Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mie mi-a placut reteta Dianei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si mie!! Eram cat pe ce sa o notez

Vero, sper ca nu te-ai suparat.
Asa suntem noi pe aici fiecare ne dam cu parerea, ptr. copilul propriu fiecare mama decide.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina, multumim pentru reteta. Mai ca m-as apuca azi s-o fac. Nici cea a Dianei30 nu este rea
Diana_n, deci m-am mirat degeaba, daca si in alte locuri se practica chestia cu dentistul la pitici-mici-mici. De fapt, ceea ce m-a mirat cel mai tare a fost faptul ca ne-a zis sa venim cu el chiar daca n-are dinti. Dar el are doi micutzi.
Anya20, bine ca te-ai linistit cu rmn-ul, ma bucur mult pentru tine.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, Hilde, sper ca nu te-ai suparat
Recitind mesajul pe care l-am scris mi-am dat seama ca e cam sec, nu vreau sa sune asa...are dreptate Cristina, cred ca fiecare mama simte ce-i mai bine pentru puiul ei...asa ca tu trebuie sa faci asa cum iti dicteaza inima. Si la cum te stiu de gospodina, cred ca Stef are toate sansele sa fie un copil tare fericit si bine hranit! Da-i si budinca la plic, oricum la ce porcarii mai ling ei de pe jos, cred ca o data pe luna nu are ce sa-i faca, nu?
uite o pentru tine si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

pentru ANYA! Bravo pentru rezultatul bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Pupam toti copilutzii si mamicile lor!

Am intrat doar sa va spun ca sunt pe directzia buna. In ciuda faptului ca intre timp Ilincai i-a mai iesit un dinte (cu cantec) si a facut amigdalita si varicela. Nu va mai scriu peste ce pediatra am dat (printre altele specializata in alergologie) care, dupa consult mi-a spus ca bubitzele i-au iesit de caldura si de la febra mare (39,5)!!!!
In fine, suntem pe trecute cu bubele. Avem trei dintzi jumate si programare la prima consultatie stomatologica.
Mie mi s-a anuntat data concursului pentru 15 septembrie deci ne-am schimbat complet planurile de vacanta. Am anulat cununia religioasa si nu mai venim vara asta in Romania (sorry pentru fetele din Cluj si Bucuresti). Am decis in schimb sa ma odihnesc in luna august si ca urmare dupa 16 august Ilinca se reintoarce la cresa dimineata.
Sotului ii pregatesc o surpriza placuta pentru ziua lui

Felicitari tuturor umblaretzilor! Si mai ales lui Simon!

Va las acum si va doresc o vara frumoasa. Ne reauzim la sfarsitul lui septembrie.

Pupici,

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, jur ca imi place la nebunie sa va citesc; f interesante chestii aud de la voi; dar daca as sta toata ziua sa va citesc as ajunge la sapa de lemn ...prea mult gagici...

Diana ; mortala reteta ta de budinca...am ras cu lacrimi.

Ina, dar unde dispari dragut-o de-ti iei ramas bun pe asa bucata de timp? Ma bucur sa aud ca sunteti bine, mai ales ca vrei sa-i faci surpriza sotului de ziua lui; excelent!

Kid, si eu ii fac petrecere acasa lui Simon; asa am facut si lui Stefan la 1 an si a fost perfect; mi se par prea mici pt alte complicatii; la 2 ani mai vorbim.

Hilde, daca apartamentul are minim 3 camere incapeti cu totii!

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Declar subiectul cu budinca de vanilie inchis.
Asa o fi cum ziceti voi

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Deschidem subiectul: budinca de cacao!

Dupa ce l-am indopat bine la pranz, lucrurile stau astfel: la 18: 30 ml lapte, dupa baie: nada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia, mie mi s-a spus de 3 dr.pediatri ca, cacaua este excitant si nu este voie nimic ce contine cacao.
Este voie vanilie

Dana,

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput