Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 30
marinela79 spune:
Help

Mai sunt copii care au facut reactie la antirujeolic..Iaris are febra 39 de cateva ore si nu pot sa o scad, cum sa fac.Am sunat dr, e in concediu, mi-a spus doar ca se poate sa faca reactie la o saptamana dupa vaccine si sa-i pun in fundel novocalmin si paracetamol, dar asta am facut deja, acum i-am dat si Nurofen.El e vesel, a papat bine, dar eu sunt disperata.de fiecare data cand a avut febra, l-a apucat la sf de saptamana cand nu gasesc pe nimeni.
Tonnia, Iaris papa mai bine daca ii las o distanta mai mare intre mese.Si nici el nu papa mai mult de 150ml la o masa, dar eu dupa o ora ii mai dau 1oo si apoi dupa 3 ore ii dau papica.
Scuze ca nu mai rapund si altor fete dar vreau sa stau cu puiutul meu.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
locca spune:
Uau, Bianca
Matei are un eritem la plica de la cotul stang. Eu ziceam ca de la caldura s-a facut, in saptamana aia cand a fost ingrozitor de cald a aparut, dar de atunci nu prea mai trece, e oarecum rana si tot sta cu cotul strans
. Ne-a zis dr. ieri ca e tot D.A. fir-ar sa fie
. Ca tot ziceam ca n-a mai facut de mult bubite.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
marinela, poti sa ii faci si bai sau impachetari...la baie apa sa fie cu 2 grade mai mica decat temp lui...apoi mai racesti progresiv!
novocalmin e bun dar nu face excese...noua ne-a spus ca unul pe zi, in caz ca nu scade cu altceva merge! eu i-am dat la recomandarea dr nurofen alternat cu calpol la 4 ore....
sanatate multa!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
gabiarama spune:
Moki , le-am facut copro pt ca aveau scaune moi si in ciuda tratamentului cu smecta , ceai de menta , hydrasec,plus regim alimentar Tudor nu se mai repara la burtica .Mai degraba si-a revenit Mihnea mai repede , desi cu el nu am putut tine strict regimul alimentar .Un alt motiv a fost lipsa poftei de mincare la Mihnea si faptul ca imi cerea mereu lapte .
Aaa. si le mai aparusera din senin citeva bubite ca niste piscaturi de insecta ,dar care nu semanau totusi cu alea de tintar .Deja imi faceam griji , pt ca vara trecuta Mihnea a tinut-o numai in bube , bube si iar bube .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
kristinutza spune:
marinela, nu cred ca trebuie sa fii disperata ca a facut temperatura. eu una m-as speria la febra daca n-as stii motivul. ca as spune ca se apara organismul, dar nu stiu impotriva a ce. dar daca este o reactie la vaccin, mai mult copilul nu da semne ca s-ar simti rau... nu cred ca e motiv de intrat in panica.
asa as face si eu, o baitza racoritoare.
sa ne tii la curent cu febra lui iaris.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video