Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Gabi, Dumnezeu sa-l primeasca! Multa putere voua, sa treceti peste soc si sa va ramana in minte amintirile placute si o tristete impacata... Nu am cuvinte

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gabi, ce veste teribila!
dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua si pietenei lui multa putere!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor. Va multumesc mult pentru urari. Am ajuns in Munchen, miine plecam mai departe (dar urmatorul concediu il fac cu avionul).

Tonnia, felicitari pentru bb2, si distractie placuta la mare!
Vero, am trecut prin Arad (dar n-am stiut ca o sa trec) si m-am gindit mult la prajiturile tale.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ce rau imi pare pentru fratele tau.
Condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca.

Putere multa si tie si familiei tale si prietenei lui.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Oooof, Gabi, ce groaznic!
Sa ne rugam sa il odihneasca in pace si sa va vegheze pe toti de acolo de sus. Imi imaginez ce e in sufletul parintilor vostri! Ingrozitor! Nu am cuvinte, sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste aceste momente Si noi am suferit o pierdere grea de curand, ti se rupe sufletul in doua. Ofofof...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gabi, condoleante!

Ioana, sa-ti fie de oaie ca n-ai venit sau sa suni.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Ce cautati pe pagina a doua??? Tz, tz...

Ieri am fost la niste prieteni in curte, Alex cumintzica (nu a mancat ieri mai nimic, cred ca de la caldura). Bucurie mare pe mine ca prietenii astia au un gazon impecabil, m-am gandit ca o sa ii placa sa patruleze pe iarba. Am pus-o pe iarba in fundut, ea era imbracata cu un maieu si cu pantalonasi scurti, si a inceput sa tremure de parca treceau 220 v prin ea. Apoi a deschis gura sa urle, dar nu iesea nici un sunet. A facut asa zisul spasm de plans..nu mai facuse de mult asta. Am luat-o repede dar s-a linistit greu. Ufff, ce figura e, uraste sa simta iarba pe ea, fata de oras ce este. Cand era mica am mai lasat-o dar atunci era cu pantaloni lungi. Cum i-am pus o patura pe gazon a stat linistita, cum iesea de pe patura incepea vaietul....Ati mai patit asa ceva?
Mi-e frica ca si de nisip se va speria...vom mai vedea asta.

Mergi la inceput

trebuia sa zic ca a patrulat fericita prin curte pana la urma, ocolind cu grija iarba. A mers in genunchii si palmele goale pe dalele de beton pline de praf, nu va zic cum arata caditza aseara de la genunchii ei de tigan. Pe beton e bine, pe iarba nu...Noroc ca erau dalele destul de fine si nu s-a iritat rau in genunchi, doar i-a murdarit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Gabi, condoleante si sa dea Dumnezeu sa va reveniti din soc, of,cat de dureros poate sa fie, sa aveti parte de liniste

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput