Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina, si noi patim treaba asta, ziua maraita, noaptea se trezeste de 2-3-4 ori, e nasol...gingia umflata, parca functioneaza daca ii dau seara (asa mi-a zis pediatrul) 2,5 ml de Nurofen, ca e antiinflamator si o mai calmeaza. Dar nici sa ii dau seara de seara nu imi vine, asa ca ii dau de 2-3 ori maxim pe saptamana si in rest o suport, ce sa fac. O sa treaca si perioada asta. Dar dureaza ceva, vad, la dintii de sus, cei de jos au iesit mai repede. De la faza la gingie umflata la cea de spart gingia au trecut cateva zile, acum dureaza de cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Am revenit LA MULTI ANI si pentru cei care azi mai adauga o lunita: Radu Ioan, Darius, Maya si Matei

Kidule merci de incurajare ...la noi e dintu' de jos, mai exact primul, asa ca sa isim din clubul dintless, la urmatorii ma gandesc ca poate se invata si nu mai face asa nasol hehehe sper eu .....

Agri si al meu beb face la fel, adika cand e tasu acasa eu nu mai contez si eu ma oftik, ca io sunt aia care sta toata ziua dupa fundul lui si el imi da ignore, boceste dupa tasu daca iese din camera ......eu ii zic "vino la mama" se uita la mine si boceste in continuare.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

LA MULTI ANI, PETRA!!!

m-am emotionat si eu un pic. un pic mai mult.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, mersi frumos. Nu stiu, fructoza asta e buna la diaree? Multumesc ca te-ai oferit sa-mi iei, daca nu gasesc la plafarul de pe strada mea iti spun. Sau fac eu un drum pana acolo, ca nu e mare distanta.
Agri, am intrebat la 2 helpnet-uri si nici una nu avea. Insa la a doua a fost tanti mai draguta si mi-a zis ca nu au laborator pt. asta. Hmmm. Si eu ma oftic cand Matei e calare pe ta-su, plange cand il lasa jos, plange cand mi-l da mie in brate. Asta e.

Si Matei e marait, iar combinatia de dinti cu burtica e criminala. Si nu vrea sa manance. Nici nu stiu, s-o fi saturat de atatea mere cu biscuiti si orez cu morcovi. Cert e ca a slabit, nu mai e biliform.

La noi a fost mult mai nasol cu dintii de sus decat cu cei de jos. Aia de jos nici nu stiu cand au iesit, m-am trezit ca erau acolo, in schimb la cei de sus da-i urlete, scanceli, lipsa de apetit, maraieli, treziri noaptea. Si vad ca acum are umflat la doi de sus si la unul de jos .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

La multi ani si tot ce iti doresti, Petra!!!!!!!!!!!!!! dar si celorlalti sarbatoriti ai zilei Radu Ioan, Darius, Maya si Matei!!!

Kid, merci pt pontul cu fructoza....nu stiam ca se gaseste la plafar! eu nu ii indulcesc ceaiul, dar pentru dulceata si compot e mai bine....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI PETRA!
SA SA FI SANATOASA, SA ADUCI BUCURII PARINTILOR IN CONTINUARE, SA FI CUMINTE, SA PAPI TOT SI NU IN ULTIMUL RAND SA CRESTI MARE, MARE SI SA TE FACI SI MAI FRUMOASA.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mi-am trimis soacra afara cu baietii ca nervii mei erau deja intinsi la maxim , amindoi urla de dimineata si simteam ca nu mai rezist .

Acum ca am putin timp la dispozitie profit sa fac si eu o urare:

LA MULTI ANI PETRA !

SA CRESTI MARE , SANATOASA , FRUMOASA SI SA NE UIMESTI IN CONTINUARE CU CE STII TU SA FACI !

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

o, multumim de urari, ca si noi suntem sarbatoriti. radu are 10 luni azi.

ieri a fost prima zi in care a mers de o singura manutza. si a mai prins curaj sa se duca de la unul la altul, mai face cate doi pasi singurel. de-acum pot folosi hamul, merge cat de cat si e mult mai comod decat cand il tineam de doua manute.
asa ca am si eu cu ce sa ma laud.

interesanta treaba cu fructoza. am retinut-o.

si copilasilor care-s maraiti azi, un mesaj dulce si senin de la mine:
LINISTEEEE! LASATI MAMICILE IN PACEEE! va rog, gata cu kkceli, dinti care ies greu, mofturi la mancare!
sa-mi ziceti daca are vreun efect.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kristinutza, sa-ti traiasca feciorul, mai!
La noi a avut efect, exact cand ai dat tu mesajul Matei a binevoit sa adoarma .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

La multi ani tuturor! Sa va bucurati de ziua voastra in familie, fericiti.

Azi sunt intr-o stare nasoala: copilul e in continuare la socrii ca eu sunt racita cobza si nu risc sa o imbolnavesc. Colega mea care activeaza la birou e plecata in vacanta asa ca am preluat toate responsabilitatile ei si sunt tintuita in fata calculatorului de la 9 la 6. Am chemat o echipa de rigipsari sa izolez camera fetii sa o mut si eu pana nu se razgandeste si se face rasfatata. Dupa ce m-a ametit si fostu si socru ca ma ajuta, m-au lasat balta asa ca am luat prima echipa de pe net si diseara vin sa ia masuratorile. Buba e ca sunt singura, fraiera si nu stiu ce sa ii zic. Sper sa nu ma traga pe sfoara. Astea in conditiile in care socru-miu e inginer constructor iar fostu lucreaza la cea mai mare firma de constructii din Bucuresti...Sunt plina de draci, am bocit oleaca sa imi treaca nervii ca nu o am pe Nuca care sa ma calmeze. Cand ma gandesc ca tre sa strang toata camera, sa iau materialele singura ma apuca groaza.

Ma intorc la dracii mei si scuze daca v-am impuiat capul cu problimile mele.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput