Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! PETRA SA CRESTI MARE FRUMOASA SI SANATOASA

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA PRINTESA, PETRA !!!!!!!!

MAMI SI TATI TE IUBESC ENORM SI ITI DORIM SANATATE, FERICIRE SI TOT BINELE DE PE LUME!!!!!!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra[/b] (9 august 2005)[/b]

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Asa emotii mari am!!!!!
Sunt

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Petra!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita! Iti doresc tot binele din lume.

Codruta, te cred ca esti emotionata. Fugi si ia hainute la fata .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vroiam de ieri sa va intreb ceva si am uitat.
De unde ati cumparat glucoza pt. indulcit compoturi etc.? Eu am tot intrebat la farmacii dar nu aveau.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Cred ca gasesti la alimentara!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani PETRA!!!
Sa fii fericita, voioasa, iubita, la punga groasa, sa ii asculti pe mami si pe tati si mai ales sa fii sanatoasa!!!

Ce emotii!!! Un an! Te cred, Codruta, ca esti emotionata!
Asteptam poze de la petrecere! Sa va distrati bine. Am uitat cand ai zis ca mergeti la restaurant? Azi sau in weekend?

Ruxi, multumesc pentru info cu tricicleta. Da, cel de langa Liliana se numeste First Bike. O sa trag si eu o fuga. Dar mai astept 2 luni sa faca anul, cu tricicleta (in sinea mea sper sa o cumpere nasii, sa vad cat sunt de delicata sa le sugerez- la botez am tot sugerat si am primit)
Cat despre glucoza: eu am luat de la farmacie. Dar o singura data. De atunci am aflat ca fructoza e mai sanatoasa si e si mai gustoasa (are gust de zahar, glucoza e mai leshioasa, asa, mai nashpa la gust). Fructoza gasesti la orice Plafar sau magazin cu produse naturiste. Eu am luat de la un plafar de vizavi de Piata Domenii, costa 117.000 borcanul de 800 de g si imi ajunge muuult timp. E romaneasca. Am vazut la Mega Image, la raftul pentru dietetici Fructoza nemteaza (Fruchtezucker ii zic ei) dar e dublu ca pret. Daca vrei, iti cumpar eu si iti aduc in parc. E super ok la gust, pui doar un varf de lingurita si ajunge, indulceste de doua ori mai mult decat zaharul si e naturala 100% (din fructe). Eu am facut si gem anul asta asa, ca am de gand sa ii dau si piticei la iarna si parca nu as baga-o pe dulceata normala sau alte dulciuri concentrate pana inspre 3 ani asa.

Simo, ma gandeam eu ca atata tre sa fie, ia sa fac eu un search sa vad cat costa in anglia, ca astia sunt niste shnapani! (la fel ca aia de la Mothercare Romania).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

!!!!LA MULTI ANI PETRA!!!![s]
Sa fi sanatoasa,iubita,vesela,sa le aduci multe bucurii parintilor tai.Multi pupici si ai grija ce ei dupa tava...

Glucoza eu am luat din farmaciile help net.

Nu am si eu nici un raspuns de la voi cu salteaua.....va rog.....
Eva dimineata ne-a condus pana la usa sa ne spuna pa, eu o pupam si ea ma dadea la o parte sa-l vada pe tata, stiu ca sunt tampita, dar sufar cand face asa.....

Nu mai vrea sa manace nimic in afara de lapte,e deja a-II-a saptamana, ce ma sfatuiti ca sunt disperata?????
Va doresc o zi buna!
Pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Agri, noi am facut o saltea de comanda la www.salteleprevi.ro au showroom in Pipera, din pacate e grea si a noastra. Nu am cantarit-o dar are peste 3-4 kg. Nu stiu ce sa iti zic, mai bine mai astepti un pic si o muti intr-un pat de copil mare cu laterale de protectie...nu stiu ce ai putea sa faci acum. S-ar putea ca saltelele din iarba de mare sa fie mai usoare, stiu ca Mondocarp fac pe comanda, poti incerca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
LA MULTI ANI PETRA!!!! sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami ...... mama ca m-am emotionat , nu stiu de ce , dar cred ca abia acum realizez ce copii mari avem, eu lui Vladut inca ii zic beb, bebutzu samd, da el e ditamai baiatelul.
Codruta sa ne spui ce cadouri primeste Petra azi .....poze cu tort , noi vrem sa stim tot hehehe.

Hilde ai o mandrete de baiat si cat papa el, bnravo, e tare.
Vladut nu mai vrea mancare. nu mai doarme noaptea nici cum dormea e uracios, marait, plangacios ........are si motiv i s-au umflat gingiile ba una chiar pare ca se crapa .....cat tine perioada asta ca ma omoara cu zile, el si asa era tero da acum s-a intrecut pe el, sper sa iasa mai repede primul dintishor ca e nasol de nervii mei ....si ai lui.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput