Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Help
Mai sunt copii care au facut reactie la antirujeolic..Iaris are febra 39 de cateva ore si nu pot sa o scad, cum sa fac.Am sunat dr, e in concediu, mi-a spus doar ca se poate sa faca reactie la o saptamana dupa vaccine si sa-i pun in fundel novocalmin si paracetamol, dar asta am facut deja, acum i-am dat si Nurofen.El e vesel, a papat bine, dar eu sunt disperata.de fiecare data cand a avut febra, l-a apucat la sf de saptamana cand nu gasesc pe nimeni.
Tonnia, Iaris papa mai bine daca ii las o distanta mai mare intre mese.Si nici el nu papa mai mult de 150ml la o masa, dar eu dupa o ora ii mai dau 1oo si apoi dupa 3 ore ii dau papica.
Scuze ca nu mai rapund si altor fete dar vreau sa stau cu puiutul meu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Uau, Bianca

Matei are un eritem la plica de la cotul stang. Eu ziceam ca de la caldura s-a facut, in saptamana aia cand a fost ingrozitor de cald a aparut, dar de atunci nu prea mai trece, e oarecum rana si tot sta cu cotul strans . Ne-a zis dr. ieri ca e tot D.A. fir-ar sa fie. Ca tot ziceam ca n-a mai facut de mult bubite.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

marinela, poti sa ii faci si bai sau impachetari...la baie apa sa fie cu 2 grade mai mica decat temp lui...apoi mai racesti progresiv!

novocalmin e bun dar nu face excese...noua ne-a spus ca unul pe zi, in caz ca nu scade cu altceva merge! eu i-am dat la recomandarea dr nurofen alternat cu calpol la 4 ore....

sanatate multa!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Moki , le-am facut copro pt ca aveau scaune moi si in ciuda tratamentului cu smecta , ceai de menta , hydrasec,plus regim alimentar Tudor nu se mai repara la burtica .Mai degraba si-a revenit Mihnea mai repede , desi cu el nu am putut tine strict regimul alimentar .Un alt motiv a fost lipsa poftei de mincare la Mihnea si faptul ca imi cerea mereu lapte .

Aaa. si le mai aparusera din senin citeva bubite ca niste piscaturi de insecta ,dar care nu semanau totusi cu alea de tintar .Deja imi faceam griji , pt ca vara trecuta Mihnea a tinut-o numai in bube , bube si iar bube .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

haideti ca ma bag la schimbat capitolul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

marinela, nu cred ca trebuie sa fii disperata ca a facut temperatura. eu una m-as speria la febra daca n-as stii motivul. ca as spune ca se apara organismul, dar nu stiu impotriva a ce. dar daca este o reactie la vaccin, mai mult copilul nu da semne ca s-ar simti rau... nu cred ca e motiv de intrat in panica.
asa as face si eu, o baitza racoritoare.
sa ne tii la curent cu febra lui iaris.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

un nou caîtol ne asteapta aici

Mergi la inceput