Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
cgaby spune:
romana74 - multa sanatate. eu pentru rinita i-am dat lui stef aerius. lui i-a folosit!
felicitari micului umblaret!
gio spune:
buna fetele!!
felicitari romana74 pt primii pasi!!!
cornelia, m-am distrat cu vit. C. cred ca am facut si eu din astea, dar nu mi-aduc acum aminte. poate i-am pus si eu vit c in ochi taisiei, mai stii. apropo de ochi albastri.
dana, suna f incurajator. daca mai stateam in dubii acum stiu sigur ca o sa pastrez si bona pt taisia. garantat.
martta, o intrebare: pe tine te ajuta cineva, de cand esti consemnata la pat. ma refer cu treburile casnice. la noi nu sunt bunici..nimic prin zona. si cand le-am cerut ajutorul
...chiar daca nu mai vars sa zicem, tot va fi din ce in ce mai greu cu treburile casnice. spre exempplu acum nu pot sa gatesc deloc, nu mai spun cum ne-am descurcat cu mancarea...dezastru...
nu contati pe mine la intalnire, cel putin pana nu revin la ganduri mai bune...
va pup
...I want a permanent vacation...
bibi spune:
Mihaela cred ca te cam pripesti. L-ai adus pe Flaviu sambata, azi e abia luni, iar news-ul cu Flaviu in capitala l-am aflat abia dupa ce Martta a intrebat. Chiar nu am inteles de ce ai luat-o asa de personal si pe mine,una, m-a deranjat reactia ta.
Martta- David e in Bucuresti de duminica trecuta.La mare s-a comportat bine, la fel ca in fiecare an. Lui ii place foarte mult apa si idee de plaja asa ca nu au fost probleme de nici un fel. iar de mancat, la mare mananca mai bine decat acasa.
Cornelia, m-ai prins
. Sunt tampita. Stiu ce ziceam la inceput dar pe zi ce trece parca nici nu ma mai impinge inima asa tare spre cezariana, iar cu alaptatul, m-am gandit sa o rezolv asa: cumpar o pompa electrica Medeea si pot sa si dorm in timp ce productia e scoasa la lumina. mai ramane problema cu constipatia subsemnatei si aici trebuie sa sodez putin piata, ca poate o exista un neam de laxativ care nu ajunge in lapte, ca daca nu...toate bunele intentii se duc de rapa.
Romana, si David a fost un copil bolnavicios, cel putin pana pe la 2 ani. Poate nu facea 2 rinite per luna, dar oricum, una doua lua antibiotice. Oricum...una rece..una calda. Felicitari!!!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
crisotexa spune:
Pojo, nu te supara pe noi dar pe aici sunt aproape numai consemnatele (marta, bibi, io si gio), fetele celelalte fiind plecate sau cu gandul la plecare. Oricum, aproape toate tentativele de a ne intalni vara, cu copii, au esuat. Esti draguta si in toamna sigur ne vedem
.
Daca ati auzi ce umos imi zice tudor: mami, sa ai grija de bebe din burtica. Si ma pupa si ma mangaie atat de fin. O sa fie un baiat tare tandru... ferice de aleasa lui (zice socrosenia din mine
).
Maine ma duc la doftor. Emotii, de...
Pupa Crisa 12+
alexandrueduard spune:
Neata fetelor!
La multi , multi ani (cu intirziere si cu mii de scuze) pentru STEFAN! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii celor din jurul tau!
La multi ani sanatosi TAISIA! Sa ai parte numai de bucurii!
Pe mine sa ma iertati ca intru mai rar dar la ASE e admitere si sunt prinsa pana peste cap.
Va pup si o zi buna!
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
cgaby spune:
neatza!
la multi ani Taisia! sa cresti mare, sa fi sanatoasa si cuminte!![]()
pupici la mamici, pitici si burtici!
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Taisia!
Pupici tuturor!
Bibi iti doresc sa iei deciziile cele mai bune pentru voi!
Romana_74, felicitari pt. Luca si multa sanatate!
Vroiam sa va intreb ceva: copiii vostri au avut fobii? Stiu ca Maria e fricoasa fricosilor, dar e normal pt. un copil de un an si ceva sa ii fie frica de diverse: umbre, bec/lumina, oglinda, perdea, pat... ca ma apuca disperarea ca Stefan o ia pe urmele Mariei si e si mai precoce
. Ma intreb, o fi la mine problema, de sunt copiii mei speriati de bombe? Si cred ca are si cosmaruri. imi spune ama (catel) si plange de se zguduie camasa pe el, se baga cu fata in mine si nu vrea sa se uite in jur. In mod normal, nu ii e frica de catei, dimpotriva, i-ar pupa pe toti si s-a trage de urechi, si nimeni nu l-a speriat vreodata cu asta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crisotexa spune:
La multi ani Taisia!! Sa ai mult noroc in viata si in ianuarie sa iti aduca barza o surioara sau un fratior pe cinste!!!
Cornelia, sa stii ca si Tudor e un pic mai fricos, il sperie claunii, spartul baloanelor si te miri ce altceva. Eu l-am incurajat insa niciodata nu am insistat sa stea langa claun sau sa faca ceva de care ii este frica. Daca ai vedea ce curajos este Alex al Magdei....
Ma enervez ca nu pot sa mai boldesc sau colorez scrisul. Degeaba il selectez ca atunci cand ii dau bold, se deselecteaza si nu imi mai preia comanda.
Diseara ma duc la doctor. Am emotii...
Pupa Crisa
cgaby spune:
crisa - tinem pumnii..
cornelia - si stef e fricos..acum are o obsesie cu paienjenii si mustele. cand vede tipa si face ca toate celea!
nu stiu ce sa zic. eu am incercat sa-i explic ca nu pateste nimik, dar deocamdata nu prea ma crede...