Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
Simona8004 spune:
vad ca vorbiti de praji si de torturi
Sa va spun faza tare, nu prea am facut praji ca am zis ca cine le-o minca, ca mie imi place sa le fac dar nu sa le si mananca si nu am facut. Iar sotu ma intreaba, dar tu cind mai faci ceva dulce, doar stii ca imi plac torturile!!!!!!!!!!!??? Eu ma uit prostita la el si ii spun, serios iti plac torturile??? Habar nu aveam si suntem casatoriti de indata facem 3 ani, pe 5 Iulie. Asa ca am intrat si eu in clubul celor care fac praji, acum cind m-am decis sa ma apuc de slabit. nu ca ma eu cinestie ce kg, dar sunt 6 care imi stau pe locuri nepermise![]()
Ma fetelor, m-am distrat cu voi si cu cearta celor de la IanFeb 2006, jenibil.
Ioana draga, sa inteleg ca te bate gindu de un bebe 2?
si eu ma gindeasc, dar abia pe anu sa il concep, dar mai vedem noi cum e cu planuiala si mi-ar placea sa apara undeva prin mart-april sau cel tirziu in mai. Ehehehe, noi sa fim sanatosi si mai vedem noi planuirile astea.
Diplodocus, pe unde exact in Suceava ai fost? De unde e bunica ta?
Hai sa ma laud si eu putin. Noi, adica toata familia Croitor impreuna cu inca doua familii care inca nu au copii dar ar vrea, insa nu stiu cind, am fost la gratar la Voronet. a fost o zi superba atit vremea cit si Maia. Ia placut f mult. o sa incerc sa pun fotografii ca am facut. Mai ales cu Maia si cu floricele dupa urechi.
La noi incepind de miine sunt zilele Sucevei si avem concerte faine pregatite de primarie si mai vine si tirgul olarilor la care vreau sa merg sa imi mai achizitionez citeva oale de lut pentru lapte acru. Sotu e fan lapte acru si asa ca ma pricep la asa ceva.
Acum ma duc sa o imbrac pe Maia si sa iesi afara ca e tare fain, in plus am de facut si niste cumparaturi si e prea frumos sa stam in casa.
Eu nu inteleg cum la voi e asa cald, la mine in casa sunt 21 de grade, dar sunt gheata la picioare, dar cred ca la mine e problema.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
kid2003 spune:
Meme e asa
[ url="scrii ce link ai intre aceste ghilimele" ] poze [ /url ]
vezi ca eu am bagat spatii dupa si inainte de parantezele drepte, scoate-le
Ioana75 spune:
kid, multumesc pentru invidie
.
Simo, m-ai distrat cu cheile de cautare
. Cautarea merge dupa ora 16:00
.
Ramona, ti-am dat mail, zi-mi ca l-ai citit
.
Sa va zic si eu de Miruna: ieri vroia sa prinda cu mina degetele de la picioarele lui taica-su; si pentru ca nu reusea, s-a asezat urgent pe burta, sa le prinda cu gura
. Exact ca Andrei a lui meme
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Meme1 spune:
Kid, pupic. Stiam eu ca e ceva cu url dar nu mai stiam unde intra link-ul si unde textul.
sa vedem.
poze
Simo74 spune:
Kid cum sa nu-i stiu parul Ruxandrei, dar ea si-l tine tot timpul prins si n-am putut sa il admir in voie
... asa ca Ruxi te rog frumos ca duminica viitoare cand veniti la noi, sa fii cu parul curgand rauri pe umeri, nu conteaza ca or sa fie 40 de grade, da? ![]()
Apropo de praji si torturi, (a se citi accentul pe penultima silaba
), io ce sa mai zic ca si supa la plic imi iese cu mare greutate
cge spune:
Meme, e un scump Andrei si casa voastra e tare frumoasa.![]()
Gata, am trimis si eu mesaj lui Moki, merci frumos de link, Mimsi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Cristina
, sunt perfect de acord cu tine!
Simo normal ca va tin la curent, dar nu mai intru in atatea detalii kkcioase
.
Raluca
, asta da talisman
. Vreau si o bucatica de praji...
Simona 21 grade in casa?!?! Ce coool!! Ce zici de 28 

(daca ne mutam cu joburile am decis ca prima investitie sa fie AC ca nu se mai poate). Si ce fain ca aveti unde sa va duceti la iarba verde si aer curat. Asteptam pozele.
Ioana e tare Miruna, mereu gaseste ea o solutie sa faca ce isi doreste!
Eu mi-am pictat unghiile le picioare (dupa vreun an
) si Vladut e incantat. Ma trage de degetul mare si rade...
Meme e superb Andrei
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Meme ce scump e Andrei!
si imi place foarte mult pozitia lui de dormit
iar casuta voastra arata extraordinar! Felicitari husbandului ptr good work!