Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Foarte frumoasa petrecere, se vede clar ca toata lumea era fericita ca printesa a facut 1 an.

Si Petra e super, si mama si tata ei si toti invitatii, si cadourile

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Jadi bine ai mai venit fato pe-aici!
Spor la munci in continuare!

Codruta, vazut pozele, frumos, foarte frumos.

Ciorba eu o acresc cu rosii, in rest pun in ea ce am prin casa. Oricum la sfarsit tot le faram cu furculita si tot o chestie mai grosuta ii dau, asa ca nu stiu daca e ciorba sau ghiveci
Cat despre peste eu i-am dat pana acum numai file de salau proaspat, nu prea are oase. De la borcan fi'miu nu vrea sa manance decat fructe. Mi-e groaza de plecare in concediu.

La raport iesim cu un kk mai normal azi dimineata, uraaa! Si cu apetit mai mare.

Alina, felicitari pt. dintisor!

La capitolul adormit copilul mi-e teama ca e grava treaba la noi. Nu adoarme decat dupa ce suge nitel. Nu adoarme sugand, suge un pic, pe urma il pun in patut, il mangai pe spate de cateva ori si ma car din camera. Daca maraie mai tare ma intorc si reluam operatiunea, daca urla il dau jos din pat si mai merge putin prin casa, altfel adoarme singurel. Si noaptea am vazut ca adoarme la loc singur. Dar ce folos la mine ca tot ma trezesc cand se trezeste el, doar ca salvez unele drumuri in camera lui.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Hai ca schimb eu capitolul.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Capitol nou aici

Mergi la inceput