Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 22
mariana tache spune:
Hihihihi, m-am informat si eu pe vremea trecuta
![]()
Roxi, citeste www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2693&fl=1" target="_blank">aici despre cum se da OSCILOCOCCINUM. 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxi23 spune:
RAMONA, MARIANA multumesc pentru raspunsuri. Mariana, nu este antibiotic...nu ii dau antibiotic dupa ureche...
Am vazut ce scrie pe prospect. Pentru ca nu face febra, nu are mucozitati, e vioi etc ii dau o doza de oscillo pe saptamana.
Dr Alina heeeeeeeeeeeelp!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
cge spune:
Roxi, daca deja are rosu in gat eu zic ca ar trebui sa ii dai 2-3 doze la 6 ore.
Tinem pumnii sa va treaca asa repede.
O doza pe sapt. ptr. imunizare eu stiam ca se da in perioada de toamna-iarna.
Oricum, mama Anyei e cea mai in masura sa ne zica. Si ptr. ajutor, ii multumim.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Fi-miu doarme de la 9.30
(ca sa ramana subiectul nostru pe prima pagina
)
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Roxi, eu zic sa nu te stresezi asa tare daca nu are febra. Si Matei a fost rosu in gat si ragusit si nu i-am dat decat oscilococcinum cateva zile, nu mai stiu cate.
kid2003 spune:
Ruxandra, uau, vezi cum o boieresti? Si te mai si plangi...Stie Matei ca mami are treaba si d-aia iti da un ragaz. Tot singurica esti, adica fara bona? Sper sa ne mai vedem in parc.
Mariana, felicitari lui Simon, cred ca el si cu Miruna sunt cei mai avansati la capitolul deplasare.
Pentru un an nu m-am hotarat inca. O petrecere acasa cu nasii, prieteni si daca gasim si niste copii mai micutzi. Sa rupem turta si sa dam tava sa aleaga. Abia astept! Voi va ganditi sa faceti la restaurant? ma gandesc ca e un stress suplimentar pentru copil care nu va aprecia cheltuiala. Dar daca nu e loc in casa cred ca si un restaurant e ok. Am niste prieteni care au facut petrecere ca la botez si copilul nu a fost impresionat. Nu era in mediul lui si mai mult a urlat. Party ratat.
BiuMil spune:
multumim pt incurajari si sfaturi!! azi se simte muult mai bine. a inceput sa vorbeasca, rade, bate din palme...de mancat tot nu prea vrea, decat lapte si ceai...mai incercam!
din cate stiu, aftele sunt produse de un virusache, si se trasmit prin stranut, tuse, maini murdare etc. deci mare grija la aglomeratia de pe plaja!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Da, Kid, tot singurica, si ieri si azi si maine, bona e la mare. Iesim in parc, daaa.
Tonnia spune:
Multumesc, fetelor!
Kid,
Mai tii minte, cand eram noi gravide, la amandoua ne arata ecograful niste copii maaari...
kid2003 spune:
Daaa, Tonnia, asa e si au iesit niste matze, vorba doctorului meu.
Editez mesajul de sus: mi-am amintit ca si Vladut al Irinei este foarte avansat la capitolul deplasare si Petra. Dar ei sunt pui un pic mai marisori, ajung si ai nostri acolo.