Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 22
Meme1 spune:
Gata, am reusit. Dupa ce am editat mesajul de vre 10 ori pe putin.
poze
Pupici tuturor
Meme
Meme1 spune:
Fetelor, sunteti niste dragute...Multumim mult de tot...
Acuma, nu vrea nimeni sa se implice intr-un business cu hainute de bebe? Eu le-am scris celor de la Penneys alias Primark in UK dar nu am avut nici un raspuns de la ei...dar sunt sigura ca ar sparge piata din Ro cu preturile lor si mai ales cu calitatea...Stiu ca au magazine in UK si Irlanda si recent au deschis si in Spania.
Stie cineva mai multe? Stiu ca nu sunt taxe vamale de platit, singurul lucru costisitor ar fi trasportul poate...dar pe mare e ieftin din cate stiu eu...Ce ziceti?
Pupici
Ioana75 spune:
Raluca, ce e aia "fara suparare"? Io m-am suparat, gata, nu mai pupati link-uri catre scandaluri de la mine![]()
.
Meme, si eu l-am admirat pe Andrei in poze
.
Simona, m-am gindit la bebe 2 dintotdeauna
. Daca il concepem luna viitoare, iese berbec, ceea ce ne-ar "coafa"; dar n-am analizele facute (eu imi fac o lista mare inainte de a ramine gravi), si nici n-am luat acid folic ... ia sa ma apuc eu de pe acum de acid folic, ca nu se stie niciodata
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
meme, eu nu sint genul "afacerista". Dar va doresc succes, si daca deschideti o afacere cu hainute pentru bebe ieftine si bune, ma ofer sa fiu client fidel
.
Tot mai citesc cite o pagina de la mamicile X, si imi mai aduc aminte ce a mai facut Miruna si am uitat sa va povestesc: a facut pipi din picioare de 2 ori
. O data pe mocheta din living - i-am dat jos pampersul, am lasat-o pe-acolo, m-am dus in dormitorul ei, si pina sa ma intorc cu pampers nou, gata baltoaca
. Si alta data la ea in camera, aceeasi schema. Vanish pentru mocheta sa traiasca
.
Meme1 spune:
Ioana, esti terorista....daca vrei iti trimit eu acid folic ca am dat de vreo doua folii ramase...desi aici am auzit mamici care iau acid folic toata perioada sarcinii...eu m-am oprit dupa ce am fost la scan si nici n-am luat de la inceput, daramite dinainte...ca nu ne asteptam oricum...
Cat despre planificat zodiile, am incercat si noi dar n-a vrut sa fie scorpion nici bebe 1 si nici bebe 2 nu cred ca va fi scorpion..asa ca ...suntem un rac, un scorpion si o balanta pana una alta...
Ioana75 spune:
meme, multumesc, esti draguta
, dar se gaseste si la noi acid folic, si e ieftin; problema e ca nu am luat. Eu am luat Materna, (un complex de vitamine si minerale care contine si acid folic) si inainte de a o concepe pe Miruna, si in timpul sarcinii, si in timpul alaptarii. Daca bebe 2 iese balanta, o sa fiti 2 de aer si 2 de apa; daca n-o sa cadeti de acord toti 4 in toate situatiile, cu siguranta ca cele 2 "tabere" or sa fie pe aceeasi lungime de unda
.
kid2003 spune:
esti mortala, Ioana, cu calculele tale. Io zic sa iei acid folic si sa ramai
cat mai repede, cat mai iese Balanta. Poate ma tragi si pe mine dupa tine (cu toate ca azi dimineata ma gandeam sa astept sa intre Alex la gradinita ca sa nu o spetesc pe bona mea cu 2)
BiuMil spune:
Buna
Ne-am intors din parc unde Milan a descoperit niste jucarii la alt copil si pana nu i le-a balosit nu s-a lasat!!!
mai fetelor, mor de cuziozitate, vreau si eu sa citesc scandalul cu
si ala cu fugareala....macar spuenti-mi la ce capitol, ca eu am citit cate ceva da' era vorba de niste fete care isi luasera pozele din album ... nu era chiar asa interesant!
Raluca, var comun nu cred ca putem avea, ar fi prea de tot...al meu sta in Spania, si acolo a nascut sotia lui...
mai fetelor, duminica asta nu ne mai intalnim si noi.....ca sa ne "certam" live, ca pe forum e mai greu de urmarit![]()
![]()
....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
carmi, ti-am vazut zambaretul. 
tonnia, cum sa nu te inscrii si la odisee? mai mare dragul. ![]()
ioana, m-ai terminat cu inteligenta emotionala
. am facut si eu un curs din asta la un moment dat. si am tras concluzia ca nu prea am asa ceva.
de aia eu ma bucuram ca nu e legatura intre inteligenta emotionala si cea logica. deh, se stie ca geniile nu prea au un coeficient prea inalt de inteligenta emotionala. ![]()
felicitari pt nefumat! zilele trecute n-am mai rezistat si, cum aveam la indemana o tigara, am zis ca vreau sa fumez. sotul, impacientat, ca nu, ca bla bla. i-am promis ca doar o pufai asa, fara sa inhalez. am pufait ce-am pufait si mi-am zis ca mai bine nu mai fumez deloc. mare branza. n-am voie atatea... las si tigarile. desi parca nici nu ma pot imagina fara sa fumez... si am si eu un an jumate de cand nu mai fumez...
e bine ca tu esti mandra de tine ca ai reusit sa nu fumezi. eu ma enervez si mai tare. aoleu, nu mai zic nimic, ca iar ma gandesc la o tigara... 
ha, ce-mi place de meme, intra rar, dar cand intra zice de toate! 
simona8004, cum lapte acru?! nu kishleac?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kristinutza spune:
si vreau sa va spun ca ma uit la poze. dar de cele mai multe ori nu scriu ca ce frumosi si geniali sunt piticii.
eu zic ca e f bine ca nu ne certam pe asa prostioare. ar fi penibil, urat si n-ar avea nici un rost.
daca sunt nervoasa si stresata, eu ma cert cu sotul!
de ce sa cashunez pe voi?
nu de asta m-am maritat? ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze