Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nici Anca nu mai vrea cereale cu lingurita, asa ca i le bag in biberonul de lapte.

Poate asa il pacalesti si pe Dinu. Oricum, bafta!!

Incearca sa ii dai si chestii pe care poate sa le tina in manuta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, ce tare esti sa nu-l cantaresti 2 luni! Eu am ramas cu cantaritul saptamanal...(cand vad "locca" imi vine in cap melodia aia care-mi place foarte tare, a lui arsenie, stii tu...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ah, ca tot uit sa va povestesc ceva dragut.
Il tot bat la cap pe sotzuŽ sa mergem la dentist, la controlul de 6 luni....si el tot n-are timp. In sfarsit, se hotaraste ieri sa sune sa ne programam si la tel. raspunde chiar medicul (un tip simpatic) care intreaba daca am nascut (), cate luni are bb, etc...Ne programeaza el pe noi pt. joia viitoare si intreaba: da pt. bb nu vreti programare? Noi am crezut ca face misto de noi si zicem ca nu vrem, la care el insista si spune ca vb serios. SotzuŽii explica faptul ca piticul are doar 2 dinti, si aia pe jumatate iesiti, la care tipul spune: ŽAici copiii trebuie sa vina la dentist de la 6 luni, indiferent ca au sau nu dinti. Un control este intotdeauna binevenit si, in afara de asta, cu cat obisnuiesti copilul mai de mic cu dentistul, cu atat va fi mai relaxat cand va avea intr-adevar nevoie.` Concluzia: Fabiano are programare joia viitoare la dentist. Da nu ma las pana nu-i fac o poza pe scaunul cu pricina...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tonnia, Fabiano e grasan la fata, are falci, asa ca imbracat nu pare slab. Cand il dezbrac insa, are un corp asa de subtirel, chiar ieri ma uitam ca si gatul e subtire rau, iar popou n-are mai deloc. Ieri m-am cantarit cu el in brate si apoi fara el si avea 7,600 kg. Inaltimea e de 75 cm....pai numai asa ce creste, ca cu greutatea.... Dr. ne-a zis de la inceput ca el urmeaza curba slabanogilor (am mai spus ca aici, in carnetul bb-ilor sunt trecute la sfarsit curbele de crestere, gras, mediu si slab, important e sa se dezvolte pe aceeasi curba, sa nu treaca de la una la alta, iar el asa e, incet, incetisor, numai pe curba de la categoria ŽmuscaŽ).
Pai cu cine sa semene, eu aveam 19 kile la 7 ani, si dupa aia am recuperat la greu. Taica-suŽ, la fel, slabanog mic. Asa ca ne gandim ca este numai factorul ereditar si nu ne facem probleme.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

TONNIA nu stiu daca i se trage neaparat de la lapte, dar eu zic sa incerci... si cu o masura de fainos in lapte...cat sa nu simta gustul de fainos...daca spui ca nu ii place

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, eu am cantarit-o iar pe Alex aseara si avea 7,900, asta la 9 luni si o saptamana. Programul lui Dinu de masa seamana f. mult cu al ei cu deosebirea ca ea accepta in biberonul de seara si de dimineata o masura - doua de cereale simple de orez. Nu devine laptele gros, e doar o idee mai consistent. Calapod mi-a zis la 8 luni sa ii bag cereale si dimineata in biberon. Si mi-a mai zis sa ii dau 5 ml de Sanasol pe zi. La 8 luni dr. a fost f nemultumita de cum a luat in greutate...era chiar destul de nasol, aproape 300 de g in 2 luni, mult sub limita. Asa ca mi-a recomandat vitaminele.
I-am masurat Sanasolul cu seringa de Nurofen, si i-am pus vitaminele in castronasul cu fructe, asa intr-o parte, luam putine fructe, mai mult sirop si dupa 3-4 lingurite termina doza de vitamine.
De mancat nu i-a facut pofta dar cred ca a asimilat mult mai bine ce manca (tot cat Dinu mananca si ea, doar ca accepta cerealele in bibe) drept urmare intre 8 si 9 luni a luat aproape 400 de g, un record pentru noi.
Poate incerci cu vitamine...nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau. Fructe cu biscuiti de la Nestle nu vrea? Ca iese un amestec tare bun, pasat bine totul. Fructe proaspete gen caise sau piersici.
Te pup si nu mai fii amarata, o sa creasca si Dinu in ritmul lui. Unii sunt mai slabuti, altii mai grasuti, asa e si la maturitate, nu?
Alex mai mananca acum destul de bine, la masa de la 18.00-19.00 cereale cu lapte Milubrei (cu fructe si niste bucatele mici - ei zic ca sunt biscuiti). Nu au gust fainos, se fac doar cu apa, au lapte. Sunt f bune la gust, dar iar ajungem la faza ca lui Dinu nu-i plac cerealele. Incearca si tu cu mai multe marci, astea se fac f fine si nu au gust inecacios de fainos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

roxi, oscilo..etc se da exact cum scrie pe spatele cutiei, adica parca un tub la 6 ore, nu mai tin minte exact de cate ori pe zi-poate ne ajuta experta noastra cristina cge; bona mea mi-a zis ca i l-a dat mariei cu biberonul si l-a halit cu placere

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Multumim pt felicitari!
Ma bucur ca Simon are companie la umblat. Am vazut ieri din poze ca f multi copilasi merg pe langa pat sau mobila; sunt tare draguti piticii nostrii si au crescut f mult; mai avem un pic si incep aniversarile. V-ati gandit cum marcati evenimentul?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna sa va fie inima,

Gata am hotarat: nu mai luam rotobil. Invatam singurei sa mergem.
Dr. a zis ca asa e mai bine. Si in al doile rand nici n-am loc in apartament ca sa umble.....
Oricum va umbla repede ca deja e in picioare ce mai....si mai incolo peste 2 luni voi lua ham.
Asta e, asa am hotarat.
Steff este foarte dezvoltat, si are constitutie atletica la 80 cm ai sai...are niste muschi la bulane de numa.

Vreau sa-i dau broccoli si suc de porto, astea nu le-a papat.
A, si peste cu cartofi piure.

In rest sanatosi....si chiar avem 80 cm.....dr. a ramas masca

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by roxi23

FETELE AM O PROBLEMA. DARIUS ARE IAR ROSU IN GAT, FT PUTIN. SI M-AM GANDIT SA II DAU OSCILLOCOCCINUM. DAR NU STIU CUM SI CAT. Ceva sfaturi aveti pentru mine?

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Asta e antibiotic? Daca da, sa nu-i dai, te rog! Pt rosu in gat nu se da antibiotic!
Face febra? Cat? Daca face febra ii dai antitermic si atat!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput