Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

'Neata la Piticodrom! Nu apuc sa intru mai des,mai bag cate un ochi,dar scriu invers proportional cu motricitatea lui Mario,adica pe cand apuc..

Si noi am facut acum doua zile primii (TREI) pasi singurel..Mario m-a luat prin surpridere,s-a desprins de scaunul meu de calculator de care se agatase si a luat-o singurel prin sufragerie..mare mi-a fost spaima,asa ca m-am aruncat dupa el,ca poate facea mai multi..

Mifloricico,bine-ai aparut pe ecrane...baga-ne si noua la borcan sa se conserve ceva aer de tara,ca tare avem nevoie!!

Am actualizat albumul meu ,poate se vad si pozele lui tati de la chef..cel mai tare e filmuletul cu fatza lui cand a intrat si au sarit pe el 30 de insi inarmati cu ochelari si goarne,dar nu-l pot pune nicicum ca e mare raaaau..

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.
La multi ani!Karola,Teodora,David,Alexiasi Andrei sa cresteti mari si fericiti!
Tonia dc. e in Brasov,se numeste Brebenaru Rodica si e la Policlinica cu plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata !

"La Multi Ani" sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti exact cum vor parintii vostri.

Sa imi laud fata care a inceput sa ne dea ea sa mancam. E asa scumpa, rupe din biscuitele ei si ne da si noua cate un pic, dupa care ne controleaza in gura sa vada daca am mancat tot.

Gina, felicitari Jessicai.
MiFloricico, ma bucur sa aud vesti de la voi. We asta noi eram liberi si va calcam pragul la casuta din povesti.
We viitor insa nu stim ce program vom mai avea. Oricum multumim mult de invitatie.
Ai vazut Ana este ok. Lasa ca au tot timpul din lume sa mearga in picioare. Ce atata graba !!
Anca de o sapt si-a dat drumul. Acum este exact ca Maria Ramonei acum o luna. Ne cocoseaza ca vrea sa mearga non-stop.
Iesim afara ca sa scapam de mers, dar si in carucior vrea in picioare.

Dana_Ch, o zi buna iti doresc. Vad ca ai inceput-o in forta.

De fapt, o zi buna la toata lumea.

Si cu budinca de cacao cum ramane ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Gabi,am uitat sa te-ntreb,pe tine ce te-a determinat sa mergi la copro?

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

felicitari Marioooooo!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Asa, la subiectul cu petrecerea de 1 an, noi vrem sa o facem la un loc de joaca ptr copii.
La noi vor fi mai multi copii, ca va avea invitati si Victor.

Si ptr. adulti va fi ceva gen bufet suedez.
Nu mai vreau ceva atat de formal ca la botez.
Oricum locul de joaca e de fapt o casa cu curte cu ceva topogane, leagane.
Eu nu sunt in stare sa organizez o petrecere atat de mare acasa: ar trebui sa stau o saptamana numai in pregatiri/sarbatoriri.

Voi la ce v-ati gandit ?

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Bianca, ce face Milan ? Cum se mai simte ?

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Cristina, multumesc de intrebare.
Milan este mult mai bine...nu a mai facut febra, dar cred ca il mai doare in gat pt ca tot nu prea vrea sa manance. Si-a amintit de vremurile bune cand manca doar lapte si vrea sa o tina tot asa! il mai dau cu solutie pt afte...doar ca nu mai vrea deloc sa mai deschida gura dupa aia, deci nu se pune problema sa ii dau inainte de masa. azi vom avea si o tentativa de iesit in parc...nu cred ca mai este contagios.

legat de petrecerea de 1 an, am fost la una intr-un soi de restaurant pt pitici cu loc de joaca in lacul tei parca si a fost cum spui tu...bufet suedez pt parinti si separat pt copii ! fetita era insa muuult mai mare!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

DIANA NICI dARIUS NU BEA LICHIDE! De nici un fel. Decat lapte. Ii mai dau fortat apa ...dar bea o gura -doua si gata... de aceea ii dau lapte la greu! Cred ca bea in jur de 7-800 ml/zi.
IOANA asa e cu lumea...si pe mine ma enerveaza cand ma intreaBA "si cum, nu face cutare lucru? Pai fi-miu cand avea 4 luni...etc etc"
Felicitari lui DRAGOS al ALINEI
JESSICA MERGE IN PICIOARE NESUSTINUTA LA 9 LUNI!!!!!!! Bravo mai domnisorico! DE 100 de ori bravoooo!
ALINA si Darius "baga" biscuiti, pufuleti, covrigi la greu. sper sa nu le faca rau....insa la cat de rasfatat si dependsent de mine este bebelul meu....pufuletii/biscuitii/covrigii sunt singura mea salvare...sta linistit si rontaie la ei si cand ii termina spune aa...si daca nu ii dau incepe sa planga...asa ca...ii dau....
Pupici si lui bb MILAN sa treaca bubitele

Fetelor hai sa va spun: sunt dispeeerata!
Fiul meu cel drag si cuminte de 2 zile a luat-o razna! daca il las jos din brate sau dispar din campul sau vizual se pune pe un plans...cu vorbe...si spune mama la greu. Doar cand plange! O iau razna! Cand iesim afara se intoarce in carucior si se uita la mine si incepe iar sa planga si sa spuna mama... Il iau in brate si gata! si uite asa plimb caruciorul cu o mana si copilul in brate...in cealalta mana...Si daca va mai spun ca am si o discopatie lombara...cred ca va imaginati ce bine imi e! nu vrea la nimeni! nici macar cu taica-su nu vrea sa stea! ce sa fac?
A si era sa uit. mai sunt bebei de 9 luni cu doar 70 cm? Eu l-am nascut cu 50 cm si 2850g. Acum la 9 luni are 70 cm si 8600 gr. ce parere aveti?

si nu in ultimul rand felicitari si LA MULTI ANI bebeilor nascuti azi!
Off topic: azi este ziua si sotului meu. Si am vrut sa ii fac tort, nu sa ii cumpar. Mai am sa il ornez si gata. Va trimit poze si va invit la o bucata de tort.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxi daca si al tau papa e ok, ca stiu ca tu esti foarte atenta cu ce papa bb, la fel si al meu ...sa stea linistit bag pufuleti, sa il skimb de pampers ii dau 2 pufuleti, vigantolul mai nou pe pufuleti ca nu mai vrea delok altfel, nu deskide gura, nu sta la skimbat pampers si in plus si al meu face la fel adika nu sta delok singur, doar cu masa, in carut aveam aceesi problema vrea in brate da eu ii cumpar o punga de pufuleti si uita hehehe ....da parca aici citisem ca la 9 luni reapare "separation anxiety" ......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput