Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumesc mult pentru sustinere.

Cenia e posibil totusi sa aiba rosu in gat..dar poate ca nu iti da antibioticul potrivit. nici ALex nu are muci sau tuseste cand are rosu in gat. face febra si varsa. astea sunt semnele lui de rosu in gat. multa sanatate.

Mamanati ma bucur ca esti bine. lasa ca recupereaza fetita.

Oanamaria luiza concediu placut si o vreme cat mai frumoasa.

Ligia bine ca totul s-a terminat cu bine.

Daria sper ca totusi pe langa oboseala drumului v-ati si distrat. si multumim de vestile bune despre Zuzunaki. si.. mergi la concertul Shakira...? am inteles ca e la voi, la Timisoara... inca nu am apucat sa vad pozele.

gegea ma bucur ca sunteti bine.

fetelor ca sa imi fac de lucru sa las copilul mai mult cu mama afara la joaca, la mancare..m-am apucat sa dau o mana de ajutor pe la indexat la parintii intreaba. dar sa stiti ca nu v-am parasit.

promit ca incerc sa mai ajung la zi cu cititul...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Cenia, imi pare tare rau ca treceti prin asta! Multa sanatate!
Ligia, groaznica experienta. Si a mea e haplea mereu si stau cu ochii pe ea mereu... Offff.
Nino, mult succes!
Zuzu, cum iti e?
Rrox, dupa ce Ema a intrebat de tzitzi, ta-su' (dupa o mica ezitare, de la surpriza ) si-a ridicat tricoul si i-a aratat. Ema a ras si s-a impuns in piept, in "locurile corecte". Deci parea sa stie despre ce vorbeste... Asta dupa ce a ramas obicei sa faca "Oooo" cand ma vede in sutien, iar eu ii zic ca sunt tzitzi si ii arat ca are si ea. Sper ca nu am "stricat-o". Stie partile corpului si cum asta e una din ele (si inca foarte evidenta la mine ), am zis ca e mai bine sa ii explic. Om vedea pe parcurs cum evoluam. :)

La cererea dragului public am pus poze cu Ema de la si dupa tuns. Enjoy!

Pupam tot si multa sanatate!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Mamanati, mai e putin si vine minunea! Multa sanatate!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mamacita, daca ati incercat si dormitul cu el in camera...nu stiu ce sa mai zic! Poate doar metoda barbara, lasatul sa urle? Mie mi-e tare mila de voi, ca de altfel de toti parintii in aceeasi situatie, pt ca va face nervii prastie. Ati incercat sa-i lasati si un biberon cu apa linga el?

Ligia...Doamne, nici nu am cuvinte! Asta e si groaza mea, sa nu se inece Julia, cind vad cite si cum baga in gura...

Oanamaria_Luiza, vacanta placuta! Poate schimbarea de aer ii face bine lui Rares si-l va face sa doarma fara intreruperi.

Rrox, sorry, sorry, stiu ca era vorba de Ioana, am scris gresit !

Danuta-t, sa va traiasca zimbariciul cu sepcuta ca tare e scump!

Zuzunaki, tinem pumnii!

Mamanati, iti doresc sa ai o sarcina linistita in continuare si sa-ti tii printesuca in brate peste citeva saptamini!

Dariaevelin, nu-ti fa griji pentru ca nu merge inca Brien. La virsta asta copiii progreseaza fie la mers, cel mai adesea, fie la vorbire, dar nu le pot face pe amindoua in acealasi timp.

Anca Micaela, stii ce m-a impresionat poza in care-o tundea pe Ema? Saracuta, statea asa de cuminte si avea o privire asa de trista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamanati ma bucur ca esti bine!Sa ne mai scrii!Sanatate tie si bebeului din burtica!
Cenia va doresc sa invingeti febra!
Danuta am vazut poze!Super!
Ligia si Antonia musca bucati din fructe!M-ai facut sa fiu mai atenta;bine ca ati avut cu happy-end!
Anca Mihaela ce cuminte a stat la tuns!Este adorabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cenia, multa sanatate frumuselului.

Mamanati, sarcina ushoara in continuare, sa fiti sanatoase. Asteptam vesti!

oanamaria_luiza, drum bun si vacanta faina sa aveti!

Anca Micaela, chiar a fost cuminte la tuns Ema! E dulce rau asa tunsa.

Astazi in parc eram cu doua prietene cu copilashii si am avut discutii cu mamica unui baietel care are giardia. Una din prietenele mele, medic fiind, a incercat sa-i spuna ca ar fi bine sa nu-l mai aduca "la gramada" de copii ca-i imblonaveste pe toti, iar tipa a jignit-o foarte rau, tipa de mama focului ca baietelul ei a luat giardia de pe jucariile cu care s-a jucat in parc, adica noi suntem de vina. Am evitat sa intru in discutie, dar a fost tare neplacut.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

cenia cum sunteti? Ati trecut cu bine peste noapte???
ligia Doamne! Bine ca s-a finalizat pozitiv. Dupa ce-am citit postarea ta,mi-am dat seama ca si iop eram mai mult decat permisiva cu marimea bucatelelor.Si mi-a dat de gandit
danuta Mihai e un copilas tare,tare frumos. E extrem de expresiv si de dragalas. Poza in care trage trenuletul,mi-a placut infinit. La fel si portretele.
mamanati ma bucura mult vestile de la tine. Va dorim un bebelus sanatos de care sa va bucurati din plin.
oanamariavacanta frumoasa si ohihnitoare,intalniri placute cu cei d'-acasa ,Rares cuminte si adaptabil

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia, Rp, AnK, Rrox, Cenia, Mamacita, Marox - multumesc mult pt promptitudine si ajutor!! (sper ca n-am uitat pe cineva)

Am citit imediat raspunsurile voastre, dar eu cu timpul stau mai prost... Asa e, a fost alt episod singular, nu s-a repetat, asa ca astept cuminte sa faca o luna saptamana viitoare, si ne ducem la dr in grafic, sa o masoare si sa o cantareasca.

Deocamdata ne scurgem toti de caldura, e aproape sufocant. Avem aer conditioanat in 2 camere, dar mi-e teama sa-i dau drumul, de frica sa nu raceasca. Azi insa am incercat sa dorm nitel si l-am pus in functiune, sa vad insa cat o sa acopere.

Sunt cam zombie, m-a tinut treaza azi-noapte de la 3 la 5, cred ca moare si ea de cald. Am trecut-o la tinuta de canicula, adica doar body. Fara pantalonasi, sosete sau bluzite. Caciulita oricum nu i-am pus nici un moment pe capsor. Si tot ne topim...

Mamanati - multumim si asteptam cu drag poze de bebelus peste cateva saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Vroiam sa-i raspund si lui CatXO, referitor la Alexia.
Mai demult intrebam eu pe forum daca si ceilalti copii ignora "nu"-ul, pt ca Irina avea o pasiune in a se da cu capul de marginea patutului, indiferent de cat si cum o rugam sa se opreasca.
De fapt, e doar o incercare de a atrage atentia.

In momentul in care am inceput sa o ignor in momentele alea, ba, mai mult, sa ies din camera si sa o las singura, a incetat. Pt ca mi-era greu sa ma tot ridic si sa o opresc, am adotptat si o alta metoda: ma intorceam cu spatele si faceam altceva (citeam o carte).
Sa stii ca a functionat.

E o emisiune pe TVR2, parca in fiecare luni sau miercuri, nu mai stiu sigur, se numeste "scoala parintilor". E extraordinar de interesanta, de acolo am invatat ca cu cat vor primi mai multa atentie pentru o anumita manifestare, cu atat o vor repeta. Si o gramada de alte chestii. In momentul in care Irina a vazut ca nu mai vin la ea cand pocneste patutul, dimpotriva, nu o mai bag in seama, a incetat.
Incearca sa te uiti si tu, cu siguranta te va ajuta.
A mai zis cineva pe aici, pe forum, de ea, si chiar merita urmarita.

M-am intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Dragele mele, nu am vrut sa va sperii cu intimplarea mea, dar am vrut sa v-o impartasesc ca sa invatam toate din intimplarile astea.
Sper ca cei care au invatat cele mai multe au fost socrii mei.
Zicea cineva ca trebuie sa-i sapunesc! Nu i-am sapunit, oricum saracu socru a facut tensiune de suparare si a promis fara sa-l roage nimeni, ca nu mai ii da nimic copilului.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput