Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
martta spune:
La multi ani, Taisia! Sa cresti sanatoasa, frumoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Multi pupici si pt mami si bb din burtica!
Gio: cu Vladut ma ajutau socrii si inainte(stau in acelasi cartier). Azi au plecat cu el la munte pentru o sapt., iar cand se intorc vor sa-l ia la mare. Cumparaturile le face sotul si ma ajuta si cu mancarea. Bine, am gatit eu cam de 2 ori/sapt., iar felul 2 facut la cuptor ca sa nu ma solicite prea mult, in rest, a tot pregatit el masa, friptura la gratar, salate, peste(de 2-3 ori/sapt)...Vasele le-am mai spalat eu, iar la curatenie mi-a recomandat soacra-mea pe cineva. Departe de normalitate tot ceea ce se intampla, dar asta e. Ma bucur pt fiecare zi care trece. Astazi am facut 34 de sapt! Eu eram disperata de faza cu curatenia( din fericire, eu nu am greturi si pot sa intru in bucatarie) si in disperarea mea de a gasi pe cineva sa ma ajute, mi-am amintit de tine cand erai in cautare de bone si ne-ai povestit despre faptul ca una dintre ele a rupt capacul de la wc
Azi noapte am avut iar contractii dureroase si incepusera sa devina regulate
Bineinteles ca de azi mi s-a marit doza de antispastice.
Crisa: bafta la dr. Asteptam sa ne spui cum a fost.
Romana_74: felicitari pt Luca!
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
madic spune:
La multi ani fericiti, Taisia, sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de ce-i mai bun in viata! O pupam si pe mamica, sa aibe grija de bb din burtica. Gio - ai rezolvat la serviciu cu concediul?
Crisa - asteptam vesti de la doctor.
Martta - stai linistita sa mai treaca timpul si nu stresa cu restul lucrurilor, bine ca are cine sa se ocupe de Vladut si sa-l plimbe peste tot.
Cornelia - si Mariuca are (numai la culcare) fobia cu luna. In prima seara cand am mutat-o in camera ei m-a intrebat serioasa: mami, se vede luna? Iar eu, nevinovata, am raspuns: "da, mami, se vad si luna si stelele", la care ea zice atunci eu nu mai dorm aici, vreau in camera la voi. Iti dai seama ca am dres-o cumva, dar a trebuit sa pun draperii la balcon, sa nu se mai vada luna
.
In rest, am fost si noi duminica la o nunta, am reusit sa si dansam dupa ce am dus copilu' la mama, care copil reusise sa-i "termine" pe socrii mei si pe vara-sa (care a avut-o oarecum in grija si la un moment dat a venit la noi si mi-a zis "tineti-o un pic, ca nu mai pot"
) in cele doua ore in care au trebuit s-o supravegheze, intrucat masa noastra era undeva la etaj, iar ringul de dans, baloanele si etc erau jos, unde a si stat copilu' cat a fost prezenta.
Astept sa primesc pozele sa va arat copilul meu atomic, de care toata lumea ma intreaba : si acasa tot asa face? De parca ar exista copii care sa fie "spirt" in lume si "ingerasi" acasa... Macar am citit topicul lui Parpalak de la "Parintii..." si m-am consolat ca am companie aleasa.
Va pup.
Madi si Mariuca
amarantina spune:
Buna fetelor.
Apropo de fobii, are si David al meu una si buna: ii e frica de vant. Cand era mai micut vantul misca usor rulourile exterioare, el ma intreba ce se intampla si eu (de superdashteapta ce sunt 

) i-am spus ca nu e nimic, bate vantul. Azi asa, maine asa, pana cand intr-o zi cu vant l-am trimis la el in camera sa aduca ceva si mi-a zis ca nu, ca il bate vantul. De atunci cred ca a trecut aproape un an si nu pot sa-i scot din cap asta. Ba uneori nici nu vrea sa se culce de frica vantului, vine la noi in pat. Degeaba am incercat sa dreg busuiocul, sa spun "sufla" vantul, sau ca vantul e afara si nu poate intra in camera, ca vantul nu bate pe nimeni, nimic nu merge! Asa ca vantul e la noi pe post de bau-bau, care vine uneori si bate copiii.
31+
si
David 10.06.2003
Marox spune:
Eu am ramas in urma cu urarile...La Multi Ani si multa, multa sanatate si bafta in viata lui David, Tudor, Teodora, Alexandra, Stefan, Taisia!
Amarantina, bine ai venit! Nu-ti face probleme pentru David si nu fii complexata! Nici Alex nu este printre "fruntasii clasei". Eu l-am dus la un centru unde am avut mai multe interviuri cu o psiholoaga, o logopeda, o psihomotriciana si o pediatra. Au zis ca e un copil normal si ca o sa absoarba intirzierea de vorbire dupa ce o sa intre la gradinita.
Cornelia, lui Alex ii este foarte frica de anumite zgomote, adica de cele carora nu reuseste sa le inteleaga sursa. De ex. zgomotul de la ghena. Ne-a facut o scena teribila acum citeva luni cind eram in plin efort de a scapa de pampersi, il vedea pe verisor (care e cu 18 zile mai mare) ca face pipi la WC (ca un barbat!) si a incercat sa-l imite. Ghinion, atunci s-a gasit vecinul de jos sa traga apa, iar Alex s-a pus pe urlat si n-a mai vrut sa intre la WC de atunci. Acuma face la olita, care e in baie si nu la toaleta (in Fr sint separate).
Noi am fost in WE prelungit (traiasca 14 iulie!), chiar foarte prelungit pt ca am plecat de joi in nord, la Boulogne sur Mer. Super! Foarte, foarte cald, marea excelenta numai ca n-am prea stat la plaja. Am fost sa vedem niste prieteni insa cum n-am gasit cazare in orasul in care sint ei, ci la 50 km si cum era lume puzderie am pierdut o gramada de timp la intrarea si la iesirea de pe autostrada. Vineri am fost la un Aqualand, ce-am mai regretat vremurile cind mergeam acolo fara plozi si puteam sa profitam de toate cele...
Ne-am intors din week-end bolnavi, mai precis io si sotu'. La mine a fost o durere de git rebela da' care pare sa fi trecut. M-a lasat cu ameteli, ieri seara aveam impresia ca m-am urcat in carusel (o fi de la calduri? avem si noi 35°C!). La Christophe e mai nasol, a facut o angina, cica e contagioasa, si e out.
pojogam spune:
La multi ani fericiti, Taisia, sa cresti mare si sanatoasa!
Nu este o reactie aiurea deloc... in primul rand pe mine m-au deranjat mai multe de mai multe ori
... dar poate ca gravidutele au scuze acum!
unu am spus ca il aduc cu mai mult timp in urma...
doi nu-i asta baiul ca oricum nu mai conteaza...si tonul nu era de cearta ci de ceva gen dojana glumeata!
treinu am impus nimic la nimeni, a fost doar o propunere pe care sincer, in acest moment regret ca am lansat-o!
In incheiere ca sa nu facem polemici fara rost... pe mine de abia acum, m-a iritat cum ai inteles tu Bibi, dar intri in prima categorie scuzabila.
Daca am deranjat pe cineva scuze...
In rest ... numai bine si va urez concedii cat mai placute!
Magdone spune:
La multi ani Taisia!!!! Sa cresti mare si frumoasa!
Cornelia, parca l-ai descris pe Razvan cu fobiile
credeam ca e singurul dar acum m-am mai linistit, cand are cate o faza de asta imi zice : Mami tine-ma de mana si la fel plange in somn cand viseaza ceva urat.
Fetelor, ce sa va zic, daca saptamana trecuta a fost Ok la gradinita, de luni a inceput cu plansul, dar plangeeee de mi se rupe inima
imi vine sa las totul balta si sa stau cu el. Nu stiu ce sa fac, toata lumea imi spune ca asa se intampla cu toti, dupa o saptamana realizeaza ce li se intampla dar apoi se obisnuiesc...nu stiu mai astept sa vad.
la servici e super OK, am inceput in forta cu intalniri, prezentat fata de colegi, cel putin ala care ne face instructajul ne zice tot timpul: aici sunteti acasa la voi, relax, aveti tot timpul, nu va grabiti, daca nu stiti ceva intrebati, etc...nici nu se compara cu vreun servici la care am mai lucrat, sper sa fie tot asa si in continuare.
Crisa, iti tin pumnii!
aveti grija de voi si concedii placute!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana_74 spune:
LA MULTI ANI TAISIA!
LA MULTI ANI RAZVAN!
Bine ai venit AMARANTINA!
MADISHOR- ai vesti de la ANA? Cum s-a acomodat? Abia astept sa se faca data de 22 sa ne vedem...
Matei e tare spiritual... Noi ii spunem lui Luca COPILUL DURACELL, iar Matei ii spune... LUCACELL! Nici el nu mai vrea la gradi, cred ca simte miros de vacanta! Mergem la mare pe 11 august dar vorbim mult despre asta in casa si probabil ca ii transmitem si lui starea noastra de spirit! Ufff mult mai e pana atunci...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Razvan!
Crisa, cum a fost la eco?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
Buna fetele,
Multumim mult pt urari, va pupam!!!
La multi ani Razvan, sa fii cuminte si sanatos!!!!
Noi ieri am serbat-o pe Taisia, au fost vreo 6 copii, dar s-au distrat pe cinste. Circulau prin casa, n-aveau nici o treaba cu noi. Cea mai tare faza a fost cand taiam tortul si Taisia cu o fetita - Iris - si-au luat tacticos linguritele si au incpeut sa manance direct din tort. Taisia nu stia unde sa-si ascunda jucariile mai repede din fatza valului de atacatori
, dar in mare s-au jucat f frumos, nu si-au tras in cap si faze de-astea.
Cornelia, si Taisia are diverse "fobii", cea mai atre e aia cu barbatii: am fost anul trecut la munte la toaleta restaurantului, si ea vroia mereu sa ntre la barbati. Eu ii explicam ca nu avem voie acolo ca sunt barbati
, si noi intram la femei. de atunci, barbatii sunt un fel de bau-bau pt ea. Nu o pot potoli in nici un fel. Cred ca daca nu insistati, lui Stefan o sa-i treaca. E micutz inca.
Crisa, spune-ne cum a fost la dr?
Madic, Romana, si Taisia e tot un fel de Duracell. Nu vreau sa-mi amintesc ce a facut la nunta la frate-miu. 2 ore cat a stat a fugit prin tot restaurantul...
Martta, mersi pt lamuriri. Oricum, nu mi-a venit sa cred cat de bine m-am descurcat cu pregatirile pt Taisia. Am zile in care ma simt super si chiar nu e nevoie sa ma ajute nimeni. tu la cat ai facut cerclaj (sau tu n-ai facut)? probabil ca ma paste si pe mine, dar ma ingrozesc ca atunci nu te mai misti din pat...
Ma intrebati de concediu; cu toate ca ma incadrez pt risc maternal cred ca idiotii nu-mi vor da, astept evaluarea. Insa deocamdata am medical pt sarcina toxica. Cred ca mi-l prelungesc toata luna asta. dupa aia vad. poate ma duc o sapt-doua pana la cerclaj, ca sa-mi iau adio de la viata sociala
. totul depinde de cat de bine e bb si cum evolueaza sarcina.
va pup fetele, aveti grija de voi si n uva certati![]()
...I want a permanent vacation...
crisotexa spune:
La multi ani pentru Razvan. Sa ai o viata frumoasa pe taramurile canadiene si sa nu te uite barza cu propmisa surioara!!! Un pupic dulce si pentru mami Magdone!!!
Maine ma internez pentru cerclaj, colul e deja deschis. Oricum, era de asteptat sa fie necesar. Ecografie nu mi-a facut, voi face maine la spital. Am niste emotii, de parca n-am mai facut chestia asta de 2 ori. Acum o sa vad cum e si la Municipal. Chiar sunt curioasa...
Maine seara trebuia sa plece si Tudor la mare cu petru si tanti Mandica, la socru-meu. Tudor ramane acolo cu tanti Mandica si Petru sta doar in weekend. Sa vedem cum facem, avand in vedere internarea mea.
Marta, bafta sa scapi de contractii. 2-3 saptamani si esti la termen. Doamne ajuta.
Bychi, ce fain de tine ca poti sa te plimbi cu puiul...
Pupa Crisa