Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 26
Diana30 spune:
Codruta,sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa!
Sa va distrati bine la chef.
Diana30 spune:
Mandrelor,specificati ca-i vorba despre zodia "fecioara",ca mi-a luat o tzara(=pic) de vreme pana sa ma prind despre ce-i vorba.Nu vedeam nici cum legatura cu incapatanarea
.
cge spune:
Si io care ma laudam ca fie-mea e fecioara si ma credeati.
Cu Simona, mama de Luca, mai greu sa o credem.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Diana30 spune:
Ca din cauza de mama de Luca mi-am dat si eu seama ca-i vorba despre zodie.Despre tanti Luci si nasa lui mimsi am crezut-o pe cuvant(pe mimsi)![]()
La Ancuta n-am avut dubii.Sa fiu oare demodata?![]()
Simo74 spune:
Diana, Cristina
Acu' nu mai intelegeam eu
, adica de ce sa nu ma creada Cristina? Si nici soarele in cap nu m-a batut...greu la deal cu juma de neuron
Pai da, ca de la "imaculata conceptie" nu s-a mai auzit alt caz ![]()
kristinutza spune:
hai ca vad ca aveti chef de glume, sunteti toate vesele azi, in afara de sofia,
care de fapt si cand e suparata are umorul la ea
.
eu plecam la munte fara sa-i spun lu' taica-miu. plecam cu noaptea in cap. o anuntam pe mama si plecam repede, lasand-o prada disperarii. asa am plecat de-am vazut toti muntii tarii, iar clasa XI-a cel putin nu m-a prins absolut niciun week end in bucuresti. iar acum ai mei se lauda cu mine, ca ce aventuroasa am fost eu si ca ce locuri minunate am vazut, ce experiente grozave etc... asta dupa ce, pe chestiile cu plecatul, n-am vorbit doi ani cu taica-miu, ncii macar buna-ziua...
moama, cateodata ma ingrozesc, oare ce copii o sa fie copiii nostri? 
asa... si daca mai e vreun plangacios prin zona, spuneti, da? ca se pare ca rezolv imediat!
un IEEEE! de la radu pt toti care ne-au urat cu la multi ani.
dar adevarul e ca petra e cea sarbatorita. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Simo74 spune:
Kristinutza prefer sa nu ma gandesc la cum o sa fie copiii nostri
.
Daca Luca ia de la mine hotararea (si are toate sansele tinand cont ca si el e tot fecioara...zodie, da?
) si spiritul de aventura si excentricitatea lui ta-su...I'M DEAD! 
kristinutza spune:
si radu e balanta ca mine. ![]()
ai dreptate, mai bine nu ma gandesc. 
adevarul ca nu prea ma pricep la treaba cu zodiile). dar tinand cont ca cel mai tare in viata vreau si am vrut mai de ceva timp sa fiu fericita si sa fac tot ce-mi sta in putinta pt asta. imi doresc si pt radu sa aiba puterea si mai ales curajul sa lupte pt fericirea lui. chiar daca asta inseamna si greseli, si dureri, si sa nu ma asculte.
cel mai important, cred eu, e ca flacaii si domnisoarele noastre sa aiba incredere in ei si sa fie fericiti. iar daca au o prsonalitate puternica si stiu ce vor... ghinionul nostru pe termen scurt
, norocul lor pe toata viata poate
.
mai, ce departe gandesc eu acuma... ![]()
ma duc sa-l mai plimb prin casa pe radu mai bine.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
La multi ani, Petra!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata , plina de soare si bucurii alaturi de parintii tai care te iubesc atat de mult.
Petrecere frumoasa!
Mama lui Petra, asteptam poze.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)