Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 24
Hildegard spune:
Diana, aia din plic.
Da ce are?
Daca ii place...nu cred ca e asa de periculoasa
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
cge spune:
Cred ca budincile/cremele de la plic au cam multe E-uri.
Eu fac crema de vanilie cu oua si lapte normal la microunde. E super rapida, si nici nu se prinde, nu trebuie amestecat.
Daca vreti caut reteta si v-o dau.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Carmi spune:
Cristina, eu vreau reteta, suna bine facut la microunde.![]()
Saru´mana anticipat.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Diana30 spune:
Si eu cred ca-i mai sanatoasa budinca facuta in casa,dar daca are albus e voie sa le dam?
Fetelor,la ml de lapte/zi se pune si iaurtul sau doar laptele lapte?Ca eu habar n-am cat lapte bea Mihnea.In general "serveste" tzitzi seara la culcare,o data noaptea si dimineata.Uneori mai bea si o data in timpul zilei,mai ales daca-i prea obosit si nu doarme altfel.
Fetele care alapteaza,voi cum procedati?
A,mai am o problema .Nu vrea sa bea apa/ceai/suc.In afara de lapte de la tzitzi el alt lichid nu bea,ceea ce pe caldurile astea mi se pare alarmant.Bea 2,3 guri de apa din pahar.Mai este vreun copil asa camila ca al meu?
Ioana75 spune:
Cristina, daca dai reteta care se face la microunda, o fac si eu (va fi prima prajitura facuta de mine
).
Diana lui Mihnea, sa va fie de bine zugravitul.
Kristina, pe mine ma distreaza lumea fara copii care se mira ca Miruna nu vorbeste, si ma asigura ca la un an sigur o sa vorbeasca
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Asa
crema de vanilie :
2 galbenusuri, 1/4 l lapte, 50 gr. zahar pudra, 1/2 baton vanilie sau 1-2 pliculete zahar vanilat, eventual o lingurita de faina
Mod Preparare:
1.Se fierbe laptele cu vanilia si se lasa la racit.
2.La robot/mixer se amesteca galbenusurile cu zaharul pina cind amestecul devine spumos.
3. Laptele racit se varsa peste oua, si se amesteca si el la robot.
4. Amestecul asta se baga la microunde, nu stiu exact cat pana cand se ingroasa crema.
Se poate adauga si o lingura de faina, cind se amesteca ouale si zaharul, pentru ingrosarea mai mult a cremei.
Cristina,
Sefii Casei
Anya20 spune:
Roxi - multumesc 
Tonnia - cred ca Dinu mananca bine, ca si calitate; cu cantitatea sunt ceva probleme. Daca esti nelinistita, fa-i o hemograma (nu stiu daca ii dai deja fier) si eventual si un examen coproparazitologic.
In alta ordine de idei, eu retin ca asa a fost el de "mic", mai putin mancacios (poate si din cauza infectiei urinare pe care a avut-o), asa ca lasa-l sa manance cat vrea el si ce vrea. E drept ca e de datoria ta sa incerci cu de toate, dar nu-l forta. Indopatul nu da succese, iar cu timpul poate prinde o aversiune fata de mancare in general. Te inteleg si cred ca uneori iti vine sa-ti iei lumea in cap cand vezi ca te chinui degeaba. Dar inafara de faptul ca te consumi si te enervezi, nu rezolvi mare lucru.
Eu am luat azi rezultatul la RMN si este in limite normale. Deja ma simt mai bine si cred ca in cateva zile o sa-mi revin.
Anya20 spune:
A, Tonnia, si eu cand vad "locca" imi vine in minte tot melodia aia...De mult am vrut sa spun ![]()
cge spune:
Ce ma bucur ptr tine, mama Anyei. Bravoo !!
Tinem pumnii ca in cateva zile sa fii ca "noua".
Sa stii ca si mie imi curgeau lacrimile cand i-am dat prima data biberon Ancutei. E drept ca ea avea decat 1 luna atunci.
Cristina,
Sefii Casei