Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 22
kristinutza spune:
agri, bine ai revenit. deci apelul meu a mai scos pe cate cineva la iveala.
ai fetita desteapta care stie multe deja.
de frumusica... sa vedem pozele
.
cristina, mi-o si imaginez pe ancuta mafioata cu un trabuc in coltul gurii. [rad tare]
mey, io tot ii pun ceva "muzical" la motz, ca nu m-ar deranja
. ca 

si mie imi mai place sa ma joc la chitara. ![]()
bravo, noelia! merge singurica! eu as pune pe seama caldurii greva foamei. sau poate ii apare vreun dintisor.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Noi am adus carucior pe avion din Paris.
Si neimpachetat, ii pun eticheta la aeroport.
Acum cred ca se pune si asta la greutatea totala a bagajelor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Bravo Noelia !!
Inaa, eu zic sa incerci sa ii schimbi laptele, poate ca s-a saturat de acelasi gust. In perioada asta, toti copii au mancat mai putin: caldura, dinti.
Dana, ma bucur ca v-a priit vacanta.
Cum mai mananca Antoine ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Antoanela23 spune:
Bau la fete,
hop si eu pe aici,
Sa stiti ca am votat subiectul nostru cu maximum de puncte. Nu stiu la ce foloseste, dar fiind primul lucru pe care l-am vazut cand am deschis DC azi, m-am gandit ca nu strica si oricum reflecta ceea ce cred eu.
Inaa, ai voie sa mergi cu carutul pana la usa avionului, il lasi acolo si il gasesti langa usa dupa ce aterizati. In felul acesta nu esti nevoita sa mergi cu fetita in brate pana si de la avion. Nu se cantareste cu restul de bagaje. Dar e bine sa fie un carut din acela subtirel si usurel.
Ai incercat sa-i dai lapte dintr-o canita mata, colorata, prin care sa nu vada culoarea lichidului? 

Noi implinim azi 10 luni, suntem baiat mare, ce mai! De frumos nu mai zic, e de la sine inteles.
Pupaturi si felicitari si celorlalti sarbatoriti, sa cresteti mari si sanatosi si iubiti si norocosi.
Mai sunt doua zile si pleaca socrii
, iar pe 16 august plecam si noi in vacanta, de abia astept.
Mie mi-a fost teama sa merg cu Piticul peste mari si tari la mare asa ca mergem cu masina in Germanica, ne-am facut chiar azi rezervarea. Am fi preferat marea, dar decat sa am vreo belea pe acolo si cine stie cum si unde si cat de greu gaseam un doctor, am zis ca anul acesta mergem mai aproape de casa si la anul ne facem de cap pe litoral.
Ar mai fi multe de povestit dar trebe sa ma intorc la munci.
Pupici la mamici si bebici,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Hildegard spune:
Haloo,
noi la 9 luni raportam:
9.850 g, 81 cm
6 dinti(4 sus si 2 jos)
avem si premergator si olita cu muzicutasi chitara care canta de toate(animale,diferite melodii)
stiu sa fac ordine in dulapuri
deci, nu te pui cu mine
mai avem poze.Cine are chef, sa vizioneze.
am luat olita si de maine incepem sa exploatam![]()
rotobilul ii place la nebunie, ce mai e un adevarat ozn rotobilul asta. Eu n-am avut asa ceva cand am fost mica!
Chitara are o gramada de melodii.Face ca oaia, calul, porcul, broasca, gaina, etc.....si mai are vreo 30 alte melodii.
Azi l-am obosit pe Steff cu atatea cadouri
A, si i-am mai luat hainute si alte jucarioare mici.
in rest, doarme inca cu mine de la 2 incolo noaptea...pentru ca mai papa titi.
Mancare sa nu mai zic...haleste orice ii dai.Orice vede vrea...asa ceva.A mancat si langos cu branza si marar...bine, a gustat...Apoi mai papa pita goala, iaurt de orice fel, supa de orice fel, carne cu tona vrea...fructe de toate si iaca asa creste fat-frumos.
Bea la ceai de rupe, apa plata, lapte formula ii mai dau sa se obisnuiasca dar nu prea vrea, nu intotdeauna.
va pupicesc
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
codruta_grg spune:
Hildi, tare faine pozele. Succes cu olita 
Am uitat sa ii cumpar la Petra hainite pentru ziua ei. Maine dimineata ma duc sa cumpar. Cu vremea asta nu tsiu ce...Rochita? Costumas? Nu stiu..... Vai ce mama uituca sunt.....
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Dana_ch spune:
si eu fac parte din cele din umbra din diferite motive.
lucas doarme bine mananca bine are peste 10 kg si 2 dinti altii 2 sunt aproape sa-i iasa,in rest merge in de-a busilea mai exact ca un soldat in transe se taraie mai mult,ca de e prea greu in patru labe oboseste si se arunca pe burta dupa cateva miscari,zice mama,papa,tata,tic tac...si o striga pe surioara lui ada(ANDRA)
la multi ani celor care au mai adaugat o lunita
vacanta placuta celor ce sunt in concediu si sanatate piticilor bolnaviori.
pe toate si pe pitici
Poze cu
Lucas
poze noi
christina-m spune:

Petra, La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa, si sa ai parte numai de bucurii!

Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
sofia_misicu spune:
LA MULTI ANI PETRA!!!!!!!!!
Sa te faci
sa fii
(inteleapta si echilibrata, sa nu uiti din cand in cand sa mai
, sa fii
(iubita), sa nu ai parte de
, sa te doara in
de ce zice lumea, sa ai multi
si nu in ultimul rand sa fii