Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Dragele mele, copilul meu e crizat, nu mai razbesc cu el, vrea sa faca numai ce nu are voie sa faca, urla daca nu ii dai voie, tipa, e de speriat.Imi vine uneori sa-l bat asa tare ma enervez, nu mai pot, parca a luat-o razna.nu sta nici o secunda fara mine, nu are nici un pic de stare, cand e in pat vrea jos, cand e jos vrea in pat, se arunca din pat direct in cap, noroc ca suntem cu el tot timpul, altfel ar fi vai de el.Uneori ma sperie, cand e de dormit nu vrea sa doarma, majoritatea timpului plange pt ca nu-i convine ceva.Ati mai patit asa?Eu ma ingrijorez pt ca de cand ne-am intors acasa nnu-l mai recunosc, parca nu mai e copilul meu.Se pliciteste de orice foarte repede so nu mai stiu cu ce sa-i atrag atentia sa mai taca, nu-i mai suport plansul, ma dispera atata marait.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, Anca nu are nici o problema cu iarba.
Sta fara probleme.

Frati-sau in schimb, are o groaza de probleme: e cu ai mei la Olanesti si in loc sa bea apa de izvor, vrea Sprite; in loc de mancare normala vrea pizza.
Si la 2 ani cand l-am dus sus pe munte :'M-a intrebat ce etaj e acolo'.

Depinde de copil, ca eu zau ii cresc la fel pe amandoi.

Sa imi laud fata, mai are 1 dinte jos.
D'asta plangea fata, noi ii dadeam cu calgel sus, si ei i-a iesit dintele jos.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marinela, cred ca in lipsa ta bunica a stat numai cu el si.. l-a cam rasfatat. Sau i-au schimbat un pic programul.
Lasa ca il dai tu pe brazda iar: incearca si el, sa vada daca ii tine si cu tine.

Sau poate ii e frica mititelul ca vei pleca iar si vrea sa te tina lg. el.

Si Anca cand am venit de la mare, a avut un acces de razvratire.
Dar cu rabdare, am adus-o pe drumul cel bun.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cge, nu stiu cat de dor i-a fost de mine, ca in clipa cand am intrat in casa a sarit pa tat'su, lucru care recunosc ca m-a intristat, iar in privinta bunicii, da, ai dreptate, nici mancare nu si-a facut ca sa stea cu el, sa nu cumva sa cada sau sa pateasca ceva.Iar noaptea il pazea, si doua nopti nu a inchis ochii.Acum iar e la ei, ca nu mai reusesc sa fac nimik in prezenta lui, nici la baie nu mai ajung in timpul zilei.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Condoleante Gabi, nici nu stiu ce sa zic cuvintele orikum sunt de prisos.

Mary si noi am patit la fel cu Vladut cand ne-am intors din concediu(nu ca ar fi fost vreodata un copil cuminte) desi el a fost cu noi, dar cred ca se invatase cu taicasu si deh, cand ne-am intors taicasu si-a reluat programul de munca adika 8-20 la fel facea si el nu statea delok singur, numai pe mine, bocea, nu ii convenea nik samd....cam ce ai descris tu dar si-a revenit, adika mai ta si singur cat ii incalzesc mancare sau se joaca singur pe covor cateva minute.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gabi, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca! Ce veste teribila. Imi pare tare rau.

Tonnia, felicitari pt. baietelul nr. 2 si drum bun la mare! Eu am un feeling ca bebe doi va fi tot baiat, nu ma intrebati de ce, nici macar nu sunt gravida.

Kid, cred ca stiu despre ce baietel e vorba . Daca nu vor sa-i dea jucaria inapoi lui Matei le-o iau eu, explicandu-le ca e jucaria lu' fimiu si ca el o iubeste tare si ca o vrea inapoi.

Noi am fost plecati in weekend la munte. Pe langa faptul ca lui Matei i-a placut la nebunie iar eu nu m-am odihnit deloc, n-a vrut sa manance borcane de mancare. In general n-a vrut sa manance pt. ca nu i-am luat si scaunul de masa, i-am dat in carucior si nu l-am lasat sa-si bage mainile in mancare, dr. pt. care se punea pe urlat si nu mai vroia sa manance.

Mary, si al meu s-a cam obraznicit, cred ca din cauza ca a stat cu noi prea mult saptamana trecuta, cand sotul si-a luat liber si i-a facut toate poftele. Tipa, urla, da din picioare daca nu-i dau ce vrea.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fetelor, help rau de tot!!!

M-am impiedicat de ceva si am cazut lata. M-am sprijinit de mana dreapta insa vad ca pot sa o misc char daca ma doare cotul. Problema e ca am pete pe ochi, ca si cum m-as fi uitat prea mult la lumina. Observ ca sunt rotunde, ca si sum mi=ar incadra pupila. Poate sa fie de la cazatura sau de la prea mult uitat in ecran? Petele sunt mai mult pe ochiul stang. Si e senzatia ca se misca asa ca cam ametesc...Mi-e frica sa nu fie dezlipire de retina...Stiti ceva de asemenea manifestari?

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Gata, a trecut. Sorry de alarma

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, nu mai comparam copiii. ca al meu e tzaran-tzaran. ce sa stea pe asfalt? cum vede un petec de iarba, acolo se repede. e placerea lui. am fost la un gratar in week end la cineva la casa care avea gradina. pt ca-si udase incaltamintea din prima, l-am lasat in picioarele goale. si avem cu el o gramada de poze cu picioarele goale prin iarba sau pe dale, de zici ca are parinti iresponsabili. bine, chiar are...

cat despre copii care se "obraznicesc", nu ma speriati, ca am cosmaruri de frica ccc ca mi s-o "strica" baiatul. ca nu-mi vine sa cred ce cuminte e si parca tot astept momentul in care vraja se va rupe. mie mi-e teama si ca se "strica" si ca se maresc. poate se desteapta si ei si nu mai stau ca fraierushii intr-un loc sa se joace cuminte. dar probabil aveti dreptate si cu rasfatul bunicilor sau, in fine, cu schimbatul programului. ca ar fi mare coincidenta.

mai, dar parca nu-mi vine sa scriu mai nimic... familia lui gabi trece prin clipe groaznice acum...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Gabi, condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput