Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata, dragelor!
dau si eu din coada din cand in cand ca sa vedeti ca mai misc.
Intre timp copila a facut 10 luni. Si tot fara dinti.
Sper sa apuc sa va spun toate prostioarele pe care le-a facut de ziua ei (evident,nu acum!).
Am mutat copila in camera cu calculatorul asa ca iau o portie mai mica de net (caci nu mai pot sta pe DC cat doarme fata). Nu mai puteam, trebuia sa revin la patul normal ca intepenisem de dormit pe canapea (verificat: daca dormim in aceeasi camera cu copila se trezeste noaptea de 2-3 ori, iar daca e singura in camera - doar o data, ca sa manance)
Kidule, m-ai dezamagit la maxim: auzi, sa uiti tu lucrusoarele acasa si sa ratezi un pretext de shopping la Brasov! Chiar nu ma asteptam la asta din partea ta!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mariana, da ..ai dreptate cu petrecerile. Acusica vin....oare cum oi organiza la bloc, in apartament daca am vreo10-15 perc. Le-oi chema pe rand toata saptamana
Eu vreau sa fie ceva sepcial petrecerea de 1 an al lui Stefan...dar mai e pana atunci.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, la masa aia de fructe sau de dupa amiaza (aia de iaurt) ai incercat sa-i dai mai mult de 125 g? Ma gandesc ca daca lui ii place pranzul cel mai tare, da-i doua pranzuri. Adica inlocuieste masa aia de iaurt tot cu mancare de pranz. Daca asta ii place, asta da-i. Fruuctele nu cred ca e bine sa le inlocuiesti dar iaurtul...sau daca tii neaparat, pune-i o lingurita, doua de iaurt in masa de dupa amiaza pe care o faci la fel ca pranzul. Asta e doar parerea mea. Stiu ca si Ioana intr-un timp ii dadea doar ce-i placea ei, acelasi meniu toata ziua. Aia de pranz mi se pare cea mai potrivita cantitativ, cat si calitativ.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Kid-ule l-ai uitat pe Alberto care e drept mai mare dar care merge cam de mai bine de 3 saptamini singurel! Sorry pentru aceasta mentiune dar pentru corectitutinea listutei care ai facut-o am facut precizarea asta ca deh, fiecare cioara isi lauda puii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor! La multi ani Matei (locca), Bianca-Isabelle (maddy77), Alexandra Ana (doruletz), Briana Maria (catush), Alexandra (flavia2904)!

Bianca, sanatate multa lui bb Milan!
Vio, felicitari si succes mult mai departe!
Dana Lucia, ok. Mai zi odata cind veniti si cind plecati (noi pe 22 iulie o ducem pe Miruna la Boston). Sa traiesti (ca ai scris lista de sarbatoriti).
Mariana, felicitari pentru pasi! Sint mai multi mergareti pe-aici, sa nu-l uitam si pe ginerica, Vladut al Irinei.
Antonia, sa-mi dau si eu cu parerea: eu i-as mai baga mincare la ora 18; o brinza cu mamaliguta, brinza cu fructe, cereale cu iaurt, etc (ceva mai consistent).
Carmi, succes la dentist!
Veronica, felicitari pentru dimensiuni, si pentru ca ati lasat-o masca pe dr.

Eu ma distrez foarte bine cu Miruna; se suie in poang si se aseaza normal, cu fata la tv, si ia telecomanda in mina - sintem 100% siguri ca e copilul nostru. Ii place mult sa se joace cu apa, si la dush, si la chiuveta, e foarte preocupata sa "prinda" apa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dana_lucia, vina mea!!! Dar vezi ca nu l-ai laudat pe Alberto destul ca sa imi intre si mie in cap! Baga mai des laude la adresa lui, voinicelul.
Pai daca tot fac listuta, spuneti care sunt bebeii care deja se deplaseaza singurei sau cu ajutor minim (de genul o manutza sau tinandu-se de mobila).
alex a inceput timid sa faca pasi in laterala, in patut, tinandu-se, dar nu pot sa zic ca merge...
Pupici voiniceilor si copiilor nostri destepti si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma tot gandesc si eu la petrecerea de un an. vreau sa-i tai motul atunci (nu stiu daca produce copilul meu par cat de un mot...). si sunt din ce in ce mai convinsa ca va fi la restaurant. in nici un caz nu am loc in apartament si nici nu stiu sa fac manacarica buna si servita ca la restaurant.

radu ma uimeste, merge binisor tinut de amandoua mainile. aproape ca de-abia il tin. dar inca nu vrea sa mearga de-o singura mana, ii e frica.
se joaca muuult timp singur. il las pe jos si patruleaza prin casa de-a busilea. se joaca f frumos si nu prea ma baga in seama.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mamici grozave,

Care a dat budinca de vanilie la bebeloi.
mie dr. mi-a zis ca se poate.
E ok zic eu.

Seara ii fac mamaliga cu branza si smantana sa vad daca papa.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a, mi-am amintit o faza. avea radu 8 luni. si o cunostinta ma intreaba: "merge singur in picioare?". zambesc si spun ca nu. atunci persoana respectiva pleaca capul a compatimire si ma incurajeaza: "lasa, mama, ca o merge si el mai incolo". m-a si amuzat. nu-mi pusesem problema sa am pretentia de la radu sa mearga la 8 luni, nusht ce amintiri nerealiste avea tanti despre copilul ei...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dragelor,va pup!

Profit ca doarme Mihnea si ca am reusit sa aranjez cat de cat casa dupa zugraveala si incerc sa tastez vreo doua fraze.De citit v-am mai citit asa pe fuga ,dar de scris n-a fost loc.

Al meu fecior s-a facut mare golan.De cand cu zugravitul,cand l-am tinut mai mult prin parcuri,vrea numai pe afara.Cum se trezeste face cu mana ca vrea "tai" si daca nu ma execut suficient de repede se pune pe plans pana se vede in carucior iesind pe usa.

Am zarit-o si pe Mariana in zona.Te pup Mariana si felicitari lui Simon.

Codruta,sa aveti concediu minunat.O pupacim (prieteneste Fabiano,stai linistit)pe Petra.

Hilde,te referi la budinca de aia facuta din plic?Eu inca nu i-as da prafuri de alea.Daca ai vreo reteta buna scriene-o si noua.
Apropo,tocmai i-am gatit azi dupa o reteta din revista mami.Adica i-am facut legume(morcov si dovlecel) amestecate cu orez de la nestle si bagate la cuptor.Eu i-am pus si galbenus.Astept sa se trezeasca sa haleasca.Eu pana acum nu m-am inghesuit sa-i fac chestii complicate ca el mananca bine clasicile legume fiete cu carnita aferenta.

Mergi la inceput