Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, tu ai o scuza acuma : hormonii

Nici eu n-am stofa de afacerista, dar si eu promit ca voi fi clienta fidela si ptr Anca si ptr Victor.

Eu ma plang acum la voi: soacra-mea zice sa o duc pe Anca la cresa, ca si ea a dus-o pe cumnata-mea si uite ce mare s-a facut.
Si ca Anca nu e ok, ca nu merge de-a busilea.
I-am trantit-o ca asa e ea speciala, va merge mai intai in picioare si apoi de-a busilea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, nepoatele mele nici una n-a mers de-a busilea...direct in picioare. Eu stiam ca in Ro se zice ca fetitele merg de-a dreptul in picioare, baieteii sunt mai puturosi si merg de-a busilea....
Aici in Irl se zice pe dos. Ba mai mult, nu stiu ce studii s-au facut si cica daca nu merge de-a busilea copilul are toate sansele sa fie dislexic...chestie cu care eu nu sunt deloc de acord. Mi se pare ca v-am mai povestit eu cat de mult s-a chinuit vecina mea (care lucreaza cu copii dislexici) sa il faca pe sean sa mearga de-a busilea...sean merge de-a busilea dar nu merge in picioare momentan, desi sta singur fara sprijin, nu are inca curaj sa faca pasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sunt la mama, dar Petra e cu mine in camera si am pus-o de 3 ori pe olita pentru kk, ca dimineata n-a facut nimik. Deci deocamdata tot eu sunt cu Petra........

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si maica-mea zice ca si eu si sora-mea am mers intai in picioare si apoi de-a busilea.

Eu sunt convinsa ca e o chestie de zile pana merge si Anca de-a busilea. Ei fac progrese de la o saptamana la alta.

Si in plus se bataie ca si Luca-filozoful.

Dar ma enerveaza soacra-mea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Meme, eu m-as baga, spune-mi totusi la ce te-ai gandit!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

deci nu vrea nimeni la plimbare duminica....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cristina draga mea...sa stii ca filosoful tot la bataiala a ramas , probabil ca miscarea de du-te vino ii clatina mai bine neuronii si este mai productiv la crearea de sisteme filosofice. Degeaba face ma-sa kilometri de-a busilea prin camera, el sta pe dorsal si rade.

A si apropos, de vreo doua seri, spre marea incantare a infantului, si din disperarea mea de a-l face mai activ la capitolul motricitate, mama lui presteaza balet sau mai bine zis niste scalambaieli semi-artistice cu picioare aruncate prin aer. Mai fetelor, rade intr-un hal de am senzatia ca il ia cu lesin se mai bate si cu palmele peste burti...avantaj amandoi ...copilul mai rade si in somn cateodata, iar ma-sa cred ca slabeste vreo juma de kil pe sesiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bianca noi oricum mergem in fiecare sambata si duminica in Herastrau, ca acolo ne e cel mai usor. Asa ca ne auzim la un telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo . Imi place la nebunie felul tau de descrie diferite situatii!

Cristina las-o pe socrella... Eu m-am enervat pe a mea la Paste si de atunci nu am vb cu ea decat 1 data si e asa de cuminte... (fi-su vb saptamanal cu ea, chiar si de 2 ori, dar eu nu , ca ma exaspereaza cu telefoanele ei). Acu e in vacanta si vrea sa vina la noi, dar i-am zis ca nu e mom cu situatia incerta a noastra. Asa ca mom am scapat de ea .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Bianca, nici eu nu stiu exact. Ceea ce ar fi super ar fi daca am reusi lua franciza de la Primark si deschide magazin ca aici sau in Anglia in Ro. Problema e ca discutam de spatii de sute de metri patrati...si anumite standarde, iar spatiile comerciale in Bucuresti sunt f greu de gasit si f greu de obtinut.
Pe de alta parte, avand in vedere ca nu au catadicsit sa-mi raspunda la e-mail, banuiesc ca trebuie tratat cu ei la alt nivel, respectiv de firma...eventual ceruta o oferta, discutat etc si etc...
Ma seaca insa situatia din Ro unde tot ce cumperi sunt turcisme proaste calitativ, iar lucrurile bune sunt la superpret, de parca am fi in cine stie ce tara unde curg miere si unt la robinet....
O varianta la scara redusa dar nu stiu cat de legala ar fi...ar fi sa se cumpere lucrurile de aici din magazin, expediate in ro si puse in vanzare intr-un magazin obisnuit...dar repet, nu stiu cat de legal este...
Nici noi nu suntem afaceristi de meserie...dar parca sunt toate aiurea in Ro cand vine vorba de cumparat ceva decent la preturi decente...

Mergi la inceput