Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, daca dispar subit, inseamna ca s-a ofticat seful meu de cit timp stau pe forum si mi-a taiat accesul.
Bianca, sa facem valuri pentru kid care incearca sa gaseasca saminta cu a scandalului (care are multe multe seminte, gasesti referiri la ele in capitolele 70 si 72 de la ian-feb 2006).

Va zic de pe acum un weekend placut, ca eu miine dis-de-dimineata ma duc la Poiana Tapului la curs (printre topicuri se afla si sinergia grupului, poate ma bag la mamicile X sa aplic teoria). Ma intorc simbata noapte, si duminica avem program incarcat, poate mai vizitam magazine cu mobila, poate ne vedem cu ginerica Vladut - ii doresc sanatate multa inca o data.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Zua'

Ioana, te astept cu tort daca vrei
Si eu fumam...dar acum cred ca nu ma mai apuc.
cum sa-l fac pe bebe 2 ca mi-e asa de greu singura. De unde atatia bani?
Eu am luat acid folic inainte de-a ramane gravida, ca si fe.

sunt asa de ametita de caldura asta ca mor....vrem sa ne punem AC.

Stefan a avut diaree. Acum suntem bine...face bilute roz de la morcovi.
Azi dr. ne-a dat frau liber alimentelor. Am tratat cu furazolidon la 8 ore 3,/zi, Smecta 1 plic jum./zi. Orez cu zahar, banana, morcov, ceai de menta cu zahar
Cica dr. a zis ca poate fi de la dinti sau ceva aliment.Nu stiu!!!

Am o nelamurire: i se vede o crapatura sus in gingie la stefan ...locul premolarului (nu stiu daca am zis bine). Pai inca nu i-au iesit aia de sus...si deja se pregatesc astia de langa?
Cum vine asta?

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

si vreau sa va spun ca ma uit la poze. dar de cele mai multe ori nu scriu ca ce frumosi si geniali sunt piticii.
eu zic ca e f bine ca nu ne certam pe asa prostioare. ar fi penibil, urat si n-ar avea nici un rost.
daca sunt nervoasa si stresata, eu ma cert cu sotul! de ce sa cashunez pe voi? nu de asta m-am maritat?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Sunt total de acord cu tine! Ca doar d-aia avem husbanti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ha fetelor, sa vedeti la noi scantei...ca si eu is mai capoasa, dar nici cu sotul nu mi-e rusine..si cum eu am tot balotat ciocolata la greu..si am fost si obosita..am tot avut chef de varsat nervii. Si bineinteles ca l-am gasit pe sot de tap ispasitor. El saracutul stresat sa termine casa de vopsit, mie mi-e ciuda ca nu pot sa il ajut si eu, ca saptamana trecuta cat a fost vreme buna, a fost Andrei marait si imi lua cate doua ore doar pana adormea seara...si n-am putut sa vopsesc mai nimic, cum puneam mana pe pensula,cum incepea andrei sa chitaie..si tot asa.
De obicei nu prea imi place sa-mi vars oful, dar cateodata rabufnesc de numa numa...
A, uitam sa imi laud iar sotul...a gustat luni la serviciu de la un coleg apa pura pura...colegul respectiv si-a instalat un filtru de apa super performant, da apa pura de baut...a platit peste 2000 euro pe el...asa ca al meu sotior s-a pus pe cautat (adica mai bine zis pe facut research) pe web si a reusit sa gaseasca acelasi lucru la 200 euro dar DIY, asa ca n-a stat mult pe ganduri si l-a cumparat ba mai mult, avand in vedere ca ne-a fost livrat in mai putin de 24 de ore, l-a si instalat...si acum suntem fericitii posesori ai unui sistem de filtrare apa...cica e pura pura. Sa vedem acum ce efecte o avea....Lui Andrei tot apa de robinet fiarta si racita ii dau in sticle si de baut..ca nu stiu cat e de sigura pt bebei asa mici.

Hai ca iar ma aberez,
Pupici mii
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, prin crapatura aia o sa iasa dintele, te felicit de pe acum. In teorie, dintii au o ordine bine stabilita, in practica insa ies aleator.
Kristina, imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic. Nu este adevarat ca geniile nu au inteligenta emotionala (IE). IE este uniform distribuita printre toate categoriile de IQ, si nu are legatura cu acesta. Pe studiile facute pe adolescenti s-a observat ca media IQ creste iar cea a IE scade. Pe romaneste, sintem mai destepti dar nu stim sa relationam cu oamenii. Ceea ce mi se pare ca se potriveste ca o manusa situatiei de la mamicile X.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Meme....vazut pozele . Eu mi-as face magazin cu hainite...... Sa vedem ce ne rezerva viitorul.

Eu sunt la mama.....Si ma relaxez pe calculator si apoi ma uit la meciul cu Italia...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Ioana, si cum frastu iese asta....si ceilalti principali de sus???

Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Codruta, vreau si eu la mamaaaaaaaaa....dar mai am de asteptat vreo luna si un pic...si apoi vacanta..yupiiiiii...5 saptamani.
Sper sa apuc sa ma vad si cu fetele din Bucuresti macar asa un pic desi speram sa plecam la mare cat de curand posibil, ca la caldurile din Bucuresti...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Codruta, te invidiez. Esti la mama???
si mi-e mia-r place putin relax.....dar de unde?
Sa fi cuminte!

Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana drum bun si distractie placuta la munte. Eu nu am planuri de WE asa ca va asteptam la groapa cu nisip .

Veronica Vladut are 6 dinti: 3 sus si 3 jos (inca 2 doar se vad prin gingie, inca nu ies). Asa ca nici la noi nu se aplica ordinea prestabilita

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput