Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

aim simpli za best, ca sa zic asa.
pai de-acuma sa mai zic. ce atata lugu-lugu?! la culcare, copii!

radu imediat dupa ce s-a trezit si are chef de rascolit prin casa. tac'su: se uita hipnotizator in ochii lui si zice scurt: "SOMN!".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna ziua dragutzelor

LA MULTI ANI PETRA! MULTA SANATATE, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, PUTERE DE CRESTERE, IAR PARINTILOR SA LE DEA RABDARE, DRAGOSTE SI INTELEPCIUNE SA TE CREASCA SI TU SA AJUNGI UN OM MARE SI IMPORTANT

Tuturor celor care mai adauga o lunita, de la noi si nu mai este mult si intrati si voi in rindul anilor

am ajuns si noi de la nunta din Alba ieri pe la amiaza, dar nu am avut comp ca am reinstalat ceva la el si abia acum am.
Va pot spune ca Maia a fost foarte cuminte tot drumul de la Suceava pina la Alba Iulia. Maninca mai bine. Eu zaresc cel de-al 2-lea dintisor jos, sa vedem cit timp ne ia sa ne iasa.
In rest suntem bine si dorim sa va uram o zi superba.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Marinela, Alexuta, Ioana (de aia ma tot gindeam eu la tine ) multumesc de urari.
Admirat copii (imi tot vine sa scriu bebei, dar gata nu mai sunt bebelusi) toti unu si unu, nici nu stiu care-i mai frumos. Gata m-am hotarit......toti sunt cei mai frumosi si ii declar cistigatori la orice concurs de frumusete .

Sofia...of of of lasa ca te descurci, am mare incredere in tine si in ceea ce faci. stii, pentru copilul tau vei face numai ce e bine. {pup] de la noi si o mare si calduroasa imbratisare de la noi.Stiu ca nu ajuta cu ceva, dar doar sa stii ca suntem linga tine.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna sa va fie inima dragelor!

Zi mare astazi doamnelor! Un La multi ani din inima minunatei Petra! Sa se faca mare si frumoasa si desteapta si ce mai vrea ea si parintii ei.

La multi ani si initiatorului curentului "Ieeeeee!", numitul Raducu! si bineninteles tuturor celor care astazi mai serbeaza lunita de rigoare!

Hilde e un dulce Stefanut! S-a facut ditamai flacaul!

Kristinutza chiar ca esti the best Eu nu eram langa infant cand ai dat directiva, dar sa stii ca am sunat-o pe soacra-mea si mi-a zis ca "Nu stiu ce s-a intamplat dom'le...dar s-a linistit cupilu din senin!"

Alinam o fi Vladut terorist dar e atat de dulce incat trebuie sa ii ierti orice!

Sofia ufff! te cred ca e greu dar o faci ptr Nuka, nu? Dupa parerea mea, chestiile astea cu reamenajatul locuintei, mutari si stuff sunt cele mai mari generatoare de stres si nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Petra, LA MULTZI ANI, sa cresti mare, sanatoasa si baftoasa!
Cum, Codrutza, nu i-ai luat skiuri de ziua ei? Nu puteam sa-mi imaginez una ca asta!

Si tot la multzi ani dar cu mai putzin tam-tam (ca e doar o banala luna, nu a 12-a!) lui Radu Ioan, Darius, Maya si Matei.
Hai c-am mai citit si eu din urma in reprize.
Multumim ca ne-ati urat de bine. Chiar suntem bine, iar cea mai buna dovada a fost ca azi la pranz a adormit dupa lungi chinuri (ale mele).
E super ideea cu sarbatoritul in gasca (sa ne interesam daca se poate inchiria Polivalenta?), cu atat mai mult cu cat am aflat ca din senin mama nashei e f bolnava asa ca petrecerea Alexiei de un an probabil va fi f restransa si acasa. Asta e!
Agri, soi salteluta am cumparat din Cora (tip sandwich cocos-buret-cocos) si e OK. cca 1 milion jumate.
Noi vrem sa plecam luni la mare (2 mai) asa ca ar trebui sa ma organizez si sa-ncep sa pregatesc bagaje. Macar sa vad lista aia ce-ati facut-o voi si s-o adaptez. Dar oare de ce mi-e lene?
gata, ma pun pe treaba!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"LA MULTI ANI, PETRA!!!"

Sa ti se indeplineasca toate dorintele si tu sa indeplinesti toate dorintele parintilor.

"La Multi Ani" si celorlalti sarbatoriti de azi Radu Ioan, Darius, Maya si Matei.
Mai iau un pic si trec si ei de pragul de 1 an.

Sofia, ia-o incet, sunt sigura ca va iesi cum trebuie camera Nukai.
Nu te enerva, nimik in afara copilului nu merita.
Pai, nu ai organizat tu tot santierul anul trecut ?
Te descurci tu si cu meseriasii.

Kristina, a incercat si sotu' sa o hipnotizeze pe domnisoara noastra cand urla cu 'Taci!! Gura! La noi in casa nu se tipa!" Rezultatul urla si mai tare.
Asta e fata hotarata, tipa pana faci cum vrea ea.

Mimsi, ma bucur ca Alexia e ok si se pregateste de sejurul la mare.
Spor la bagaje !!

Si eu sunt ptr serbarea la comun a copiilor.
Ne trebe idei: cand, unde, cum.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

V-am pacalit, nu m-am pus pe treaba!
Cristina (cge) cica fetitzele fecioare sunt tare hotarate, asa ca spune-i sotului tau ca-l asteapta zile grele. Iti dau 2 exemple:
1- tanti Luci (sora geamana a lui socru-meu) daca nu iese ca ea lesina. Noua ne-a facut faza asta ca cica i-am vorbit obraznic (cand de fapt i-am spus ca nu e treaba ei ) si brusc a lesinat. Asa ce ma manca palma sa-i dau palme ca-n filme s-o trezesc...(bine, kestia asta s-a intamplat acum 4 ani si abia acum a inceput sa-si revina din circ)
2- nasa care in liceu fiind, la prima iesire in gasca la munte (fete si baieti) a facut toata noaptea naveta cu bagajele intre usa de la intrare si dormitor. Tatal ei: "nu pleci la munte" si ii ducea bagajul de la usa - Ea "ba plec" si isi aducea bagajul la loc. Totul s-a terminat la 4 dimineata cand tatal ei i-a spus sa faca ce vrea ca el a obosit. Evident ca a plecat.
asa ca incurajeaza-l, asta e abia inceputul

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mimsi,

Acum imi da mana sa rad dar cand o mai creste fata plangem si io si sotul. Ii transmit incurajarile tale.

Toata lumea care vede copii zice ca Victor e mai cuminte, mai mamos.
(dar si Victor e incapatanat, ca e Capricorn).
Pe cand domnisoara face militarie cu noi. O strigam 'Xena'.
Si uite asa obtin ce vor, nu se lasa influentate/intimidate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mimisi Intr-adevar fecioarele sunt foarte hotarate! De lesinat, nu lesin da fac eu ce fac si tot iese ca mine!

Iar faza cu plecatul la munte mi-a adus aminte de mine si de tata si parlamentarile noastre vis-a-vis de plecatul la discoteca. Dupa lungi dezbateri de genul ba da - ba nu, saracul tata s-a vazut nevoit sa vina cu mine la unde ne-am distrat de minune de altfel...

P.S. am uitat sa mentionez ca tata era tot fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Trebuie sa intru sa spun [navy]LA MULTI ANI PETRA!!! Tot ce e mai bun din lume pentru tine sa fie ![/navy]

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput