita suzeta in aer (cred ca si-o scoate intentionat), si la fel rade.
A, si ca sa imi arate sotul ca si el sta cu fata, a invatat-o sa stea intr-un picior.
E asa haioasa![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Simo74 spune:
Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vorba unui contemporan de-al nostru![]()
A aparut Jadi! Pai bine doamna chiar asa, ne dai emotii!!!
Nu mai stia nimeni nimic de tine!
Raportul repede!
kid2003 spune:
votam ca suntem dashtepte si apoi sa vedem tot noi ca subektu e votat si noi suntem dashtepte (cu plozi cu tot). Tu baga repede un vot acolo sa dea bine la siviu
jadi spune:
Buna seara deshteptelor!
Am inceput sa respir dupa aproape 1 luna.... ba chiar o luna a fost!
Sincer nu v-am simtit lipsa cum nu i-am simtit-o nici baiatului meu plecat in delegatii, ba pe la valcea ba pe la braila, mi-e ca o sa creada ca asa e normal si o sa incepem sa ne mutam la fiecare luna.
In rest cum ma stiti, am mai scapat de niste kile, am ajuns la 66 adica +2 dar daca mai progresez ajung si la mai putine. A dat enterocolita intr-o zi peste mine si m-a gasit available asa ca am stat sa vad ce frumos le shade la faiante prin baie.
Am intepenit si pe juma de spate dar nu a fost pareza asa ca dupa programul de lucru stau la birou cu un tricou in cap, ma pot inscrie volutar la berete.
Copilul e bine, merge in maini, in picioare doar urca scarile si le coboara basca vorbeste 5 limbi straine poate chiar mai multe ca oricum nu il inteleg.
In aceasta perioada mirifica nu am avut decat weekenduri comuniste pe care le-am sarbatorit prin munca si cand nu am muncit ba am fost la o nunta ba la braila sa imi vad plodul asa ca daca ma impinge cineva cu un desht cad pe jos dar sunt fericita ca am ce munci... si joviala ca intotdeauna.
Nu m-am uitat sa vad daca v-a fost dor de mine asa ca mai bine declarati cine mi-a dus dorul sau nu!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
LA MULTI ANI PETRA ,SA FI IUBITA,FERICITA,SANATOASA SI BOGATA MULTI PUPICI DE LA NOI PT ANISORUL FRUMOS 

PUPI SI LA CELORLANTI SARABATORITI CARE ISI FAC AZI LUNITA
cge
mersi,Antoine papa foarte bine acuma,dar papa mancarica de a noastra (bineinteles ca le facem mai nesarate,necondimentate)plus ca nu ii mai place nimic mixat ,preferatele sint:orezul ,pastele,pestele si ciorbele
Sofia
pt incurajare
Jadi,Inna,Acri bun venit 
poze
alinam spune:
mai voi vorbiti de metode de adormit bb??? pai al meu nu pot sa il pun in patut treaza, face tamtam mare, adika urla, se ridika .... il pun doar adormit tun iar de adormit adoarme numai la tzitzi sau plimbat in brate de tasu, io tot stau si ma intreb cand o seca tzitzi copilul meu nu mai doarme??? hehehe
Jadi bine ai revenit, nici noi nu ti-am simtit lipsa
chiar daca unele dintre noi intrebau zilnik pe unde umbli, da sa stii ca de fapt nu ne interesa cautam subiect de conversatie
. POze noi cu Vlad ?
Apropo de persoane disparute : Norina mai traieste oare? da Marilena? ca ultima data cand a scris era in demolari ......
A si va anuntam cu mandrie ca dupa ce mami s-a lamentat pe forum vreo 2 luni ca bb nu are dinti iaca avem si noi de azi un colt![]()
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
kristinutza spune:
multumim de urari!
jadi, chiar daca tu nu ne-ai simtit lipsa, noi ti-am simtit-o. iar eu am si zis-o pe al cap. enshpe, pag. x, paragraful y. si ce conteaza ce votam? important e ca votam!
mey, io peshte n-am dat la copil decat de la borcanas, ca mi-e frica sa-i curat eu de oase, plus ca nu stiu ce peste, tre sa fie si proaspat sigur... voi cum faceti? iar despre paste iar nu stiu, n-am experimentat. daca va indurati sa-mi aruncati doua vorbe sa ma luminati si pe mine...
aaa, si ciorbitza cum? oare acrita cu lamaie? ahaa, si ce are o ciorbitza in ea? moama, de cand n-am mai facut o ciorba...
despre taiatul motzului, sa va zic ultima concluzie: n-o serbam nici luni, nici sambata, ci vinerea de dupa ziua lui, nah. ca vrem sa facem la "vulturul", unde am facut si botezul, si e super ocupat de nunti. asa ca, vineri, 13...
ii taiem cele doua firisoare de par crescute cu greu.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
nu va povestesc despre cum se culca singur radu, ca sa nu ziceti ca ma laud. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video