Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 26
sofia_misicu spune:
Gabi, Dumnezeu sa-l primeasca! Multa putere voua, sa treceti peste soc si sa va ramana in minte amintirile placute si o tristete impacata... Nu am cuvinte
Nuka si Mama la Nuka
kristinutza spune:
gabi, ce veste teribila! 
dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua si pietenei lui multa putere!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Salut fetelor
. Va multumesc mult pentru urari
. Am ajuns in Munchen, miine plecam mai departe (dar urmatorul concediu il fac cu avionul
).
Tonnia, felicitari pentru bb2
, si distractie placuta la mare!
Vero, am trecut prin Arad (dar n-am stiut ca o sa trec) si m-am gindit mult la prajiturile tale
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Gabi, ce rau imi pare pentru fratele tau.
Condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca.
Putere multa si tie si familiei tale si prietenei lui.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Oooof, Gabi, ce groaznic! 

Sa ne rugam sa il odihneasca in pace si sa va vegheze pe toti de acolo de sus.
Imi imaginez ce e in sufletul parintilor vostri! Ingrozitor! Nu am cuvinte, sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste aceste momente
Si noi am suferit o pierdere grea de curand, ti se rupe sufletul in doua. Ofofof...
Hildegard spune:
Gabi, condoleante!
Ioana, sa-ti fie de oaie ca n-ai venit sau sa suni
.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
kid2003 spune:
Ce cautati pe pagina a doua??? Tz, tz...
Ieri am fost la niste prieteni in curte, Alex cumintzica (nu a mancat ieri mai nimic, cred ca de la caldura). Bucurie mare pe mine ca prietenii astia au un gazon impecabil, m-am gandit ca o sa ii placa sa patruleze pe iarba. Am pus-o pe iarba in fundut, ea era imbracata cu un maieu si cu pantalonasi scurti, si a inceput sa tremure de parca treceau 220 v prin ea. Apoi a deschis gura sa urle, dar nu iesea nici un sunet. A facut asa zisul spasm de plans..nu mai facuse de mult asta. Am luat-o repede dar s-a linistit greu. Ufff, ce figura e, uraste sa simta iarba pe ea, fata de oras ce este. Cand era mica am mai lasat-o dar atunci era cu pantaloni lungi. Cum i-am pus o patura pe gazon a stat linistita, cum iesea de pe patura incepea vaietul....Ati mai patit asa ceva?
Mi-e frica ca si de nisip se va speria...vom mai vedea asta.
kid2003 spune:
trebuia sa zic ca a patrulat fericita prin curte pana la urma, ocolind cu grija iarba. A mers in genunchii si palmele goale pe dalele de beton pline de praf, nu va zic cum arata caditza aseara de la genunchii ei de tigan. Pe beton e bine, pe iarba nu...Noroc ca erau dalele destul de fine si nu s-a iritat rau in genunchi, doar i-a murdarit bine.
marinela79 spune:
Gabi, condoleante si sa dea Dumnezeu sa va reveniti din soc, of,cat de dureros poate sa fie, sa aveti parte de liniste
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)