Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,am scris ceva mai devreme un mesaj si mi s-a intamplat si mie sa se duca "pe apa sambetei"...
Felicitari tuturor bebelusilor pentru marile progrese!
Micutei noastre Ii iese cel de-al 3-lea dintisor de jos iar astazi 13 iulie la noi este bucurie mare!

Jessica a inceput sa mearga !

Ea a inceput exersarea mentinerii balantei incepand cu 8 iunie (la 8 luni si se poate vedea intruna din pozele sale de atunci.).
Pana zilele trecute, ne trezeam cu ea in piciare nesustinuta si ne uimeam cat timp reuseste sa stea.
Cadea, iar se ridica,mergea pe langa pat sustinanduse de el cu varfurile degetelelor,si uite asa au urmat trante dupa trante...
Astazi am pus-o in mijlocul camerei cum obisnuesc in ultimile 3 zile i-am dat drumul, i-am intins bratele si i-am spus" Jessica hai la mama".
Nu ma asteptam, insa a mers cativa pasi buni, iar cand ma asteptam ca o sa cada - Minune! -

A ramas tot in piciare fericita de realizarea sa!

Efectiv ,nuuu-mi vine a crede ochilor cand vad "galusca" asta mica si scumpa pe piciorusele ei...E mare minune!

Tata imi povestea ca eu tot asa repede am inceput sa merg.
Multe din amintirile sale timpul, a reusit sa i le stearga insa, aceasta s-a dovedit ca a ramas una vie si tare speciala pentru inima lui.
Realizez pentru a doua oara in viata cat de frumoase sunt aceste momente!
Nu am mai reusit sa pun poze cu ea acum la 9 luni, insa cand timpul imi va permite am sa mai adaug cateva sa ne vedeti si voi cum am crescut.
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Piticii mei dorm , asa ca am putin timp la dispozitie sa va mai spun ceva despre noi .

Am facut in cele din urma o coprocultura la scaunele lor si , desi ma asteptam sa nu iasa nimic , surpriza fu pe masura : lamblia prezenta la amindoi . Dr . mi-a dat tratament cu tinctura de propolis doar pt Mihnea , Tudor e prea mic si nu i-a recomandat nimic . Cu toate astea el e cel care are in continuare scaune nu chiar atit de moi , dar muuulte (6-7 pe zi).Pofta de mincare are , i-a revenit si lui Mihnea (dar imi cere dimineata la trezire lapte si stiu ca nu e bine ).Acum stau si ma intreb ce rezolv daca ia tratament numai unul dintre ei ?

Azi am vazut ca lui Tudor i-a crapat gingia si la cel de-al doilea dinte .Si el merge tinut doar de o mina , iar de vreo 2 zile a inceput sa misune in 4 labe prin toata casa .Nici el nu prea bea lichide multe .Sucul e in topul preferintelor si chiar isi tine singur sticluta .Pe cea cu lapte nu vrea sa o tina singur .

Saptamina trecuta au stat 2 zile cu bunica si au fost foarte cuminti .Noi am avut o cununie civila si ziua de nastere a unui cumatru .Simbata asta mergem la o nunta si iar vor ramine cu bunica .Ce m-a impresionat pe mine a fost reactia lui Mihnea cind ne-am intors acasa .A exclamat de bucurie spunind mama , tata pe un ton ce nu vi-l pot descrie , apoi a venit la mine si m-a imbratisat si mi-a dat un

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara zanelor!!!
Traiesc.
Dar n-am avut net zilele-astea si sambata plec din nou la tara inca o luna! Marea recuperare va urma de-abia dupa aceea!
Asa ca acum sunt in plop cu absolut toate noutatile ceea ce ma enerveaza la culme; maine poate mai intru un pic dar nu garantez pt. ca am de facut bagajele pentru poimaine, Ana are o musafira, o fetita de 8 luni Arina si tot maine e ziua socrului meu si vom merge la resto cu tot cu Ana; asa ca timpul e dramuit la marele fix!
Sper ca sunteti bine cu toatele!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Stati sa mai scriu repede ceva!
Azi e 13 (inca 10 minute) deci e ziua lui Matei al Ruxandrei! LA MULTI ANI!!!
LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti ai zilei!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Pentru Antoine un mare de la Ana!!!
In alta ordine de idei, Ana mea tot nu merge; si ca urmare a venit doctorita in vizita si ne-a recomandat un consult ortopedic; exact de-acum Jianu de la Medicover nu mai profeseaza asa ca am mers la Stamate de la Budimex; i-am facut fetii ecografie la picioare si consult si mi-au spus ca totul e absolut ok si sa las fata in pace, sa mearga cand o vrea ea; m-am linistit si eu ca eram un pic stresata pe tema asta;
Si in cu totul alta ordine de idei daca nu ma vizitati nici acum la tara ma supar rau de tot! Haideti mai fetelor ca-i frumos si aer curat! Week-end-ul viitor sunt doar eu cu mama, cine se inscrie? Si mama e de treaba! Vorbim la telefon!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Noapte buna zanelor!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Gata fetelor,
Astazi la masa i-am facut micutei ceva poze sa vedeti si voi ce figura este!
Trebuie sa va impartasesc ca, pe cand avea aproape 8 luni intruna din zile la masa i-am dat o feliutza de castravete sa vedem cum reactioneaza iar rezultatul a fost ca, nu s-a lasat pana n-a terminat-o...
Adora castavetii!
De atunci au urmat muuulte alte felii...
Ori de cate ori ii dau papica intotdeauna incepe cu ei.
Cand plange si nu-i nici un chip de potolit ii dau cate o felie si este cea mai fericita din lume.Scap ieftin
As fi vrut sa-i fac poze sa vedeti si cum a inceput sa mearga insa, ramane pe datile viitoare.
Acum doarme "bustean".

O puteti vedea AICI
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata buna!

noi tot mai rar intram pe la voi,dupa cum a-ti observat,nu mai fac fata cu toata treaba pe care o am si mai ales ca in ultimul tip lucas nu a fost in cea mai buna forma,a aut si febra si putin rosu in gat mai ale ca e un smiorcait de numa.
dr zice ca iasa alti dinti care nu stiu ca nu prea pot sa vad cum trebuie,cred ca cei de sus,saracul de el dintele si saptamana pai cum sa nu fie marait.
eu sunt terminata,ma duc sa-mi fac un cafei ca am dormit in 2 reprize3 ore si respectiv 2

pe toate ca sunteti fete faine

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
de doua zile ma chinui sa scriu un mesaj, sa nu radeti de mine dar aproape reusisem si a inceput sa tune sa fulgere si sa trasneasca si instinctiv am inkis calculatorul, ete nah imi e frica de descarcarile astea .....

am vazut ca s-a tot vorbit de papucei, eu i-am luat mereu dupa "fatza" si toti au talpa rigida, am gresit ,asta e.

Despre budinci ...mama ce bine suna, trebuie incercat.

Acum am si eu o problema, al meu bb manaca in disperare covrigei, pufuleti si biscuiti, initial biscuiti i-am luat nestle, a papat o perioada acum nu mai vrea, vrea copilul biscuiti de 1 leu pachetul, iar de pufuleti nu va zic, ar rontai toata ziua, intrebarea mea este poate sa ii faka rau? adika pufuletii astia sunt malai cu ulei ..... oare e rau???? de biscuiti chiar nu stiu ce sa zic, dar banuiesc ca la pretul asta au margarina la greu , faina ... zahar.

Miflore relaxare plakuta la tzara :)

Gina mare realizare pe voi, bravo frumoasei Jessica.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am revenit sa urez la multi ani :Karola, David, Alexia, Andrei si nu in ultimul rand frumoasei Teodora Sara cu pupici de la Vladut.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata.
Intru si eu acum sa va salut, nu am mai putut intra caci niste trebi gospodaresti m-au retinut.
La multi ani pt toti sarbatoritii!
Azi Alexia implineste 9 luni, cum trece timpul, nici nu-mi vine sa cred!Chiar acu ma gandeam la ziua in care s-a nascut.Ce emotii!

poze

Mergi la inceput