Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 26
BiuMil spune:
Meme, cu franciza e destul de complicat pentru ca la un magazin asa de mare si faimos poate costa mii bune de euro...ce e bine e ca ei iti asugura marfa, iti decoreaza magazinul, ma rog...
iar la a doua idee, nu e nimic ilegal...stiu un magazin care cumpara camere foto online din germania si le vinde apoi aici...e ok cate vreme totul se face pe firma, platesti tva, comisionar vamal etc. mai naspa e ca te descurci cu transportul, care adauga destul de mult la pret, si daca faci magazin, oricat de mic tot ai cheltuieli maricele cu chiria, ca de, trebuie sa fie cat de cat intr-o zona buna....
oricum, mi se pare o idee buna , care merita explorata....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Meme faina razbunarea... desi nu sunt adepta a ideii de razbunare
Ioana vorbesc de nevoie ca suna astia de 2-3 ori pe saptamana (au abonament orange cu "tz" minute
) si daca nu e Bogdan pe faza si insista mai raspund eu (dar de la paste incoace s-a intaplat doar 1 data
). Oricum ma apuca nervii numai cand ma gandesc ca va veni la noi are un stil de a vb atotstiutor de ma scoate din minti si imi vb ore in sir despre cat de buna invatatoare e ea, timp in care ue zic da... da.... da... odata la 15 min 
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina cuscra, pai daca sotul meu e ocupat, eu nu raspund la telefonul lui sa vorbesc cu soacra; ce, stie ea ca eu sint libera?
Cit despre stiinta, parca ai vorbi de soacra-mea, doar ca ea imi face capul calendar cu tevi, machete, vapoare, etc (e inginer, si se pare ca vrea sa-si transmita experienta prin viu grai, mie si sotului
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
RalucaC am vizionat si eu pozele. Super
si ce par are, fain asa ca un copil mare. zici ca e porcusor la masa... nu l-ai vazut pe Vladut ![]()
Ioana
. O sa aplic tactica ta si nu mai raspund ![]()
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Meme1 spune:
Bianca, transportul si eu stiu ca adauga destul de mult la pret...mai ales de aici pana in Ro. Am incercat acum vreun an sa aflu cam cat ar costa pe cale terestra dar toti transportatorii din Ro voiau oferta ferma, adica exact cate kg sunt de transportat, iar eu voiam doar un studiu de piata...asa ca n-am idee la cat se ridica transportul. Stiu ca exista cineva care transporta colete undeva la 3 euro pe kg dar nu stiu care era faza cu vama....sunt multe aspecte de urmarit si trebuie bine puse la punct....
RalucaCostiurin spune:
Hihihiii, faina kestia cu razbunarea, si din punct de vedere profesional (io vand galerii...) perfect realizabila, mai cu seama in RO caci: 1. galeriile sunt goale pe dinauntru si 2. Desi romanul (mai chivernisit) cheltuie mii de euro (nu exagerez!) pe perdele, la galerii se zgarceste de regula, asa incat 2a. iti scoate peri albi cerandu-ti ceva mai ieftin (vorba unui client, cea mai ieftina solutie: 2 cuie de 8 de la ferometal si o litza si gata galeria!) si 2b. desi de redecorat/schimbat perdele, mobila, o mai face, galeriile in mod inexplicabil trebuie sa-i dainuiasca vesnic si sa moara o data cu casa!! si 3. am cunoscut cazuri concrete cand s-au mutat cu tot cu galerii, desi e mica probabilitatea sa li se mai potriveasca altundeva!
In ciclul soacre: a mea a fost azi - ca cica s-a dus barbatu' la un interviu si cum bona e la tara, na, a trebuit sa stea coana mare (io, normal, n-am fost informata, ca zau ca-mi luam liber!). Cand m-am intors, ma ia barbatu' in primire cum ca bunica mea (care are 981/2 ani si e cu mintea intreaga) i-ar fi zis socrellei sa nu-i puna lui Radu continutul a doua borcane (eu las mancarea facuta, in borcanas)la masa, ca e prea mult, si ca atata a insistat bunica, ca socrella s-a conformat!! Ma iau, normal, de mamamare, care imi zice ca ea doar a discutat ce bine mananca Radu, si ca Doamne fereste sa fi zis ceva sa nu-i dea, ca doar de atata timp mananca Radu atata, doar o vede pe bona in fiecare zi. Acuma eu una stiu clar care a fabulat, ca doar v-am povestit cum a diversificat socrella un copil de 6 luni (lasat in grija asistentei in sala de asteptare a unui cabinet de mama sa aflata in consult) cu banana, loco fabrica si fara acord, ca era nemancat copilu', si zau ca imi ascund capul in maini, sa nu musc din ea! 
Multumesc ca ne-ati admirat, si stati asa, ca pun si poza cu mingiute!
Meme1 spune:
Raluca, super Raducu printre mingii...Si aici sunt f populare mingiutele asa, exista tot felul de jucarele gen piscina sau masinuta sau orice altceva si chiar tarc de joaca care se umplu toate cu mingiute asa...
kristinutza spune:
ioana,
am inteles, deci n-am nici inteligenta emotionala, nici logica. ![]()

vai, ce dragut radu printre migiutze!
mai, mai, mai sunt si alti radu draguti in afara de al meu...
acum, pe bune, mi se pare ca toti copiii vostri par mai mari. al meu parca e mai bebelus. 
m-a apucat de cateva zile curatenia. generala. pai, daca n-am mai facut curat cu mainile mele de anul trecut...
nu pot sa va spun ce satisfactie imensa am sa-mi ordonez toate sertarele si dulapurile.
nu stiu cat o sa ma tina, dar e un sentiment frumos ca pot sa fac ceva EU SIN-GU-RA.
plus ca am incept sa ma ocup mai mult de radu, in sensul ca il si ridic in brate 

, il schimb, ma joc cu el, merg cu el de manutze prin toata casa etc. mi-am descoperit vocatia: sa stau acasa si sa am grija de copil, de casa. 
aaa, si sunt f fericita ca am gasit ceva de lucru acasa (nu mare branza - contabilitate primara, de facut registre vz-cump, cu ce imi castigam banii in liceu si facultate...). ca nu am chef sa renunt la banii de indemnzatie.
aveam doua servicii cand am ramas insarcinata. unul imi placea, altul nu. m-as intoarce la cel care-mi placea, dar nu cred ca as castiga cat indemnizatia... asa ca mai stau pe acasica. dar imi fac mari griji ca avem nevoie de bani, iar eu ma simt cat se poate de raspunzatoare pt gaura in buget, pt ca s-a facut cu ocazia internarii mele. deci, daca stiti pe cineva care vrea contabilitate primara, traduceri din engleza sau mai stiu eu ce... dati-mi va rog de stire!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Carmi spune:
Salutare la fete si un pupic fetelor care ne-au admirat, adica Tonniei, Codrutei, lui Mimsi, Meme, Ioanei si Kristinutzei!
Raluca, frumoasa poza cu Radu si bilele.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video