Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, acum am vazut! ca io scriu un mesaj si ma trezesc dupa o ora ca ar fi bine sa-l si trimit...
ma pregatisem sa-ti raspund sa-i scrii dr alina pe pm, dar bine ca s-a rezolvat.
(ce spaima ai tras...)

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Slaba activitate! Suntem pe pagina 2?

Raportam 4 dinti sus si 2 jos. Foarte interesant.

Stefan bea din nou laptic din canuta cu cioc. Deci a fost de la gingie criza. Cateva zile n-a vrut defel sa vada sticla. Bea 100 ml dimineata si 100ml seara. Titi completare seara si noaptea. Dimineata nu bea mai mult, in schimba papa de rupe.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

gabi,sincere condoleante! imi pare f rau.dumnezeu sa va dea putere!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete

Gabi,vai ce tristete ,sint alaturi de tine si dumnezeu sa il odhineasca in pace

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia feilictari pt bebe2 baietel
Meme felicitari pt bebe2 fetita

felicitari la toti bebeii care si_au sarbatorit lunita facem multi pupicei

Mari "felicitations ,bonne chance et bonne reussite"

felicitari la toti puiutii care sint iepurasi ,plimbareti......

Ioana vacanta placuta

Miflormersi pt urari si facem mii de pupicuri Anei

revin...................

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!

Azi am dus-o pe Petra cu ham. Aproape ca nu trebuie sa o tin. Merge bine si 50 m.
Bina ca s-a rezolvat Hildi cu bautul laptelui si felicitari pentru dintisori. La fel stam si noi, cred. Ca eu nu mai vad in gura la Petra nici cu frontala, vorba lui Ioana.
Sofia si eu bag sperieturi din astea, dar cu vinisoare rosii in ochi. Apar si iar dispar. Acum m-am linistit, ca in Grecia, unde am dormit mult au disparut.

Noapte buna!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bineinteles ca n-am scapat de o ploaie pe seara, vremea din jermanica nu se dezminte.

Veronica, mai urmeaza 2 dinti jos, apoi sus din nou.
Dana, ce mai gateste tatal tau?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Gabi, Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ca tot vorbeati de stricat copiii, al meu s-a stricat deja! Acum imi dau seama ce cuminte era odata... Face crize de personalitate foarte dese si de fiecare data cand nu-i dai ceva. Se arcuieste tot si urla ca apucatul. Parca il si vad peste 1 an dandu-se cu fundul de pamant prin magazine de mi se face pielea gaina. Sunt disperata ca nu stiu daca o sa fiu in stare sa-l dezvatz. Acum merge inca cu distragerea atentiei dar e din ce in ce mai greu de pacalit.

Cuscra, multumim mult de ochelari! Sunt super. Si Serban e de aceeasi parere, numai ca nu e de acord cu intrebuintarea: si-i smulge de la ochi, ii morfoleste bine si apoi ii arunca pe jos. Acelasi lucru se intampla cu palariutele de soare.Nu stiu cum sa-l mai pacalesc.

Ioana, concediu placut!

Noi plecam duminica la mare la bulgari impreuna cu Aura - Diafera. De abia astept. Acum m-am apucat sa fac lista ca m-a speriat Simona cu patania ei si eu sigur reactionez ca o isterica daca uit vreun bagaj al copilului acasa . Ma duc sa mai scriu ca mi-am amintit de capitolul medicamente pe care nu l-am creat.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

bag si eu repede un mesaj sa nu ma uitati.

Tonnia ai remercat lipsa mea . Distractie placuta la mare! Si felicitari pt baietelul nr 2!!!!

Vineri seara l-am asteptat pe tati la aeroport si ne-am pregatit nevoie mare... Apoi in we am fost plecati din Bucuresti, deci ioc internet... Faza aiurea e ca de la munca nu prea pot sa intru ca inca baga astia cursuri la greu in mine

Anto .

Gabi condoleante, suntem alaturi de tine.

In rest Vladut e cuminte.. in limite acceptabile . Mai maraie si el cateodata dar eu il rezolv cu suzeta. Tace instant si dupa 10 min de ca nou . Merge singur din ce in ce mai mult, are probleme la pragul de la sufragerie. Deja ma ocoleste cand il chem, e din ce in ce mai sigur pe el. Si pe afara si-a demonstrat talentel spre mandria mea . Ma tot gandesc sa fac o lista cu cate stie sa faca si nu reusesc... Bunica mea a zis ca stie prea multe ...

Ma duc ca mi se ard vinetele...

Ioana cusrca vacanta placuta! sa te gandesti si la mine cand te plimbi prin locurile alea frumoase

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput