Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 29
diana_n spune:
Listuta pentru Tooth Fairy:
1. Noelia
2. Petrut
3. Vladut
4. Nuka
5. Alexia
6. Iulia
Fetele, am numarat si cu aproximatie suntem 60 active, pai atunci 6 copilasi fara dinti inseamna 10%, as zice ca e ok si normal, nu?
Sotul meu are o teorie, ca de la alaptat nu i-au iesit dintii. Nu vrea sa intrerup (ieri imi batea apropouri ca a citit pe net de copii alaptati pana la 1 an si 2-3 luni) ci sa va intreb pe celelalte 5 fete daca mai alaptati. E cercetator fizician, si asta face toata ziua la serviciu, are idei si le verifica experimentand, iar acasa tot asa ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Simona8004 spune:
buna seara dragutelor!
azi ma gindeam la voi si voiam sa va intreb daca copii vostri ai luat-o "razna", dar citind am observat ca e totul normal la fata mea. si ea are cam aceleasi simptome, personalitate, vrea lucruri interzise, jos-sus si de fapt nici ea nu stie ce vrea sau unde vrea....si toate cele. deci si pe la case mare se mai intimpla. Gata m-am linistit. Cu mincarea nici nu ma mai stresez, trece fata si ea printr-o perioada in care nu vrea mincare, si eu ma chinui sa o indop. Doar ca nu mai am idei de mincare. daca aveti ceva idei trimiteti pe adresa comuna, va rog
.
Ioana vacanta placuta in continuare. Ehe, lasa ca si cu masina e frumos, putin mai obositor dar frumos. Cu avioanu nu poti vedea ce vezi cu masina. ![]()
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Simona8004 spune:
Simodina, stii, si eu ma gindeasc la aceeasi chestie cind povestesti de Serban. Nu stiu daca fetele sunt deacord cu asta, dar eu voi aplica deja urmatoare tehnica. Nu vreau sa ma trezesc cu ea in magazin ca ma face de ris cu arcuieli si cu tipete.
Eu voi aplica urmatoare chestie, cind vad ca face figuri de personalitate o voi lasa sa se descarce apoi voi sta de vroba cu ea. Niciodata nu e prea mica sa nu ma inteleaga, asa ca dupa toata faza cu plinsu ma voi duce la ea, o voi iubi si apoi imi va explica care este problema ei. Eu asa inteleg ca ea trebuie sa stie ca eu sunt cea care o creste si nu invers. Daca voi sari mereu si din orice sa o pup sau sa-i distrag atentia, asa va creste si va sti ca daca nu e pentru ea/el mami vine si imi arata ceva. Nu, a plinge (si mai mult de 10 sau cel mult 15 min nu plinge) e o smecherie la ei, dar in acelasi timp si o tehnica de control. In seara asta mi-a facut si mie o faza. Statea in carut si voia sus, da unde o duc eu ca aveam de urcat un deal si deja eram obosita, si i-am spus frumos ca sunt obosita si nu pot sa o duc si e mai bine pentru ea acolo. Si da-te la tipat , urlat si arcuit. S-a si lovit dar e treaba ei(lovitura nu exagerata, deci se putea sa o las, nu exagerez nici eu cu asta). Asta e parerea mea, nu trebuie nimeni sa o urmeze, daca considera ca e gresita.
Stiti, nu de mult (citea pagini in urma) spuneam ca fiecare mama stie ce e bun pentru puiutu ei.... asa ca fiecare face cum stie mai bine.
Va
pe toate ca stiu ca suntem cu IQ
emotional mai mare si ne descurcam cu chestii de astea ![]()
Eu va urez noapte buna si numai bine,
sper sa ne reauzim miine.
-ici la toate si la toti.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
moki spune:
Buna fetele!
Nu ma pot linisti, intr-adevar ingrozitor ceea ce i s-a intamplat lui Gabi..Nu am cuvinte, e greu sa consolezi pe cineva in asemenea situatie fiindca pierderea e infioratoare.Totusi, Gabi, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment greu si sa-i intaresti si pe cei dragi!
Si daca tot am bagat nasucul, sa va zic ca Mario e argint viu, mananca de sparge,absolut ORICE ii dam si la orice ora, face din ce in ce mai multi pasi singurel, face"PA", iar la progresele de vorbire adaugam un slab "MAA" care sper cat de curand ca se va transforma in "mama" ca pe ta-su il striga non-stop..
Eu il las intentionat descult pe jos cat mai des cu putinta,avand grija sa nu se raneasca, si eu as face acelasi lucru, dar macar la ei nu se pune...
Fetele cu dintisorii care se incapataneaza sa nu iasa, nu va faceti griji, toate sursele spun ca dintisorii iesiti la un an cel devreme, sunt cei mai sanatosi!
V-as lua pe fiecare in parte cu mesaje, dar cum e tarziu si mai am treburi inca,va pupacesc pe toate si urez sanatate maxima sarbatoritilor si normal, spor la nebunii!!!Yupiiiiiiiii!!!!!!!!!
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
romana spune:
Dragi mamici cu copii deja mari , azi-miine au si micutii un an.
Eu v-am mai citit ocazional, dar aveti uneori o viteza infernala in a umple pagini asa ca nu ma pot tine de voi.
Fetita mea Maria are 10 luni si are si ea doar 2 dinti. Dar nu-mi fac probleme deoarece in mod sigur o sa-i iasa si ceilalti . E bine ca maninca bucati de biscuiti si banana, asa ce mai conteaza cind o sa aiba dantura completa. Eu o alaptez, dar peste zi mai bea apa cu biberonul sau cu sticla cu cioc a fratilor ei , cu ce apuca la indemina, ca umbla in patru labe prin toata casa si are tentative sa umble si singura.
In privinta crizelor ... a inceput si ea sa le faca , cam de o luna. Si cind urla prinde niste inalte de te surzeste.
Am vazut ca doua mamici sint insarcinate din nou. Cam asa am fost si eu . Dupa primul copil , am ramas insarcinata cind el avea trei luni si ceva si uite asa intre primii doi baieti e o diferenta de un an si trei zile. Apoi cind mijlociul s-a mai cumintit, pe la sase luni, si a dormit toata noaptea am ramas insarcinata cu al treilea copil.
Acum sint fericita si obosita posesoare a unei gradinite de trei copilasi micuti, cel mare are 3 ani si o luna.
In cite saptamini sint insarcinate fetele? Va doresc sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Gabi : Condoleante pentru fratele tau. E ingrozitor sa pierzi pe cineva drag.
Nu am inteles prea bine. Ioana a plecat definitiv din tara sau e doar in vacanta.
In perioada asta calduroasa nici copiii mei nu se omoara cu mincatul. Azi i-am dat Mariei lapte dimineata, apoi pe la 12 legume cu carne, apoi iar lapte. Pe la 17 i-am dat mar copt amestecat cu orez doarece ne-am pricopsit toti cu o diaree, de fapt nu sint scaune dese ci doar moi. Nu stiu daca de la mincare sau de la gripa pe care am luat-o nu se stie de unde. Seara i-am mai dat lapte si pe la 21 i-am dat cereale de la milupa fara lapte , dar am pus eu lapte la dorna rosu. Nu a terminat mincarea din castronel la nici o masa dar am fost multumita ca a mincat totusi ceva.
Eu i-am mai dat si piine cu unt, almette cu piine. Ii plac mult biscuitii, iaurtul, banana. A baut si suc de mere, cu morcov si piersica facut de mine. I-am mai dat si iaurt in care am pus 3 lingurite de cereala milupa.
in privinta mese de prinz, legume cu carne: Nu ma complic sa-i fac specialitati deoarece oricum ajung toate la blender. Asa ca pun in oala sub presiune cit mai multe legume si carne de vita si intr-o jumatate de ora e gata mincarea.
Sper sa am timp sa va mai scriu.
Romana, Cristian -3 ani, 1 luna, Alin - 2 ani, 1 luna si Maria -10 luni
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Antoanela23 spune:
Diana, si noi suntem fara dintisori, am mai zis mai devreme.
Romana, tot respectul, eu nu ma vad facand fata la 3 spiridusi, ca sa nu mai zic 3 sarcini, nasteri, etc, am senzatia ca de abia ma descurc cu unul. Sa-ti traiasca printesa si cavalerii.
Pupici la fete si somn usor,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
diana_n spune:
Anto te rog frumos sa ma scuzi, m-a furat peisajul.
Listuta pentru Tooth Fairy:
1. Noelia
2. Petrut
3. Vladut
4. Nuka
5. Alexia
6. Iulia
7. Victor
..iar chestia cu Tooth Fairy sa stiti ca nu-i deplasata. Am vazut cu ochii mei 2 ani la rand cutie postala pentru Santa Claus in fata la posta americana, trebuie sa gasesc pe undeva si cea care ne intereseaza ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
hildegard, ce bine ca papa Stefan! felicitari pt dintisori! ![]()
ioana, vad ca ai tastarnitza pe orice meleaguri.
si eu care imi faceam griji ca ne parasesti pt o vreme...
simodina, dar diafera ce mai face? sa inteleg ca ii arde de plimbare.
concediu placut!
revin.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
romana, tu chiar esti mama-eroina. ![]()
ioana e plecata in vacanta. deocamdata, ca parc-o ia asa un dor de duca din cand in cand. si parc-o vad ca isi face bagajele si pleaca definitiv
, ca prea tot investigheaza.
zice ca e batrana, dar, cine stie? 
asa e, ioana? vezi cum stiu eu sa barfesc pe fatza?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video