Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ofofof, fecioarele astea, nici eu n-am scapat de ele!!! Si bunicu si tata si barbatul mi-s fecioare si deja am inceput sa ma obisnuiesc si sa ii fac repede din vorbe (deh, scorpionu' din mine). Rezultatul e ca de multe ori fac ca mine, dar de multe tre' sa cedez in fata incapatanarii...ofofof.

Repede raspund pentru Ruxi: fructoza nu e pentru diaree, aia e lactuloza (praful ala de se pune in bibe ca sa faca bebe kk)
Gasesti sigur la Plafar si langa tine. Nici eu nu indulcesc ceaiul (hi hi, ca folosesc d-ala Hipp si e deja dulce) dar folosesc fructoza la mai multe preparate: orez c lapte, gris cu lapte (i-am mai facut, dar mai rar), paste cu lapte sau pur si simplu un strop in fructe daca sunt prea acre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La multi ani si celorlalti aniversati de azi, Maya, Matei, Alexandru, Darius si mentiune speciala pentru Ieeee - Radu.
Sa fiti sanatosi si iubiti!

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, eu nu te-am injurat ... ai reusit sa introduci un cuvant nou in vocabularul meu: lactuloza.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

aim simpli za best, ca sa zic asa.
pai de-acuma sa mai zic. ce atata lugu-lugu?! la culcare, copii!

radu imediat dupa ce s-a trezit si are chef de rascolit prin casa. tac'su: se uita hipnotizator in ochii lui si zice scurt: "SOMN!".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

...Kristinutza, functioneaza metoda aceasta?

Nu de alta, dar de cand a inceput sa se ridice in picioare, Victor ne scoate peri albi pana adoarme seara, chiar vroiam sa va spun si sa cer sfaturi. Cum il punem in pat sa adoarma, e bat in picioare, se tine de marginea patului si vrea conversatie, nu ajunge sa stai si sa te uiti la el, trebuie sa stam lipiti de pat si sa-l magaiem, altfel plange de mama focului, zici ca-i abandonat. Ii cade capul de somn, sta asa 10 secunde dupa care iar se ridica si incepe circul. Dureaza intre 45-90 de minute pana adoarme si in ultimele zile a adormit numai in timp ce-l mangaiam pe spate si pe cap, altfel vroia sa se ridice.

La voi cum e fetelor, care e rutina de nani?
Ce sfaturi imi dati?

Pupici,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetele,

La multi ani Petra!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa asculti de parinti,care te iubesc si-ti vor tot binele din lume!

La multi ani si pentru Radu,Matei,Maya,Alexandru,Darius!!!

Felicitari Noelia pentru mers!

hildi,tare scump Stefan,mai ales cum face el ordine....asa face si Bianca

Fetelor,cum ati dat la copii siropel Calma Baby si cat timp?
Eu vreau sa-i dau pentru dintisori ca se tot trezeste noaptea si maraie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Antoanela ai descris perfect situatia mea cu adormitul infantului ...dar dupa cele aprox 90 de minute eu cedez nervos si tot la tzitzi il adorm.

Asteptam sugestii

Maddy am uitat ieri sa-ti spun cat de frumoasa este Bianca cu pletutzele ei. Arata ca o adevarata domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maddy, nu mai stiu exact cum i-am dat Ancutei Calma Baby: era vorba de 2,5ml sau 3ml de cel mult 3 ori pe zi.
Eu zic sa ii dai decat seara la culcare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Anto,asa face si Bianca...trebuie sa stau langa ea ca altfel e in picioare,mai nou se ridica in picioare si in timpul noptii,cred ca a devenit un reflex.Eu o mai puneam in patul nostru pana adoarmea,dar si acolo de cateva zile a descoperit marginea patului si e tare fericita...Poate in timp s-or plictisi de atatea ridicari...

Mergi la inceput

Simo,multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

intru repede ca sa ii dau un mic sfat Sofiei.... cu meseriasii trebuie sa te faci ca nu pricepi, dar ca esti taaare curioasa sa afli multe despre secretele muncii lor, asta ca sa castigi un pic de timp in timp ce dau ei explicatii pretioase!! si uite asa, un "asa se face dom'le" se trasforma in "cum spuneti dvs. doamna"! bafta multa!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput