Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bafta multa Crisa maine!!! Si daca poti sa-mi dai detalii dupa, pls, ca ma intereseaza. Tu cate sapt ai? Faci cu anestezie genrala, mai stai in spital dupa?

Te pupam si iti tinem pumnii!!!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani Razvan! sa cresti mare si sa fi sanatos! sa fi cuminte si sa nu mai plangi la gradi! pupici si mamei tale!
crisa - tinem pumnii. sa fie totul bine! multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

La multi anisori Razvanel, sa fii dulce si lasa lacrimile pentru fete!
Magda sa fiti sanatosi si cat mai bucurosi ... si sa ii faceti pereche!
Crisa succes maine si sa te ajute Doamne Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Sunt insarcinata, nu sunt bolnava, nu sufar de nici o afectiune ...nici macar hormonii nu mi-au luat-o razna...asa ca nu am nevoie de circumstante atenuante din partea nimanui.
Asa ca, draga Mihaela, nu ma scuza ca nu ai de ce si poti sa te iriti pana nu mai poti ca reactia ta e aberanta in continuare. Si am sa ma si explic.
Nu am inteles exact care postare sau ce "conjuratie" te-a facut sa te simti nu exclusa ci chiar jignita si ma refer aici exact la subiectul intalnire.
Mihaela, fara nici o exagerare dar cred ca ai pretentii nejustificat de mari fata de niste persoane care posteaza intr-un mediu virtual pentru ca fie se relaxeaza, fie se simt bine, fie au nevoie de un umar, etc. Daca transformam topicul asta intr-un test de vigilenta, atentie distributiva, curtoazie, si alte rahaturi necesare ca "nu care cumva sa nu fiu pe faza ca am dat de dracu" apoi...Dumnezeu cu mila!

Daca ai avut si alte suparari in afara de asta si nu ti-ai gestionat cum trebuie conflictele relationale sau interioare iar e o problema creata de tine. Cum ar fi sa-si inceapa fiecare postarea cu intrebari de genul : Se simte cineva jignit? Cine e pentru? Cine se abtine?

Ai spus ca-l aduci pe Flaviu, dar nu cred sa fi precizat exact data. Si chiar daca ai fi spus exact cand vine Flaviu in Bucuresti, ce trebuia sa facem? Sa ne notam in agenda de telefon, ca nu cumva, Doamne fereste sa uitam?

In fine ideea e ca eu una inteleg, si te scuz (asta ca sa folosesc acelasi ton): Cred ca nu-i usor sa te integrezi intr-un oras asa de mare si probabil ca ti-ai imaginat ca niste prietene virtuale or sa sara sa-ti umple timpul liber...dar vezi tu...fiecare dintre noi are aici, in Bucuresti, o viatza la fel de plina cum aveai tu la Bacau. Cu rutina si obligatii zilnice, cu rude si prieteni cu care deja am stabilit un modus vivendi.

Sorry, ar fi trebuit sa incep cu sarbatoritzii : Taisia si Razvan. Sa fitzi iubitzi, sanatosi si viatza sa va tina cat mai departe de griji si probleme!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani Razvan! Sa ai curajul parintilor tai, mult noroc, sanatate si sa fiti fericiti!

Gio: tu chiar ai avut curaj daca ai organizat o petrecere pt 6 pitici, avand sarcina toxica! Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Crisa: tinem pumnii pentru maine! Eu aveam impresia ca tu ai facut deja cerclajul...

Bibi: Pojo a venit cu buna intentie de a ne invita la ea pentru o petrecere a copiilor, in conditiile in care niciuna dintre noi nu si-a asumat responsabilitatea organizarii unei intalniri de acest gen. Mai mult decat atat, propunerea ei a fost bine primita de fete. Personal, am apreciat gestul ei!
In alta ordine de idei, eu chiar am nevoie de ajutorul tau intr-o problema! Am inteles ca avocatii pot beneficia de indemnizatia de maternitate sau de stimulent, in cazul in care doresc sa-si continue activitatea, in sistemul de la stat, dincolo de indemnizatia pe care o primesc din partea Baroului, numai ca nu au aparut normele metodologice si ca este haos in privinta asta. Te rog, in masura in care ai idee despre asa ceva, da-mi si mie cateva detalii! In concret, m-ar interesa daca informatia e reala ca sa stiu daca are rost sa intreprind ceva pt dosarul pe care ar urma sa-l depun la Primarie. Merci!

mami de Vladut(13.06.2003) si 34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Cornelia: ai primit rezultatul de la urocultura?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Martta, stiu foarte bine cum a fost cu invitatia si cum a fost primita. Dar nu despre asta e vorba ci despre faptul ca daca nu am reusit sa ne organizam am fost trase de urechi si nu mi se pare absolut deloc normal. Andra a explicat foarte corect faptul ca vara e mai greu sa ne punem de acord si au mai fost si alte fete care au sustinut acelasi lucru. Eu daca te invit pe tine la o cafea si tu nu vii pentru ca nu poti sau nu vrei, nu te "dojenesc". Te las in plata Domnului! Si...by the way..stiu ca-i defect profesional dar nu mai pleda cauza altuia, ca-i major si vaccinat si cand are ceva de spus gaseste si tonul si replica

Despre ce intrebi tu habar nu am. Ma interesez si daca aflu ceva vin si-ti spun. Stiu ca era un proiect de modificare la ordonantei privind indemnizatia CIC cu privire, in special la persoanele beneficiare. In proiect erau inclusi si avocatii , ceea ce e o aberatie pentru ca noi nu contribuim la fondul public de pensii ci avem un fond privat. In actul normativ modificator avocatii au disparut din lista, dar parca a ramas ceva cu indemnizatia de 300 RO N. Pentru mine personal ar fi un dezastru sa iau indemnizatia de la stat, dupa ce am bagat atatia banii in fondul CAAV.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele,

in primul rand, la multi ani ptr toti copilasii care au facut trei anisori!!! sa fie sanatosi si intelepti!

imi cer scuze ca nu am mai intrat, am avut iarasi probleme cu andi si la servici sunt f incarcata.
andi iar a fost bolnavior, am fost la Stanciu, mi-a dat de facut analize, sunt gata, saptamana asta trebuie sa ma duc la el cu ele.
andi a scapat relativ (mereu e relativ) de tuse si gat cu probleme, ideea e sa vada si analizele si sa ia o hotarare ptr o schema de tratament de mai lunga durata, sa nu mai fie asa sensibil cu gatutul si infectiile.

nu am ajuns inca cu el la mare si de abia astept, sunt sigura ca o sa ii faca tare bine. mama a luat bilet dar mie nu prea imi vine sa il mai las ptr ca nu prea ma bazez pe ea: de fiecare data s-a intors de la tara, ba racit, ba intoxicat, nu as mai vea sa risc, desi 10 zile de mare nu i-ar strica.

crisa - iti tin pumnii ptr interventie.

bibi, gio, martta - aveti grija fetelor, ma gandesc la voi!

amarantina - bine ai venit! nu iti mai face probleme, nu uita ca noi inca suntem la sectiunea "clubul scutecelor 0-4 ani" si andi mai face in patut noaptea daca nu am grija sa il pun pe olita

magdone - bravo tie, ma bucur mult ptr tine ca esti si sunteti ok, si ca adaptarea este asa rapida. multa bafta in continuare! cu razvan nu ceda, ptr ca daca i-a placut in prima saptamana, acum face - vorba lui fi-miu - "figuri". te pup!

gio - si mie mi-ai lasat senzatiunea ca nu iti place serviciul, sau ca nu e ceea ce credeai: ai lasat un job mai bine platit, ai dat concurs ptr asta, dar dupa un timp cautai mereu sa iti iei concediu. probabil de asta. plus "i want a permanent vacation"

gaby - misto ideea cu zana, vezi sa nu se invete sa isi faca petrecerile cu tematica

pojo - imi pare rau dar sa stii ca nu ai dreptate. poate nu ar mai trebui sa pun paie pe foc, dar eu tin minte lucrurile asa:
1. tu ai lansat o invitatie la tine la curte, ba chiar s-a vehiculat si data de 8 iulie, si s-a mai vorbit pe tema asta, chiar eu, ca sunt mai nesimtita te-am intrebat de 2 ori daca iti mai mentii invitatia, si tu nu ai dat nici un raspuns in privinta asta, nici ca da, nici ca ba, nici ca se amana aducerea lui flaviu, etc.

2. brusc la multa vreme dupa ce nu ai mai dat nici un raspuns referitor la subiectul cu intalnirea pe care tu l-ai initiat(ai mai postat intre timp dar nu ai mai adus in discutie propria-ti invitatie), faci "o dojeana glumeata" ca nu iti raspundem noi?

gandeste-te si tu...

va tzuc pe toate si inca o data scuze de intarzierea urarilor ptr pitici

PS
andi era pedepsit in patut ca nu fusese cuminte. la un moment dat, zice:"mami, ma dau jos ca nu mai fac!"
eu: "ce nu mai faci?"
el:" figuri!"

in alta zi construia cu cuburile si zicea "sa vezi ce bloc bestial fac!"
l-am intrebat de unde stie cuvantul asta, cica i-a spus colega lui de parc ca are blugi bestiali.
"how cool is that?" ca sa o citez pe magdone canadianca

pupici

Mergi la inceput

Bobi: ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Si noi avem probleme cu repetatele imbolnaviri ale lui Vladut...Acum ii dam sirop de catina alb, la recomandarea dr. Sa vad cat o sa reusim sa i-l mai dam, caci miroase oribil, iar el face figuri zilnic. Poate imi zici si mie ce va recomanda voua!

Bibi: eu sunt deja in prenatal. Nu se pune problema ca nu vei lua bani de la CAAV, ci exista posibilitatea ca, suplimentar,sa iei bani si din sistemul public. Era o emisiune azi pe B1tv si o tipa din ministerul muncii a mentionat faptul ca si avocatii pot obtine acea indemnizatie. Foarte logic nu mi se pare...de-aia te intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bobi, sa-mi spui si mie ce va zice stanciu: la noi verdictul e clar, scoatem polipii in august. ramane sa luam legatura cu el. cat despre serviciu sunt multe de spus, si intru in chestii pt care amsemnat contract de confidentialitate. ideea e ca oricat de bine intentionat ai fi, oricat de mult te intereseaza, au ei grija sa ti-o taie. iar peste faza cu imbolnavirile copiilor nu pot sub nici o forma sa trec. poate sunt eu defecta, dar totusi...

Nu comentez despre intalnire dar stiu ca au fost multe dati in care nu s-a venit, nu s-a putut si a fost ok. in mare sunt de acord cu bibi; in fond doar fiecare scrie pe forum din anumite nevoi (cand ele nu-si mai gasesc satisfacerea aici vedeti si voi ca fetele incet-incet nu mai scriu). Mie mi-a placut partea cu intalnirile si ca am reusit sa trecem de la intalnirile astea virtuale la cele reale. dar cand nu se poate, nu se poate...

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput