Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Diana, si al meu suge titi.Bea ceai in rest si suc de porto...dar are zile cand vrea numai titi
Ioana, las-o incolo de lume. Asa ma enerveaza chestia asta "cu lumea" de zici ca lumea ne-a facut si ea ne da totul....brrrrr!!!
Daca ar fi sa ne luam dupa lume am ajunge la sapa e lemn. Te invidiaza daca vede ca stai bine...si nu-ti lipsesta nika. Te-ar manca de vie de ciuda si invidie "lumea" nu alta.....sau daca te intelegi cu sotul, esti fericita, ai copil sanatos...ce mai, si altele.

Cristina
, dar zaharul vaniliat n-are E-uri????

totul e cu euri...nu le mai dam nika. odata tot vor manca ca si noi, nu?
Ce atata teama!

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumim de reteta Cristina.
Si eu fac o budinca delicioasa.Sa va dau reteta:200gr iaurt,4 masuri de 8cereale nestle.Mod de preparare:se scoate iaurtul din frigider,se desface capacul,se iau cerealele,se masoara,se amesteca cu iaurtul.Daca nu sunteti prea obosite dupa atata munca se da copilului sa manance.
Mihnea masa asta de iaurt sau budinci o manca pe afara unde orice e delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina (cge) hai ca ma faci sa plang...m-ai induiosat.
Veronica - nu te apuca de budinci la plic si alte astfel de "mancaruri". Mai intai citeste ce scrie pe plic (coloranti, conservanti, arome etc) si o sa-ti treaca si tie pofta. Toate astea sunt alergene sau pot sa-i dea in cel mai fericit caz o diaree. Mai ales ca daca vrei, poti sa-i faci tu budinca in casa.
E adevarat ca pana la urma tot or sa manance si E-uri, dar una e sa le dam la 8 luni (mai ales cu buna stiinta)si alta dupa 1-2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Bine Kid o sa il laud si mai mult pe Alberto de acum dar eu credeam ca deja il laud cam mult aici in ultima vreme,nu? Oricum mi-am insusit si o sa perseverez cu laudele!

Ioana noi venim in 24 iulie in Romania si stam pina in 20 august. Nici nu concep sa nu o vedem pe Miruna, si asa noi mergem printre altele si citeva zile la munte la Durau asa ca sper sa gasim o posibilitate sa ne intilnim si cu Mirunica, OK?

Cristina(cge) mersi pentru reteta, o sa incerc si eu.

Toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hilde, eu nu i-as da deloc budinca de la plic, nu cred ca e sanatoasa pentru copii. Eu am incercat sa fac mai demult si mi s-a parut chimica, nu are nimic din gustul de budinca cu vanilie pe care mi-o facea bunica in copilarie. Reteta Cristinei suna foarte bine si macar e naturala. Uita-te pe plic la ingrediente, prafurile alea nu sunt prea naturale.
Recunosc ca ma mai spurc la Danette cu vanilie dar nu o sa ii dau Alexandrei asa ceva pana mult mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tocmai mi-am indopat copilul si acum am mustrari de constiinta. Dupa borcanasul de 200 gr i-am dat un iaurt de 100 gr si acum are o burtaaaa si parca e mai trist. Simt ca l-am indopat...n-a mancat niciodata 300 gr. Sa vad ce mai urmeaza...

Anya, ai dreptate, cred ca el asa e si n-ar trebui sa ma inversunez atat. Ce bine ca a iesit RMNul ca lumea!

Ioana, deci Miruna nu vorbeste?! n-are nimic, important e ca e sanatoasa!

Karmenutza, da, asta ar fi o solutie, sa repet ce-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

daca zaharul vanilat are E-uri atunci folosesti, cum a zis Cristina, batoanele de vanilie care sunt 100% naturale, le gasesti la supermarket. Dar cred ca zaharul vanilat are vanilina, extractul de vanilie, care e folosit si in cerealele Nestle si in unele borcanase. S-ar putea sa ma insel si sa aiba si zaharul vanilat E-uri, nu o sa ii dau nici d-asta, ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Dr. Alina (Anya20) ma bucur ca analiza a iesit bine. Sanatate multa si s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Karmenutza stiu si eu bine cum e cu dormitul in scaunul de masina. Pana la 8 luni a dormit la amiaza doar acolo. Am asteptat sa-si faca absolut necesar somnul de amiaza incat sa nu-i mai pese unde-l culc si a functionat din prima. Acum doarme in patutul lui de parca ar fi facut-o dintotdeauna.
Carmi si Petrut are asigurare dentala de la nastere, mi s-a parut ciudat s-o facem, dar la fel se recomanda primul consult la 6 luni. O sa astept totusi sa-i iasa primul dinte si apoi mergem.

Am mai citit de pe site-urile americane si am gasit, printre alte chestii de bun simt:
- la 9 luni se intoarce "separation anxiety", atinge maximul intre 10 si 18 luni, apoi dispare
- cel mai bun mod de a preveni orice fel de imbolnavire e sa-i spalam pe manute des

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua fetele,

Raportam azi primul coltisor
Anya ne bucuram ca analizele au iesit ok si speram sa te faci repede bine.
Nici eu nu i-as da budinca de la plic, de fapt nici nu-mi place, in schimb tare buna mi s-a parut reteta Cristinei. Am sa o incerc si eu.
Copilul meu acum sare in jumper de zor si am si eu timp sa recuperez din urma.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput