Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cristina la mine lista de "nice to have" e atat de lungaaaaaa

Somone stop me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo, ne luam de mana, nu degeaba purtam acelasi prenume. O fi ceva cu Simonele astea...sunt defecte.
Eu am umplut casa cu prostii si nu ma mai pot misca pe langa carut de iarna, carut de vara, tarc, premergator, leagan, bouncer si restul zestrei pe care le avem cu toatele (nu stiu ce ne-or fi trebuit atatea)....tricicleta mai lipseste si gata. Ultima mea achizitie neinspirata au fost 2 gardulete din acelea menite sa apere copilul de scari (la mine in cap au fost ca sa blochez intrarea spre pivnita si iesirea din sufragerie, unde nu avem usa). Am dat banii degeaba ca sunt mai mici decat ne trebuie (si ni le-a si adus cineva din strainatate, le-am platit etc si acum stau cu ele spre furia barbatului).

Acu ca mi-am varsat focul, baga si tu pretul de la Miniblu (de la tricicletele Quinny), de aratat arata super, dar cred ca sunt la fel ca alea de la Carrefour. Ruxi, tu ai luat bicicleta de la First Bike, acolo aproape de Turda? Ca mai e o chestie cu biciclete, inspre Piata Domenii, dar pe cealalta parte a bulevardului. Si are si bare din alea de protectie sa nu cada bebeul din ea? Va

Mimsi, bine ca stiti ce este si "atacati" problema! Si Alexutza a luat antibiotic si a fost ok, speram sa ii treaca repede Alexiei.

Mmmm, multe idei haioase de pus pe tava...pentru muzicieni, recomand o muzicuta pe langa pana de chitara. Si...sa nu uitati de paharelul cu tuica sau vin (mai ales mamicile de baieti. e oricum de distractie treaba asta, nu se verifica, sau???? )

Mergi la inceput

Kidule mama cat sa fie? vreo 6-7 meleoane
Da' nici nu aduc in discutie ca parca vezi ca ma ia consortu de mana si ma pune sa ma jur pe la icoane ca nu mai arunc banii pe fereastra ...da' sunt faine, nu?

Io nu pun nimic "muzical" pe tava, ca m-am saturat de un zdranganitor in casa

Chiar am o prietena foarte buna al carei pusti a ales de pe tava plina ochi de produse, o halba de bere si o chitarusa , viata nene, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Salutare la zane!

Iaca veni si ziua mea libera (duminica mea cum imi place sa-i zic) si am venit si noi pe la oras( unde lucram acum e cam la tara).

sa raportez si eu despre Noelia . Merge singurica de vreo trei saptamani...in ultima vreme da sa fuga...o pierdem prin casa daca nu suntem cu ochii pe ea...nu are frica nici de intuneric..chiar si cu becurile stinse ea bantuie prin casa. A plecat mama saptamana trecuta si a venit soacra-mea deci sunt cu nervii varza...dar o luna trece zburand(sper)

sunt fff ingrijorata pt ca de aproape o luna Noa nici nu mai vrea sa vada laptele...nici dimineata nici seara...cum vede ca e alb in sticla/pahar/canuta imi da peste mana. inainte manca mult iaurt, acum nu mai prea vrea. mancare la fel...trebuie sa alerg dupa ea cu lingurita sa manance 100 de grame...poate si din cauza caldurii...in schimb bea mult ceai, in care ii pun si un picut de miere.
voi ce ziceti ca ar trebui sa fac, sa o pun pe seama caldurii sau sa merg la pediatru?

alte noutati...mai nimic...o sa venim acasa pe 24 august am cumparat bilete la avion.

stie cineva pot lua carutul fetei cu avionul?? ca nu prea vad de la cine as putea imprumuta un carut acasa si ar fi cam nasol sa ies cu Noa la plimbare in brate? Voi ce ziceti?

acum vreau sa mai citesc despre piticotii vostri...

va rog daca puteti sa imi raspundeti si mie ca mai pe seara trebuie sa plecam si pana saptamana viitoare...

va pup!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

aa si am uitat sa va spun dar la zece luni si jumatate tot fara dinti suntem...inca mai asteptam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Aoleu, pe bune atata e la miniblu?
A noastra a fost 1.6 mil. (si tot mi se pare cam mult) si are cadru de protectie ca sa nu cada copilul mai mic din ea. De la magazinul de langa Liliana, Kid, habar n-am cum se cheama.
La noi e misto ca ni se pune pata pe rand cu cheltuitul aiurea, cand mie cand sotului. De ex. asta cu bicicleta a fost a lui. Eu am avut cu altele .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by locca

Aoleu, pe bune atata e la miniblu?
A noastra a fost 1.6 mil. (si tot mi se pare cam mult) si are cadru de protectie ca sa nu cada copilul mai mic din ea. De la magazinul de langa Liliana, Kid, habar n-am cum se cheama.
La noi e misto ca ni se pune pata pe rand cu cheltuitul aiurea, cand mie cand sotului. De ex. asta cu bicicleta a fost a lui. Eu am avut cu altele .

Jimi a zis ca ii ciopleste el cu mana lui o tricicleta ...ce face disperarea din om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Innaa, eu stiu ca ai voie cu caruciorul in avion. Ar fi absurd sa nu poti sa-l iei.

Mergi la inceput

Ruxandra sti sigur?
`pe bilete scrie asa: adultii au voie cate 25 kg, si bagaj de mana 7 kg iar copii cate 10 kg.

baniuesc ca nu e nevoie sa il impachetez...nu?

consortu´ zice sa nu mai luam carutul, dar...parca as mai iesi si eu cu fata prin parculet la plimbare...ca m-am saturat de masina.

Mergi la inceput

Mie mi-e dor de Ioana!!

a plecat de mult in vacanta? pe unde e ? --ca am pierdut subiectul...am vazut doar ca e in Spania...poate o fi pe-aproape!

ce ziceti de petrecerea pe care o propunea Ioana? Noi stam acasa de pe 24 august pana pe 16 septembrie!

Mergi la inceput