Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 25
Carmi spune:
Gabi, imi pare foarte rau sa aud o asemenea veste.
Condoleante, suntem alaturi de tine.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Condoleante Gabi!! Of, of 

ce-i si cu viata asta!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
godzila spune:
Gabi, condoleante. Cati ani avea fratele tau? Avea familie? Imi pare tare rau.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
maddy77 spune:
Hilde,imi pare rau ca nu te ajuta nimeni...la mine mai vine soacra,mai sta cu copilul cand o rog,mama doar in vizita
si sotul vesnic plecat in delegatii
,asa ca si eu sunt mai mult ca si singura,copilul asta e toata ziua numai dupa fusta mea,s-a invatat o mamoasa si nu-mi place.
Roxica,eu ii pun 1 lingurita de glucoza la 100 ml ceai.Se gaseste la farmacie sub forma de praf.Pun in loc de zahar..si neindulcit nu-l bea.
Simona8004 spune:
Gabi, condoleante si Dumnezeu sa va intareasca in aceasta perioada.

Maddy 77, dar de ce e asa categoric dr cu premergatorul?????? pai la mine Maia a stat in el de la 5 luni si acum deja vrea sa mearg singura. bine nu stiu pentru alti, dar pentru simplu fapt ca era in el si se deplasa cind intr-o parte cind in alta, era fericirea ei. si sigur nu are nimic la coloana, ca asta ar fi problema. nu are absolut nimic. si cred ca mai sunt fete de aici care au folosit premergatorul. acum e si dupa cum crezi. Fiecare cum crede.
Eu am asistat si la cresterea unui copil roman adoptat de o familie de americani si in momentul in care ei au vazut ca copilul isi tine bine capu l-a si montat in premergator. si e sanatos tun baiatu, nu are nimic. si merge si drept. Ce am mai vazut la ei e ca copilutul sta in pat si indiferent de ce plnge nimeni nu merge la el decit mama sau tati, dar si aceasta vizita e facuta doar daca mama considera ca plinsul e unul care are nevoie asistenta, doar atat. si va pot spune ca copilul este foarte afectiv fata de mama, dar si fata de ceilalti din familie.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)