Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 25
BiuMil spune:
ok, Simona, atunci vb la tel...voi cam pe la ce ore iesiti?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Meme1 spune:
Eu cu socrella....am pus-o pe ignore...atat cat suntem aici cat si in tara..ca indiferent ce-as spune, tot imi rastalmaceste ea vorbele si aude numai ce-i convine ei...asa ca am renuntat demult sa ma mai agit pe tema asta. Ii dau cu ignore si gata. N-are decat sa il frece pe sot la cap...eu n-am nervi de aruncat pe ea...
RalucaCostiurin spune:
Hai bonjur la fete! m-am decis sa ma invart si eu un pic pe-aici, ca nu se darama firma!
Cu spiritul de tzatza care ma anima cateodata, mi-am bagat si eu nasul la scandal, dar mi-a trecut repede, ca mi-e destul de certuri si fitile
.
Pai bine mai Meme,
, tu te iei de sotzu tau, dupa ce ca e gospodar?!
In ciclul cum ne mai sari mustarul, iaca si eu inscriu un gard batut cu matura. Gardul cu pricina a ruginit de vreo doi ani, se dezintegreaza de vreun an si potaia intra de cateva saptamani in gradina stricand toata munca mea. Si mai are un pacat, al naibii gard, nu se schimba singur. M-am ales doar cu dureri de mana, ca biata casa tot a casa de vaduva arata. of
. Bine ca nu sunt la scandalagioaice, ca imi ziceau sa-mi rezolv problemele in alta parte!.
Irina, m-am inecat de ras citind ce mai cara oamenii dupa ei la interviuri!!! Sper din suflet ca vei reusi. Si eu cred ca diareea aceea este de la cirese, e posibil sa fie intrucatva iritante. Si lasa c-o iesi el soarele si pe strada voastra, ma gandesc ce-o fi in sufletul tau, cu bunicul...
Si noi suntem la dinti fara reguli: doi jos, o lopata sus, unul mic langa lopata se chinuie sa iasa si... nici un semn de a doua lopata.
O chestie am facut si eu, l-am pus pe Radu in tarc in curte. A fost f. incantat ca il vede pe Simba (cainele lup) in marime naturala! Oricum, din carut il pandeste pe Simba si il apuca de urechi, sau trece Simba cu gura deschisa si Radu isi baga pumnul in ea, sau vine Simba si il pupa de control.... E chestie de secunde, asa ca n-ai cum sa previi, il stergem pe Radu cu servetele alcoolizate si speram sa fie ok. Ah daa, a primit copilul o piscina cu bile si, daca piscina n-am pus-o inca in functiune, bilele (mingii de plastic usor) le-am rasturnat in jurul copilului, nu va dati seama ce fericire a fost pe el! Am facut poze, dar sunt acasa, va anunt cand le pun pe net.
Apropo, stiati ca cica iar e un soi de baby expo la Polivalenta? cica de maine. Noi am aflat cautand scaun de masina, asa ca maine imi iau liber, sa dau un tur pe-acolo.
Gata, pauza s-a terminat, capul la fund!
RalucaCostiurin spune:
Meme eu cred ca nu are de ce sa nu fie legal sa cumperi si sa revinzi in RO. Ba chiar cred ca daca e sa iasa ceva, astia sunt primii pasi in a-i convinge ca este o piata aici. De spatii comerciale intinse poti sa-ti iei adio in Bucuresti, doar daca n-ai un concern solid in spate sau nu esti banca. Noi cautam pt firma un spatiu pt magazin de prezentare si din ce oferte am vazut, nimic NU renteaza!! Chirie + salarii+ intretinere spatiu etc sunt mai mari decat marja la vanzarea pe care o putem scoate in zona cu pricina. E jale.
Ioana75 spune:
Din fericire, eu nu mi-am vazut soacra de citeva luni, am si uitat ca o am
.
RalucaC, mi-ai amintit de o faza, cu "afacerile" astea: acum un an jumate cautam pe la firmele de outsourcing 2 programatori specializati pentru un proiect de 6 luni; si facind neamtul calculul cit costa un om angajat in firma, si vazind ca ala cumparat e mai ieftin, deja se gindea sa schimbe biznisu'
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
RalucaC
. Era tare sa trebuiasca sa scot ceva din geanta si sa apara talismanul
. Si eu per sa fi fost doar de la cirese.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Nici eu nu mi-am vazut socrella, si nici nu am vb. cu ea.
Dar m-a cautat cumnata-mea ieri, si n-am putut sa vb. ca aveam ceva de lucru.
Azi zic: 'Hai sa vad ce vrea', si ea imi transmite mesajul de la maica-sa.
De asta m-am enervat.
Dar cu voi m-am calmat. Si a scapat si sotul de gura mea![]()
RalucaC, mi-a placut Radu in imagini.
Nu iti fa prea mari sperante cu targul asta de copii. anul trecut a fost mult mai prost decat BE.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Meme1 spune:
Fetelor, ia uitati ce mi-a trimis sotul...
Razbunarea unei femei
Prima zi si-a impachetat lucrurile in cutii, genti si valize...
A doua zi, au venit sa i le ia...
A treia zi, s-a asezat pentru ultima oara in sufragerie, si la lumina lumanarilor, leganata de o dulce muzica de fond, si-a pregatit un ospat cu creveti, caviar si sampanie.
Cand a terminat masa, a mers in fiecare camera din casa si a pus in suportul perdelelor cativa creveti pe care nu ii mancase.
Apoi a curatat bine bucataria si a plecat.
Cand sotul ei si noua lui prietena s-au intors la casa, totul a fost perfect, indragostiti, in primele zile.
Apoi, incet, casa a inceput sa miroasa urat. Au incercat totu': curatare, spalare, ceruire, aerisire... Degeaba.
Au verificat atunci conductele de aerisire, pentru a se asigura ca nu sunt blocate de mizerii.
Toate covoarele, mochetele si tesaturile murale au fost curatate, si au fost instalati purificatori de aer in cele patru colturi ale casei..
Deoarece mirosul persista, sotul si prietena lui au plecat cateva zile la hotel pe perioada cat o firma va face o dezinfectare completa a casei contra gandacilor.
Cand s-au intors, mirosul mai era.
S-au hotarat sa schimbe covoarele si mochetele.
Si mirosul a persistat.
Prietenii au incetat sa ii mai viziteze, postasu' ii evita si uita sa le distribuie posta, femeia de serviciu si-a dat demisia...
In final, incapabili sa indure mirosu', au decis sa se mute imediat ce casa va fi vanduta.
O luna mai tarziu, desi au redus pretul casei la jumatate, nu au gasit inca un cumparator pentru casa lor mirositoare.
Deja se stia, si nici agentii imobiliari nu mai le raspundeau la telefon.
Ca un ultim recurs, au imprumutat o importanta suma de bani pentru a putea cumpara o alta casa.
Sotia barbatului l-a sunat, sa afle noutati. El i-a povestit despre casa mirositoare. Ea l-a ascultat politicos, apoi i-a zis ca se plictisea teribil de casa, si ca ar fi gata sa accepte sa-si reduca cererile in negocierile de divort daca ar putea recupera casa.
Stiind ca sotia lui nu putea sa-si imagineze cat este de puternic mirosul, sotul a vrut sa-i cedeze casa cu pretul de 10 ori mai mic decat valoarea ei reala, cu conditia ca ea sa semneze actele in aceeasi zi, peste o ora avocatii sotului ii trimisera hartiile. Ea accepta si, peste o saptamana, barbatul si noua lui prietena afisau un zambet fortat privind lucrurile lor scoase si mutate in noua lor casa. Tot, absolut tot. Inclusiv suporturile de perdele...
Ioana75 spune:
Irina cuscra, multumesc
. Tu vorbesti cu soacra la telefon? Oau, ma uimesti
.
meme, faina razbunarea
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)