Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 29
karmenutza spune:
Neata!
Hai ca daca tot mai sunt pe acasa si nu am plecat la servici inca, sa mai scriu. Dupa aceea, oi mai vedea. Azi noapte, s-a culcat fii-mea pe la 12.30
. Dar nu a mai exersat peste noapte. Pe la 6 a mai facut o "pirueta" si s-a culcat la loc pana la 8.30.
Roxi, sa stii ca si Catalina vrea numai in brate si plange daca nu ma mai vede. Si striga dupa mine. Dar pe mine ma striga doar cand vrea in brate, sau papa, sau mai stiu eu ce. Printre plannsete. Cand e bine dispusa si se joaca, striga ta - ta.
Gina, super fain cu pitica ta ca merge asa de mica.
Cristina, tie iti da biscuiti, mie imi da suzeta. Vrea sa mi-o bage in gura. Cand incepe ea sa tipe, tip si eu ca ea sa o imit. Si cand ma aude cum fac, imi da suzeta, sa tac odata din gura
.
Catalina
Hildegard spune:
Roxi, eu zic ca dimensiunile sunt ok
.
Asa e felul lui ce sa-i faci
Steff are 80 cm si 9700. Ce sa fac?![]()
Si Stefan cateodata se ridica din carut sau se intoarce si tre' sa-l iau in brate
.Rinichii ma dor de moorrr.
La multi ani sotului tau
. Si sa dai poze cu tort.![]()
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
roxi23 spune:
KARMENUTZA tot pentru aceleasi motive ma striga si pe mine mama... ca in rest vb pe limba lui.
ALINA deci suntem pe aceeasi lungime de unda!
Mama ei de "S. A."...daca apare la 9 luni, cand dispare?
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
Hildegard spune:
Alinam, vai ca nu stiu ce sa-i mai fac la bomba asta de copil.Nu sta nici el la schimabt de pampers, la imbracat.Tot il pacalesc cu diverse lucrui ca jucarii nu vrea:tubul de nivea crema, seringa de plastic
, carioca....telecomanda, punga, sticla de plastic.
E ciudat, nu?
mai strig pe el....mai ii trag una peste caltabos
si tot asa.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
cge spune:
Cand se insoara ?

(vb. de S. A ca va disparea)
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
mai, a propos de invarteli la schimbat de pampersi, daca incerc sa-l schimb pe pat sau in alta parte, trebuie sa alerg dupa copil, ca nu sta neam. daca-l pun pe masuta de infasat, se apuca si maraie sau plange, dar nu misca! nu stiu care e faza, dar nici nu ma intreb prea mult. sunt fericita ca sta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
karmenutza spune:
Am uitat sa va spun, cand o spal la gurita dupa ce papa, face ca Vladut al Irinei, scoate limba sa o spal si pe limba. ![]()
Catalina
tangerine spune:
am intrat asa rapid sa spun FELICTARI tuturor piticilor pentru progrese;m-au impresionat mult cei care deja au facut primii pasi singurei-de fapt cred ca si mai mult reactia mamelor; eu sunt moarta de dor dupa pitica mea care e inca la miercurea ciuc; nu pot dormi, nu pot manca
am patit o treaba f nasola: bona mea s-a impiedicat intr-un canal inaltat in mijlocul drumului in asfaltare si are fractura de clavicula plus pareza cauzata de nerv intins la antebratul drept... doctorii i-au zis ca in timp si cu exercitii isi revine....prima evaluare ar fi peste 2 saptamani;nici nu stiu ce sa fac.. noroc ca pana in sept maria poate sta la ciuc la nevoie da nu prea pot sta eu fara ea... nu stiu daca sa caut ceva de backup sau sa astept sa vad cum evolueaza problema... chiar n-aveam de gand sa schimb bona si nici nu vreau sa se simta ca o lasam balta la prima greutate (nici nu e asta intentia noastra), dar ce ma fac daca nu isi revine intr-o luna jumatate?... intrebari, intrebari...
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
locca spune:
Hello ladies
Ramona, urata treaba cu bona. Te cred ca mori de dorul Mariei. Nu puteti aranja temporar sa vina cineva de la Ciuc aici sa stea cu ea?
Si piticul meu e pitic. Nu stiu cat de pitic ca ieri nu a fost chip sa-l masuram la dr. Acum 2 luni avea 72 cm. La greutate a iesit 10.500, deci isi merita atributul de biliform.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
ca veni vorba de masuratori, la 8 luni si 3 saptamani avem 11 kg 600 g si 77 cm! nu ma intrebati cu cine seamana asa inalt ....desi eu cred ca e de la tractiunile pe care le face la masa!!
Ramona, iti urez sa se faca bona bine...si tie cat mai multe zile de concediu ca sa te duci sa vezi pitica!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005